Michael Jackson nem halt meg

Index, Youtube, Videa

Pénteken nem volt munkahely, ahol öt percenként ne indított volna el valaki egy Michael Jackson-klipet a YouTube-on, vagy ne fütyülte volna kalapálás közben a Beat it című dalt. A twitterezők 20 százaléka Jacko halálával foglalkozott, este a szórakozóhelyeken spontán moonwalk partik alakultak ki.

Egyértelmű, hogy a King of Pop olyan ikonná vált, ami nem csak a zenét, hanem a divatot, a filmeket, kulturális kódokat, egy egész korszakot, több generációt határozott meg.






28 hozzászólás “Michael Jackson nem halt meg” bejegyzésre

  1. Csepel-sziget szerint:

    Jacko igenis meghalt.
    A zenéjét el kell ismerni, de mint médiaszemélyiség, mint ember, nem feltétlenül példakép. Sőt.
    Ezenfelül egy komoly identitászavarral küszködő, feltehetően szexuális tévutakon tengődő, a gyerekek iránt beteges vonzalmat tápláló ember volt.
    Megleszünk valahogy nélküle is.

  2. Szabina szerint:

    Kedves Csepel-sziget!
    Gondolom te is ismered azt a mondást, hogy halottról jót vagy semmit!;) Próbáld meg tiszteletben tartani.Nem azért szerettük, mert “szexuális tévutakon tengődő, gyerekek iránt beteges vonzalmat tápláló ember volt”.Ha így is volt gondolom az amerikai törvények szerint bűnhődhetett ezért.Ha fele akkora zseni lennél, mint Jacko volt, talán téged is tisztelnénk, de te a sarkáig sem érsz fel!

  3. Csepel-sziget szerint:

    Szabina! Te pedig ne ítélkezz olyanról, akiről csak egy felhasználónév az összes információd, s akkor talán az illető sem fog rólad rosszakat gondolni.

    Attól, hogy Jackson meghalt és ebből a bulvármédia megpróbál újabb hatalmas híreket generálni, pénzeket lekapcsolni, még nem változik semmi.

    Nagyszerű zenész volt a maga nemében, de az utóbbi időszak nem erről szólt. Már csak azt hallotta az ember, hogy mikor hány centit faragtak az arcából, hogy a színskálának éppen melyik színében tündököl és hogy éppen milyen vádak keringenek körülötte.
    Híres volt életében, de szerencsétlen még híresebb a halálában.

    Megírtam, hogy le a kalappal előtte, Isten nyugosztalja, de ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, hogy nem volt egy szentéletű példakép, ahogy anno nem volt az Bob Marley, Jim Morrison és Jimi Hendrix sem.
    Egyébként valóban nem érek fel egyikük bokájához sem, zeneileg, de nem is ez a célom.

  4. loastman szerint:

    Én akkor nem mondok semmit.
    Csak annyit, hogy túljátszott hiszti az, ami történik… rajongtam a Queen-ért, de mégsem bőgtem, és hisztiztem, mikor Mercury apánk elment…

  5. miska72 szerint:

    Hát még egy Jacksonunk és még egy Mercurynk se lesz. 🙁
    Mind a kettőnek voltak nagyon komoly számai, mi több himnuszok.

  6. Prendick szerint:

    Töketlen világ ez. Ha káprázatos elméjű tudósok halnak meg, a kutya nem sír utánuk, pedig egyedül ők tartják vissza az emberiséget attól, hogy ne másszon vissza a fára. Alig érdekel valakit.
    Aztán meghal egy Michael Jackson, akinek a főműve az, hogy a gatyáját markolva vonaglik a képernyőn, valami primitív zenei aláfestés mellett és sírva gyászolnak milliók.
    Degenerált dolog.

  7. Csepel-sziget szerint:

    Magyarországon is sokkal többre tartják a médiában, s úgy egyáltalán a köztudatban az ilyen szánalom “celebeket”, mint például a hiperpigmentált csokidákós népdalénekes, vagy a nógrádi ordas cigány, esetleg a magát 20-szor átműttető, identitászavaros Rácz Károly.

    A tudósok, a valamihez igazán értő szakemberek le vannak ejtve, a lényeg, hogy a mocsok és az undor áradjon és minimum szinten maradjon.
    Az én világomban ezek a “sztárocskák” teljes vagyonelkobzás mellett 3 év közmunkára lennének ítélve, de csak miután jól megvernék őket mindazért az aljasságért, amiket az emberek ellen elkövettek. Persze nem különben kapnának az őket lehetőséghez juttató szerkesztők és TV-tulajdonosok is.

  8. Öreg halász szerint:

    Prendick, káprázatos elméjű tudósok nem adnak annyi érzelmet, szépséget az embereknek, mint egy-egy jó zene. Valószínűleg az internet vagy az MP3 feltalálóit sem fogják sokan megsiratni, mert hiába ők találták fel, mégsem ők jutnak eszünkbe róluk. Ez van.

