Ki hinné, hogy pedofil?

Csak a csókokat ismerte be

Blikk, Origo

Ebből a sokkból képtelen felocsúdni az ország! Az érintett szülők rettegnek, mi történhetett gyermekeikkel, amíg a most pedofíliával gyanúsított bébicsősz, K. László (31) gondjaira bízták őket. Vannak, akik képtelenek hinni a vádaknak. S az is lehet, hogy a legtöbb szörnyűségre sohasem derül fény, hiszen a csöppnyi áldozatok képtelenek beszélni róla. Nincs olyan anya és apa, aki ne tenné fel magának a kérdést, megtett-e mindent, amit egy gondos szülő megtehet gyermeke védelmében.

– Hónapokig jártam utána, hogy kire bízom a gyerekeimet. Tökéletes bébiszitternek tűnt. A gyerekeim röpültek az ölébe, és olyan jókat játszottak vele, mint senkivel. A gyógyszert úgy vették be, mintha csokit adott volna nekik. Csak ezt nem láttuk, hogy ekkora beteg állat – panaszolta a blikk.hu internetes fórumán az egyik letaglózott anyuka, akinek 2 és 6 éves gyermekére is vigyázott lebukása előtt a pedofil rém.

Pedig K. László internetes hirdetésében maga is használta a szót: „Van más jövedelemforrásom, és igazából ingyen is vigyáznék picurokra, de ezzel az a baj, ha így hirdetek, rögtön pedofilnak néznek.” Mint megírtuk, K. László egy héttel ezelőtt bukott le egy 3 éves kisfiú vallomása alapján. Azóta sorra derülnek ki az újabb és újabb esetek: legutóbb egy 2 éves kislány csacsogta el, hogy „a bácsi fütyijét kellett puszilgatni”.

A férfi hat éve vigyáz gyerekekre, bűnlajstroma a végtelenbe nyúlhat. – Bele sem merek gondolni, hogy ennyi év alatt hány gyermeket ronthatott meg. Attól félek, a jelenleg ismert esetek száma a többszörösére nőhet – hűlt el Vári András, aki gyermekkorában maga is áldozatául esett egy pedofil támadásának, s később Ártatlan Angyalok című könyvéhez anyagot gyűjtve pedofilvadásznak is felcsapott.

– Ez csak a jéghegy csúcsa. A pedofilok között orvosokat, ügyvédeket, tehetős és családos embereket is találhatunk, és bárkinek a személyiségében létezhet sötét folt. A megrontott gyermekek nehezen nyílnak meg szüleiknek: ismerek olyat, aki a fia naplóját olvasgatva jött rá, hogy valaki molesztálja – mondta. A szülők dolgát tovább nehezíti, hogy a nehéz gazdasági helyzetben, amikor két évre rövidült a gyes, nincs elég bölcsődei férőhely. Mit tehet a szülő, hogy a lehető legjobb kezekben tudja csemetéjét?

– Minden esetben jól leinformált bébiszitter segítségét kérjék: erkölcsi bizonyítványa, pedagógusi vagy csecsemőgondozási végzettsége, egészségügyi kiskönyve és referenciái egyaránt legyenek – tanácsolta dr. Spiller Mariann, a 14 éve működő Micimackó Bébiszitter-szolgálat szaktanácsadója. – A szülő figyeljen fel rá, ha a gyerek megváltozik, szorongóbbá válik, rémálmai vannak, pedig előtte egy vidám, jó étvágyú kicsi volt. Ne feledjék: a pedofilok tisztában vannak tettük súlyával, szégyellik perverziójukat, és sosem fogják kiadni magukat – hívta fel a figyelmet a szakember.

Nincs könnyű dolga a zsaruknak, ha egy pedofilra akarják ráhúzni a vizes lepedőt, önmagában ugyanis egy gyermek állítása ehhez kevés.

