Németh: folyamatos a szélsőséges szervezetek visszaszorítása

MTI, Magyar Idők

folyamatos-a-szelsoseges-szervezetek-visszaszoritasa

Folyamatos a szélsőséges szervezetek visszaszorítása, ma már nem jellemző a masírozás – mondta a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Németh Szilárd hangsúlyozta: ki kell vizsgálni, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezetnek vannak-e hazai, vagy külföldi politikai kapcsolatai. Hozzátette: felmerültek olyan információk, miszerint az általuk szervezett háborús játékokon – nem éles fegyverrel – orosz diplomaták is részt vettek.

A rendőrgyilkos kihallgatásán számos információhoz juthattak

A bőnyi rendőrgyilkosság kapcsán – amelynek gyanúsítottja a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője – arról is beszélt, hogy robbanóanyagot, illetve robbanóanyag előállításához szükséges anyagokat és eszközöket is lefoglalt a rendőrség.

Forrás: MTI, Magyar Idők

Egy hozzászólás “Németh: folyamatos a szélsőséges szervezetek visszaszorítása” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    hirado . hu/2016/11/16/biztos-hogy-a-terez-koruti-robbantot-fogtak-el/
    Molnár Zsolt: “A bőnyi rendőrgyilkosság elkövetője nem áll kapcsolatban közjogi méltósággal, és “politikai kapcsolatban sem áll az elkövető parlamenti párttal, vagy közjogi méltósággal” – szögezte le. A Magyar Nemzeti Arcvonalról újságírói kérdésre elmondta: létező szervezetről van szó, pár tucat taggal, de az elmúlt években visszaszorult a tevékenysége, megcsappant a tagsága és működési nehézségekkel küzd. Hozzátette: ez helyes, mert ilyen szervezetnek nincs helye jogállamban.”

Itt lehet hozzászólni !