Futsal: Gólgazdag találkozón pont nélkül távozott Pécsről a Csepel

Csepel Futsal, Mr.Gabee

A Pizza King Csep- Gól FC NB II Nyugati csoportjában szereplő csapata ismét nagyon komoly erőpróbának vetette alá magát, a tavalyi rájátszásba csoportelsőként bejutó PTE-PEAC Digistar Futsal vendégei voltak a legutóbbi játéknapon. A jóval tapasztaltabb, rutinos játékosokkal teletűzdelt pécsi csapat ellen ugyan már két góllal is vezettünk, de végül 10:5 arányban alulmaradtunk a házigazda együttessel szemben.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

A házigazda PTE-PEAC futsal csapata a 2015/16-os évadban, tehát rögtön az első szezonjában bajnok lett az NB II Közép csoportjában. Majd a 3 fordulós  rájátszásban olyan ellenfeleket szorongatott meg, mint az FTC Futsal, vagy a Kincsem Lovaspark bivalyerős csapatai, ahol végül nem jutott fel az NBI- be, de tovább növelte rutinját, amit a Pizza King Csep- Gól FC ellen is megcsillogtattak. Együttesünk kisbusszal, jó hangulatban kelt útra a Baranyai megyeszékhelyre, ahol a szokásoknak megfelelően a Lauber Dezső Sportcsarnok adott otthont a találkozónak. Szabó Zoltán vezetőedző ismét számíthatott a rutinos Pirikre, így az előző meccshez képest nagyobb variációs lehetősége nyílt játékos-edzőnknek. A csapat a Vági Roland – Csendes Roland, Tőkés Norbert, Rácz Botond, Solti Attila összeállításban lépett pályára és igazi hidegzuhanyként az ellenfél már az 1. percben megszerezte a vezetést Vénosz révén. Szerencsére ez nem törte meg csapatunkat és kellemes meglepetésként már a 4. percben sikerült egalizálnunk Nagy Tibornak köszönhetően, sőt egy percre rá Pirik Tamás megszerezte a vezetést is. (1:2) Ezzel nem szakadt meg gólszerző szériánk, mert a 10. minutumban Nagy Tibornak ismét sikerült bevennie Kurucsai Kornél kapuját (1:3), ami akár egy szép végeredmény kimenetelét is előrevetíthette volna… Közben persze ismét szóhoz jutott a többi játékos is: Nagy Tibor, Pirik Tamás, Bata Zoltán, Orbán Levente, Szabó Norbert, Székely Csaba, sőt edzőnk Szabó Zoltán sem csak tanácsokat osztogatott a találkozó során.
Sajnos az örömünk nem tartott sokáig, mert előbb Kovács, majd egymást követően háromszor Vénosz is bevette a kapunkat, megfordítva, majd növelve a hazaiak javára a találkozó állását (5:3). A szünetre ezzel az eredménnyel vonultak pihenni a csapatok, ami inkább a pécsieket nyugtatta meg, ugyanis a 21. percben Pöszmet is beköszönt a kapunkba. Ezt követően ismét sikerült szorossá tenni a meccset, előbb Nagy Tibor, majd két percre rá Szabó Norbert labdája is utat talált a hazai kapuba, a 25. percben így 6:5 állt az eredményjelzőn. A végén sajnos kiütközött a két csapat közti elsősorban rutinbeli különbség: a 29, a 31, a 35., s végül a 39. percben is mattolták kapusunkat, beállítva így a 10:5-ös végeredményt.
Bánatra azért semmi ok, hiszen az NB II Nyugati csoportjának egyik legerősebb csapatától kaptunk ki ráadásul idegenben, ami több csapattal is előfordult és fog is a jövőben Pécsett. A Pizza King Csep- Gól FC legközelebb november 21-én javíthat, amikor is az AC Villám-Geobusz gárdája látogat el hozzánk. A Soroksári Sportcsarnok jól bevált szokás szerint már 20 órától várja szurkolóinkat, a találkozó pontos kezdési időpontja 20:40.

Hajrá csepeli futsal, Hajrá Pizza King Csep- Gól FC!

Pizza King Csepel Futsal Sajtó

Itt lehet hozzászólni !