– Ahogy a jelenlegi nyomozásban is, úgy minden kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekményben orvos szakértői pszichológiai szakvéleményre van szükségünk. Mert ez viszont már bizonyítéknak tekinthető – fejtette ki Baranyi József alezredes, s hozzátette: a szakértő független, így véleménye, amely a sértett által elmondottakon alapul, nem megkérdőjelezhető.

Mint megtudtuk, K. László esetében már két szakértői vélemény is van, amely bűnösségét támasztja alá, de lefoglalták számítógépét és adathordozóit is. A férfi előszeretettel használta számítógépét és az internetet, hogy gyerekek közelébe kerüljön, vélhetően találnak majd bizonyító erejű adatokat.

Kiből lesz pedofil?

Sokan, mint. K. László is, a veszélynek fittyet hányva hús-vér áldozatokat hajkurásznak, még többen azzal is megelégednek, hogy pedofilképeket nézegetnek az interneten. De hogyan lesz valakiből gyermekek iránt vonzódó rém? – Senki sem születik pedofilnak. Kialakulásának okai főleg a rideg anya-kisgyermek kapcsolatban keresendők – szögezte le dr. Bilkei Gorzó Pál kriminálpszichológus. – Felnőtté cseperedve e tudat alatt sebzett emberek keresnek valakit, aki gyengébb náluk, és akinek meg lehet mutatni, hogy kell ringatni, ölelni, és olykor bizony szoptatni is. Áldozatuk nemének kiválasztását a véletlenre bízzák – mondta ki Bilkei Gorzó Pál. Becslések szerint a pedofilok közül minden huszadik nő.

Szinte minden hétre jut egy rémtett

6. 19 Székesfehérvár – Autójába kényszerített egy 12 éves kislányt és erőszakoskodott vele egy 32 éves férfi egy pláza tetőparkolójában.

6. 20., Olaszország – Széles körű internetes pedofilhálózatot göngyölítettek fel Olaszországban, több mint 150 ezer gyermekpornófilmet foglaltak le, 14 férfit tartóztattak le, egyikük egy iskola szakácsa, társa testnevelő tanár.

6. 05., Anglia – A szigetországban fogták el A. Balázst (27), aki a gyanú szerint egy 4 éves gyermeket rontott meg. 5. 29., Szarvas – Az iskola pedagógusát, Sz. J.-t (44) azzal vádolták, hogy 2007-ben, a nyári táborban az akkor 11 éves B. T.-t szemérem elleni erőszakra kényszerítette.

2. 7., Mohács – Eljárás indult B. Mihály (45 ) rajztanár ellen, a gyanú szerint hat- és hétéves kislányokkal erőszakoskodott.

2008. 11. 22., Szeged – Felakasztotta magát egy pék, amikor kiderült, hogy egy 12 és egy 14 éves fiút meztelenül levideózott.

10. 6., Budapest – Pedofíliával megvádolt nőt vitt el a rendőrség a TV2 Joshi Bharat műsorának stúdiójából. Mónit (31) saját nővére vádolta meg, hogy megrontotta gyermekeit.

6. 10., Sárvár – Két homoszexuális férfi játszótereken, a csónakázótó partján, parkokban vadászott a fiatal fiúkra, legalább két tucat tinédzsert rontottak meg, amiért fizettek nekik.

2008. 3. 13., Szigetszentmiklós – Kisfiúknak fizetett a szexért, felvételeket is készített a gyerekekről egy volt rendőrtiszt, S. Tibor (47) a gyanú szerint.

2007. 10. 26., Törökbálint – Egy volt lelkészt, S. Zsolt Sándort (37) azzal vádolták, hogy saját kisfiát szexuálisan zaklatta. A bíróságon imádkozott gyermeke lelki üdvéért.

Forrás: Blikk-összeállítás

Csak a csókokat ismerte be a gyanúsított bébiszitter

A pedofil bűncselekménnyel gyanúsított bébiszitter a nyomozóknak elmondta, hogy szerette csókolgatni a rábízott gyerekeket, de azt tagadja, hogy molesztálta volna őket – közölte egy tévéinterjúban Baranyi József, az ügyben nyomozó rendőrkapitányság vezetője. Eddig körülbelül 40 család jelentkezett a rendőrségen annak gyanújával, hogy a férfi fajtalankodott gyermekükkel.

