Bayer Zsolt: Van, ami egyszerűen nem fér bele

Vélemény – Bayer Zsolt, Magyar Hírlap

bayer zsolt 2

És nem csak azért, mert kontraproduktív, mert haszontalan, mert értelmetlen, mert nem annak árt, aki ellen irányul, sőt, éppen azt erősíti – hanem azért, mert becstelen.

Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi. Kétszeresen – ezerszeresen! – az, ha az illető családos ember, felesége, gyereke(i) van(nak), ugyanis felmérhetetlen az a kár, amit ezzel egy családnak és leginkább az adott családban élő gyereknek okozhatunk.

Ungár Klára követte el legutóbb ezt a becstelenséget Kocsis Mátéval szemben. Kocsis perre ment, egy idióta, szemét bíró pedig úgy döntött, hogy bárkit le lehet buzizni, kisgyerekes családapákat is. Ebből nyilván következik, hogy egy bírót is – sőt, egy bíróról nyilván az is következmények nélkül állítható, hogy megvették kilóra, vagy hogy politikai megrendeléseket teljesít. Vagy nem? Azt nem lehet? Akkor Kocsis Mátéról, a kisgyerekes apáról miért lehet?

Mindegy. Egyszer majd ez is kiderül.

Vona nem buzi. Ez teljesen nyilvánvaló.

A Tv2 mégis ezt állította róla.

Ráadásul az állítás olyan valakinek a szájából hangzott el, akivel tisztességes ember szóba sem áll, akivel tisztességes ember nem fog kezet, nem érintkezik, aki után tisztességes ember nem fogja meg a kilincset.

Rácz Károly ez az ember. Inkább ez az alak. Akit mostanában „előadóművésznek” titulálnak bizonyos helyeken, pusztán azért, mert melegbárokban, nőnek öltözve elénekelt valamit, és szívesen állt rendelkezésére akárkinek, tátott szájjal, nem csak szerelemért.

De tolta olykor melegpornóban is, ami aztán tényleg az előadó-művészet csúcsa.

Csak azt nem tudom, ha Rácz Károly, „Terike” előadóművész, akkor minek nevezzük Sinkovits Imrét vagy Latinovits Zoltánt – vagy éppen Kulka Jánost…

Ez a Rácz Terike állt most neki Vonát buzizni.

Már akkor teljesen nyilvánvaló volt, hogy hazudozik összevissza, amikor mondta. Miközben mondta. Hogy pénzért hazudozik, vagy szoci-gyurcsányista előéletéből és meggyőződéseiből következően, teljesen mindegy. Hazudik és kész. És aki nem teljesen hülye, az látja rajta. Mert süt róla, kiordít abból a beteg lelkéből és az undorító arcából.

Gondoltuk, ezt követően vége lesz ennek a fertőnek.

De nem lett vége.

Mert Terike egy-két nap elteltével előállt egy fényképpel. Igen, feltett a Facebookjára egy képet, amelyen Vona látható egy másik férfi társaságában. Kezük a másik vállán, egymás szemébe néznek, arcuk tényleg közel van egymáshoz, s egy ilyen fotó láttán a Rácz Terik minden valószínűség szerint roppantul felizgulnak. És ezzel a fotóval kívánta Terike bizonyítani, hogy mégiscsak igazat mondott, Vona mégis buzi.

Aki nem teljesen hülye, hamar elkezdett gyanakodni a kép láttán. Például azért, mert ott virít a képen egy felirat, nevezetesen ez: www.fotoklikk.hu. Ez pedig történetesen egy létező honlap. Ha pedig a kép egy létező honlapról való, és nem Terike nyilván impozáns gyűjteményéből, akkor azért már előkerült volna hamarabb is. De nem került elő. És azért nem, mert a képnek nem kellett „előkerülnie”. A képet ugyanis egy bizonyos Simonyi Balázs készítette 2009. június 7-én, az Európai Parlamenti választások éjszakáján. A képnek van címe is, ez: „Vona Gábornak, a Jobbik elnökének gratulál egy pártaktivista”. És a kép szerepelt a 18. Sajtófotó-pályázaton is.

Nos, ez volna az újabb „bizonyíték” Vona ellen, abban a felettébb gusztusos kérdéskörben, miszerint nevezett pártelnök buzi-e vagy sem.

Buzi-e vagy? – itt tartunk most.

Egy ócska, nyomorult fehérjehalmaz vádol egy családos embert ezzel. Ez pedig, ismétlem, elfogadhatatlan!

Vona egy becstelen ember, aki saját bevallása szerint adja-veszi a lelkeket, aki beállt a sorba, és aki mögé beállt a komplett ellenzéki média Orbán ellenében. Vonára akar szavazni 2018-ban a volt SZDSZ legkeményebb magja, a „radiszadi” összes emblematikus figurája, Vona szekerét tolja a Népszava meg az ÉS meg a Magyar Narancs meg a HVG. Pusztán ennyi bőven elég, hogy tudjuk, kicsoda ez az alak.

Vona egy év leforgása alatt ötször tett teljesen ellentétes állításokat, ötször hazudott, és csinált segget a szájából, Vona egy hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnok, aki az első adandó alkalommal össze fog állni bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti.

Vona ezen a vonalon mozog, és ezen a terepen kell megverni.

Minden más csak hozzá tesz hasonlatossá bennünket. Az pedig elviselhetetlen. Úgyhogy ideje kiírni a kéményre:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Nem is olyan bonyolult ez.

Forrás: Magyar Hírlap

2 hozzászólás “Bayer Zsolt: Van, ami egyszerűen nem fér bele” bejegyzésre

  1. Fonte szerint:

    Azért annak fényében, hogy a tv2 a fidesz szócsöve lett, kicsit visszás ez a dolog. Kicsit ütünk rajta, kicsit védjük,de az emberek fülébe elültetjük a bogarat…

  2. kispajtás szerint:

    Nagylöttyös indulatrohamában Bayer csak arról feledkezett meg, hogy ezt az egész “buzizós becstelenséget” azért mégis csak a sok-sok állami milliárddal megtámogatott Orbán-barát Tv2 valósította meg Rácz megszólaltatásával. (Index)

Itt lehet hozzászólni !