Parkolási szokások az iskolák környékén

Csepel.info, Mr.Gabee

received_1817594151856665

received_1817594185189995

Panaszos levelet kaptunk egyik olvasónktól, miszerint a csepeli közoktatási intézmények környékén reggelente borzalmas parkolási körülmények vannak.

Olvasónk egy példát is küldött, mely a Vágóhíd utca és Temesvári utca kereszteződésében készült. Vigyázzunk egymásra és tartsuk be a parkolási és közlekedési szabályokat.

6 hozzászólás “Parkolási szokások az iskolák környékén” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Egyszer, ha az időm engedi, akkor erre a témára teletöltök egy memóriakártyát! 🙂

  2. földhözragadva szerint:

    Katasztrófális helyzetek vannak az iskolák környékén reggel. Nem értem pl. hogy miért nem lehet betiltani, hogy egyesek a járműveikkel az iskola előtt forduljanak meg? Továbbá miért nem lehet a suli körüli ingatlanok tulajdonosait vmi kárpótlással rávenni (hiszen jogilag az övé), hogy a járda és az úttest széle közötti “gyepü”-re ne telepítsen a parkolást akadályozó bármit, mert esetleg gyerekek halnak meg miatta?

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    földhözragadva!
    Nem tudom, hogy mi bonyolódott a világban, de emlékeim szerint semmi. Így nem értem ezt a “gyereket kocsival az iskolakapuig” című műsor miért ennyire népszerű, sőt egyre népszerűbb. Vannak helyek, ahol botrány közlekedni reggel és délután.

  4. Lovas szerint:

    Sok szülő azt hiszi, hogy zsírdisznót nevel, és ezért nem szabad mozogni a gyereknek, még iskolába menni sem. Néhány párt meg rájátszik, hogy ne legyen minden nap tesióra, mert az csak égeti a zsírt, nem való disznóknak.

  5. egyBiciklis szerint:

    nem csak reggelente, hanem délutánonként is borzlamas a helyzet…

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Akár gyalogolhatna a gyerek 100-200 métert a járdán is a több óra ücsörgés előtt!

Itt lehet hozzászólni !