    A mai sztárság már sokkal mélyebb mocsok. Ma attól sztár valaki, ha homokos, degenerált, ötször megjelent a TV-ben, ökörködött valamit stb. Ez katasztrófa, én nem is tudom követni, hogy éppen mikor melyik sztárkurva épp kivel nyomott egy menetet, vagy teszi szét a lábát a taxiból kilépve, amit az újságok is címlapon hoznak le.

    Jackson valóban sztár volt, de nem a különcsége, hanem a tehetsége és a tragikus élete miatt. Én nem rajongtam érte soha, a számai nekem semmi különöset nem jelentenek, csak elismerem a nagyságát. A molesztálásból meg a fene sem tudja, hogy mi igaz, a bíróság mindenesetre felmentette. Amerikában azt mondják, hogy ha egyedül találja magát egy tanár egy 16 évesnél fiatalabb diákkal, azonnal elhagyja a helységet, annyira félnek még a pedofília vádjától is. Egy Mikulást évekig pereltek, mert egy gyerek szülei szerint túlságosan is megsimogatta a gyereküket. Abnormális világ, de Jackson sem volt normális, ezt azért minden nagysága mellett meg kell hagyni.

  9. Prendick szerint:

    Öreg halász, elismerem amit mondasz, kivéve Jacko nagyságát.
    Nem attól lesz nagy valaki, mert az alacsony igényszintűek tömegeit szolgálja ki. Ha elkezdek az ujjammal pattogtatni és ötmillió ember eksztázisban tombol rá, attól nem én leszek nagy, hanem a többi kicsi.

  10. miska72 szerint:

    Prendick, ez is egy vélemény.
    Én akkor is birtam Jacksont!
    De ettől nem érzem magam kicsinek. 😉

  11. Prendick szerint:

    Miska, az ember véleménye olyan mint a lik a fenekén. Mindenkinek van, de alig valaki kedveli a másikét. 😉

  12. miska72 szerint:

    Prendick Fuck Anal? Fák anál. 😉 🙂 🙂 🙂

  13. Prendick szerint:

    A fakanalasokat még annyira sem csípem, mint Jackot. 🙂

  14. miska72 szerint:

    😉 🙂 🙂

  15. ani szerint:

    Michael Jackson tiszteletre méltó ember volt…senki sem tudja az igazat, csak páran beleértve engem is…Egyáltalán nem molesztált gyerekeket, hiszen ő maga is “gyerek” volt…mint szellemileg, mint testileg…A hangja bámulatos volt és nemzeteket kapcsolt össze…Nekem ő volt a példaképem, és csak jót tudok mondani…amikor gyermek molesztálással vádolták az sem volt igaz, és amikor gyermekét kilogatta az ablakon akkor csak elakart dicsekedni új kisfiával, Prince 2-vel.Én csak jót tudok mondani és azis aki ismeri…Szeretlek Michael…Soha nemfelejtelek el…:)

  16. Gabi szerint:

    Csepel Sziget!

    Ha már itt tartunk nélküled is meglennénk sztem valahogy.De Jacko nélkül nehéz lesz. Egy rajongója aki 89 óta szerette…

  17. Gabi szerint:

    Már bocs de ilyenek minek írnak ide akik nem szerették?Azok hallgasság az agyatlan rockot,vagy a mai fos tüc-tüc szart meg stb-t..De itt mi az anyátokért bántjátok azokat akik a ZENÉT szerették nem a szart????,

  18. Járóka Zsuzsanna szerint:

    Kedves Csepel-sziget!!!!!

    ilyen betegsége van hogy ki fehéredik a bőre!!!! Ne mondj semi rosszat jackoról vagy meg bánod ezt garantálom,rossz vége lesz!!!!

  19. Járóka Zsuzsanna szerint:

    Jacko igenis meghalt csak van egy hason mása és azt hiszi ő jacko pedig nem!

  20. Jeniszej szerint:

    Ki tud valami többet a kifehérítő betegségről?
    Mi okozza?
    Kitől, mitől betegszik meg az ember.
    Fehér embernél, hogy lehet észrevenni?

  21. Gordon szerint:

    Úgy hogy még fehérebb lesz, végül átlátszó.

  22. Gordon szerint:

    Zsuzsi! Nagyon harapós vagy ma! 🙂

  23. BlueBest szerint:

    Szörnyen buták itt egyesek!
    Igenis,hogy nem csak a zenéje miatt kell tisztelnünk és szeretnünk Jackot.
    Hanem azt is,hogy milliók(ha valaki annyira idióta lenne: 1000.000)
    életét mentette meg és mindig a békére és a szeretetre törekedett,ezt el is mondja a people magazinnak.
    És aki meg nem birta mi a f*nak keresi fel a Jackos oldalakat? Az menyjen
    valami még a halottat is mocskosul alázom alja oldalra,mert,hogy oda is való!
    És nem egy embert vígasztalt meg a zenéjével és tette boldoggá.
    És soha senki nem volt és nem is lesz nagyobb nála…mindenben ő volt a LEG. nem csak számomra hanem ellehet olvasni: wikipedia/michael Jackson.

