Térfigyelő vette fel a rendőr lövését

Hirado.hu

Alosztályvezetőként dolgozott az egyik kerületi kapitányságon az a rendőrtiszt, aki csütörtökön délután részegen lövöldözött egy csepeli társasházban.

A férfi a gyanú szerint a ház közös képviseletét ellátó cég irodájában szóváltásba keveredett az egyik dolgozóval, melynek során engedéllyel tartott önvédelmi fegyverével többször a mennyezetbe lőtt, majd egy vasajtón keresztül célzott lövést adott le a távozó sértettre. Az ajtón áthatoló lövedék centiméterekkel kerülte el a közös képviselő alkalmazottját.

A rendőrtisztet az időközben a helyszínre érkező kollégái elfogták, a Budapesti Nyomozó Ügyészség pedig emberölés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette.

A ház egyik lakója a hirado.hu-nak azt mondta, hogy a rendőr nem először került konfliktusba környezetével. Néhány éve egy lakótársával támadt nézeteltérése, amit úgy próbált lezárni, hogy ráfogta a fegyverét. A rendőr letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

Forrás: Hirado.hu

Korábban írtuk: Szolgálaton kívüli rendőr lövöldözött a csepeli lépcsőházban

5 hozzászólás “Térfigyelő vette fel a rendőr lövését” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Katonai ügyként lesz az eljárás?

  2. ZsiványZoli szerint:

    Most akkor a rendőröknél is házkutatás lesz,mint a hungaristáknál?

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    Az “áldozat” nagyon nincs meglepődve, nem ugrál, stb…
    Érdekes…

  4. ZsiványZoli szerint:

    A rendőr azt vallotta hogy egy egér szaladgált a helyiségben,azt akarta lelőni.Bármiben lefogadom hogy nem fog letöltendő börtönbüntetést kapni.Direkt az ilyenek érdekében hoztak nemrég egy törvényt,mely szerint létezik olyan részegség ami felment a felelősség alól.Rendőrségi orvosszakértő fogja megvizsgálni,kóros elmeállapotára való tekintettel felmentik.Pedig be kellene vágni egy 15 fős zárkába csupa buzi közé.Ott aztán egerészhetne.

Itt lehet hozzászólni !