“A talpuktól a feje búbjáig szerette a gyerekeket csókolgatni” – mondta Baranyi József alezredes, a IV. kerület rendőrkapitánya a Napkelte pénteki műsorában arról a 31 éves férfiról, aki ellen márciusban egy anya tett feljelentést, kétéves gyereke szerint ugyanis a bébiszitter fajtalankodott vele. Baranyi közölte, hogy a gyanúsított K. László tagadja azt, hogy molesztálta volna a gyerekeket, de azt elmondta, hogy szerette csókolgatni őket.

A rendőrkapitány szerint eddig körülbelül negyven család jelentkezett a rendőrségben, de akár több család is érintett lehet az ügyben. Az eddig kivizsgált esetekben még várnak a pszichológus véleményére. Baranyi azt mondta, hogy az elmúlt napokban annyira sok család fordult a rendőrséghez, hogy van, akinek már csak a következő hét utánra tudtak időpontot adni. A gyerekeket minden esetben orvosszakértők vizsgálják meg “nagyon szenzitíven, finom módszerekkel” – mondta a rendőrkapitány.

Fiúk és lányok vegyesen

Baranyi József szerint K. László 6-7 éve vállal gyerekfelügyeletet és gyakorlatilag ezekből a munkákból tartotta fenn magát. Az eltelt időben valószínűleg több ezer gyerekre vigyázott. A sértettek között vegyesen vannak kisfiúk és kislányok, és a családok vagyoni helyzete is eltérő, mivel a férfi kevés pénzért is vállalt gyermekfelügyeletet. A rendőrkapitány szerint a kihallgatás során világossá vát, hogy a férfi valóban szerette a gyerekeket.

K. Lászlónak saját gyerekei is vannak, a rendőrség egyelőre nem vizsgálja, hogy a férfi őket is molesztálta-e – közölte Baranyi.

Az [origo] az esetről írt korábbi cikkéből kiderül, hogy a szülők azután kezdtek gyanakodni, hogy a gyerekeik beszélni kezdtek a nemi szerveikről, illetve megérintették azokat a szülők jelenlétében. A nagyobb gyerekek beszéltek is arról, ami történt velük. (A cikket itt lehet elolvasni.)

A rendőrkapitány az MTV-nek nyilatkozva azt mondta, ő nem hallott még ehhez hasonló esetről, de szerinte “nagyon nagy a látencia” és “valószínűleg több dolog történik, mint amiről tudunk.”

Forrás: Origo

15 hozzászólás “Ki hinné, hogy pedofil?” bejegyzésre

  1. ? szerint:

    dögöljön meg az összes pedofil köcsög

  2. Prendick szerint:

    Fúj! 🙁
    A gyógykezeléshez fel tudok ajánlani több életlen kést, rozsdás fűrészt, egyebet.

  3. csumpika szerint:

    Most nem azért, de ki az a szülő, aki rábízza a gyerekét egy vadidegen emberre??? Nincsenek nagyszülők, rokonok, barátok? Lehet hogy csak én vagyok túl paranoiás, de SOHA nem bíznám idegenre a gyerekemet. SOHA!
    Szóval azért ennek az éremnek is két oldala van.

    Persze ettől még Kuncze adjon gyógyszert neki a bajára…

  4. Öreg halász szerint:

    Csumpika, és ha valakinek a nagyszülei nem ott élnek, ahol ő, kire bízza a gyereket? Soha ne mondd, hogy soha. Nem a szülő a hibás, minden normális szülő a legjobbat akarja a gyerekének.

  5. Nagyezsda szerint:

    Csumpika! A gyermekek zömét a családtagok, rokonok, ismerősök zaklatják szexuálisan, ritkábban az idegenek!!csak sajnos nem mindegyik derül ki.

  6. titok szerint:

    Szerintem, nem férfi szakma a bébicsőszködés.Ha még is férfit alkalmaznak ….hát…a férj (ha van! ) nézzen az asszony körmére.