  24. imola szerint:

    BlueBest: ezt nagyon értékelem amit mondtál és nagyon igazad van hogy minek írnak ide emberek ha utálják MICHAEL JACKSONT. JACKSONT nem lehetett utálni és senki ne vádolja molesztálásal mert ez egy nagy hazugság csak pénzt akartak sikasztani de ö akkor is adott volna ha szépen megkérték volna.
    KÖSZÖNÖM!!!!!

  25. Dorka szerint:

    Jaja!Akik nem szeretik MJ-t azok húzzanak innen.Senki nem kíváncsi rájuk.Aki meg ilyeneket mondd MJ-ről az nem ismeri őt.Ha ismerné akk nem mondana ilyeneket.MJ sokkal különbb ember volt mint bármelyikünk.
    Soroljam??:több millió dollárt adományozott rászoruló gyerekeknek, csodás számokkal ajándékozott meg minket amik nagoyn szívhez szólóak votlak, és egy igazi KIRÁLY volt!Szval nem kell itt szidni mert vagy irigyek vagytok rá vagy nagyon idióták.14 éves vagyok és imádom MJ-t a zenéjét, a személyét és mindent mert egy nagyon jó ember volt.
    Ja és molesztálási ügy nem is volt igaz már rég bevalotta az a kis szemét gyerek hogy csak pénzt akartak Mike-tól és így megfenyegették.Szval pofa be és nem kell itt szidni MJ-t!!!(L)MICHAEL JACKSON(L)

  26. Meteor szerint:

    Mivel felmentették a vádak alól ezért senki nem mondhatja hogy pedofil volt, mert nem volt az, vagy legalább is nem tudja senki hogy mi az igazság!!! És igenis nagy tehetség volt!!!! Arról pedig nem tehet hogy beteg volt és kifehéredett a bőre!!!

  27. AnnieJ szerint:

    Dorka az az ember, akivel teljesen egyet kell hogy értsek. Én szintén 14 éves vagyok, vagy mi a fene, csak leszek, de nem különb a véleményem, mint Dorkáé. Én kiskoromban iszonyat mód utáltam Michael Jacksont, azért, amit terjesztettek róla, de elég volt meghallgatnom az Earth songot, a Heal the worldot, és elolvasnom egy könyvet ahhoz, hogy úgy gondoljam, az amit kisebb koromban gondoltam Michaelről, az hülyeség, és teljességgel alaptalan. Ezt a gondolkodásmódomat megbántam annyiszor, ahányszor csak tehettem, és még most is nagy állatnak tartom magam emiatt. De minden régi marhaságom ellenére mostmár látom, tudom, hogy Michael Jackson nagyon jó ember volt, nagyon sokat tett az emberekért, főleg a gyerekekért, és esze ágában sem volt bántani őket. Michael egy zseni volt, varázslatosan énekelt, nagyon jól táncolt, szó szerint isteni dalokat írt, és olyan világmeglátása volt, ami elég ritka az emberek között. Egyszerűen nem is értem, hogy felnőtt, érett emberek hogy hihetik el ezt a mocskot. És egyébként meg mondja már el nekem valaki, hogy lehetnénk már meg ilyen ember nélkül?! A bőrével kapcsolatban… beteg volt észlények, és ha ez nem elég, a betegség neve vitiligo, és a bőrön pigmenthiányt okoz, ami Michael esetében nagyon elterjedt a bőrén. Ja és még valami… “I’m not Jacko. I’m Jackson.” Nagyon utálta, ha így nevezték, mert ez a név a Wacko-Jacko gúnynévből jön, ami pedig dilis-Jacko-t jelent. Tehát ne hívjátok így! És gondoljatok néhnapján arra is, hogy ezek a megjegyzések, hozzászólások nem csak Michaelt bántották volna meg, hanem nagyon sok vele együtérző embert, sok rajongóját, és néha csak hasonló meglátású embert… Ja és még valami… felhívnám a figyelmet arra, hogy ha nem jött volna ide ’95-ben, és nem szerez új májat egy magyar kisgyereknek, akkor a gyerek ott halt volna meg a kórházban. És egy kicsit nézzetek utána az életének, (ne a bulvársajtóban megjelent marhaságokat), és akkor megértitek, hogy miért védjük többen.

  28. m.j szerint:

    nos kedves mindenki.jackson meghalt de az emléke tovább él benn ünk és nem hiszem h szép dolog jacksont jackó-nak nevezni mert ez a csuf neve, a gúny neve.szóval őrizétek meg az amlékét és védjétek meg.

Itt lehet hozzászólni !