A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés

Fidesz.hu

A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés

A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés, hiszen az ő életüket nem befolyásolja közvetlenül a fizetésemelés, sem a családosoknak járó adócsökkentés – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Az alelnök elmondta: a visszajelzések szerint már az első rezsicsökkentés is jelentősen érintette a nyugdíjasok pénztárcáját, hiszen azt követően olyan dolgokat tudtak megvásárolni, amiket előtte nem.

Hangsúlyozta, ezért is fontos, hogy a rezsicsökkentést megvédjék, mert a szolgáltatók mindent megtesznek, hogy “kizsebeljék” a lakosságot. Hozzátette, a kormány célja, hogy a rezsicsökkentés – egész Európában egyedülálló módon – folytatódjon.

Forrás: Fidesz.hu

5 hozzászólás “A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    “A nyugdíjasokat érinti leginkább a rezsicsökkentés, hiszen az ő életüket nem befolyásolja közvetlenül a fizetésemelés…”

    A garantált nyugdíjemelés smafu? Mert a versenyszférában a béremelés ismeretlen fogalom… Akkor kapunk többet, ha az SZJA-t csökkentik.

    Kurva unalmas már hallgatni a rezsicsökkentést. Ideje lenne kitalálni újabb dolgot, mert ebből évtizedekig nem lehet megélni.
    Miért nincs támogatás pl környezetkímélő beruházásokra?

    Mikor lesz a Gubacsi híd felújítva? Ami egyébként újabb káoszt fog eredményezni, mert akkor aztán mindenki a Kvassay felé tud csak menni…

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Mekkora arc ez a rezsimester.
    Én, mint nyugger annyit érzek ebből, hogy semmit.
    Drágul a kaja, stb…
    …és még mindig csak 10 körül fizetek kevesebbet 1m3 földgázért.
    Egyéb?

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    10%

  4. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Nem kellene ilyen pofátlanul hazudni. A versenyszférában eddig 6,7 százalékos volt a nettó reálbér-emelkedés. Természetesen ez átlag, aki jól dolgozik többet kap, aki nem az semmit. A tőkésnek nem kell “vattaember”!
    Tényleg “Kurva unalmas már”, hogy a komcsik minden eredményt próbálnak lehazudni. Felmarkolják a 10 000 Ft-os utalványt, aztán visítanak, hogy miért nem 20 000. Igaza volt Buci Gyurinak ” nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy”.
    Ausztriában 0,8 % a nyugdíjemelés és nem hőbörögnek (igaz nem vették el a 13. 14. havi nyugdíjat).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó!
    Ön is átveszi a “Bözsit”? Nem?! 🙂
    Mindenek mellett idézzen már vissza, ahogy szokta, hogy hol nyekeregtem a nyugdíjam miatt? Várom szeretettel. 😉

Itt lehet hozzászólni !