  7. bolemann lajos szerint:

    Nők is lehetnek pedofilok, de szerintem a legtöbb beteget a katolikus egyház rejtegeti.

  8. Manitu szerint:

    Szerintem meg az SZDSZ. Lajoska drága, nem fárasztó nyomni ezt a exkomcsi dumát? Az egyházakban is vannak ilyen esetek, de sokkal ismertebbek, mint bármi más, hiszen olyan intézmények, melyeknek nagy a hitelük. Sajnos a tanárok, orvosok, politikusoktól a géplakatosokig mindenhol vannak pedofilok, és az is igaz, hogy a leggyakoribb ilyen esetekben a rokonok közül kerül ki a bűnös.

  9. Lora:) szerint:

    Fúj, lehányom a képet komolyan…. Én más pedofilok “fütyijét” tenném az ő szájába, torkig, míg meg nem fulladna, ez gusztustalan. Hogy tud valaki idáig fajulni, hogy pedofil lesz….persze van benne valami, hogy a nehéz gyerekkor, meg a rossz tapasztalatok, de egy egészséges ember ezt feldolgozza, és azon van, hogy másnak soha ne legyen ilyen nehéz….

    Köztérre tenném ki, összeláncolt kézzel-lábbal, dobálja, köpködje a nép az ilyeneket, jól alázzák meg, aztán homokosokra bíznám a további sorsukat, de jól megtermett méretű homokosokra gondolok itt, ahány évig ezt művelte, annyi évig minden nap tegyék az összes testnyílásába a nemi szervüket, aztán élete végéig siralomházba küldeném…..

  10. Márta szerint:

    Lora! igazadvan!

  11. ficánka szerint:

    bolemann! A csepeli MSZP nem rejtegeti egy volt képviselőjét, valami fodrászt?

  12. maminti szerint:

    Na akkor itt ai ideje föleszmélni, mert az itt sokak által favorizált liberalista világrend szerves része a pedofilia elfogadása, sőt támogatása.
    Tessék utána nézni a “gender” címszónak az interneten. A homoszaxualitás tolerálása után a pedofilia elfogadására biztatnak, és nem sokára eljön az idő, mikor a pedofilok is tarthatnak majd “pedofil büszkeség napját”. Aki pedig a pedofilokra ilyen kijelentéseket tesz, mint amik itt elhangzottak, az gyorsan megkaphatja a “kirekesztő” jelzőt.
    Németországban a kormány 600.000 példányban adott ki brossúrát “oktató céllal” melyben a kisgyermekes szülők figyelmét felhívják, mennyire fontos, hogy a gyermeküket testi örömökben részesítsék, ami annyit tezs, hogy rendszeresen simogassák, csókolgassák nemi szerveiket, az 1-3 éves kislányoknak benyúljanak a hüvejébe, masszírozzák azt (!!!!!) és minden tekintetben megtanítsák őket a szexuális örömök nagyszerűségére. A 3-5 éveseknek tovább lehet lépni, és az óvodában tanítandó játékok, dalocskák, mondókák vannak, melyekkel felismerhetik saját és a többiek (más és azonos nemű gyerekek) tetsének megismerését, a saját és a kölcsönös örömszerzés forrásait.
    Az apa és anya szavakat kerülni kell, mert “diszkriminatív”. a tanár és tanárnő szintén. Helyette a “tanerő” szó a kívánatos.
    Soroljam még? Tessék elmélyülni a témában, főleg a kisgyermekes szülőknek, hogy gyerekeinket föl tudjuk vértezni a homokos és pedofil támadások ellen.
    Szebb jövőt!

  13. maminti szerint:

    Bocsánat a helyesírási hibákért, de gyorsan gépeltem.

  14. Lora:) szerint:

    FICÁNKA,

    Sárosi Miklós akiről írsz, a fodrász…..

  15. Poszat szerint:

    Az ilyet remélem egy cellába rakják 3 tagbaszakadt állattal.

Itt lehet hozzászólni !