Németh Szilárd: Vona Gábor beállt Gyurcsány Ferenc mögé

Hirado.hu

Németh Szilárd: Vona Gábor beállt Gyurcsány Ferenc mögé

Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke “felsorakozott” Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mögé.

A fideszes politikus, aki egyben a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, azzal kapcsolatban tette a megjegyzést az M1 aktuális csatornán kedden, hogy nem kapta meg a kétharmados támogatást az az alkotmánymódosítási javaslat, amely kimondta: Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.

Németh Szilárd felelőtlennek nevezte az ellenzéki pártokat azért, mert “megakadályozták”, hogy az emberek döntése bekerüljön az alkotmányba.

Forrás: Hirado.hu

8 hozzászólás “Németh Szilárd: Vona Gábor beállt Gyurcsány Ferenc mögé” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    http://444.hu/2016/11/08/kosa-gyurcsany-a-legbecsuletesebb-ellenzeki

    A fentieket olvasva némi képzavart érzek az adásban.

    Melyik Gyurcsány mögé állt be?
    A tegnapi, vagy a régebbi (rossz komcsi) mögé?

  2. szemfüles szerint:

    Az teljesen mindegy, robi! Egy platformon a 2004. december 5-i és/vagy a 2006. október 23-i és/vagy a 2016. november 8-i Gyurcsánnyal csak egyet jelent: hazaáruló!

  3. Letiltatni szerint:

    nem vizsgálta az izraeli kémrepülőket, a fidesz 2006ban ígéretet tett rá, azóta kussol róla. ugyanazon érdekeket szolgálják.

  4. Bercsik Károly szerint:

    Felső küszöb nélküli kvótáról szavaztunk október 2-án. 98% volt a nemek aránya. A Jobbik a felső küszöb nélküli kvótára nem mondott nemet, hisz a népszavazást is ellenezte (a kampány idején, mert 2015 novemberében még népszavazást követelt), meg az Alaptörvény módosítást se támogatták (mert nem szavazták meg).

    A Jobbik nem gyűjtött aláírást a kvóta ellen (akkor épp népszavazást követelt, és valami más mellett gyűjtöttek aláírást), a Jobbik nem kampányolt a részvétel mellett október 2. előtt (mert akkor épp Alaptörvény módosítást követelt), és a Jobbik tegnap nem nyomott gombot a parlamentben. Követni is nehéz már, hogy mikor mit mondtak, és mit tettek, de mindig mást mondtak, és mindig másért küzdöttek, mint ami éppen aktuális volt.

    Aláírásgyűjtés-népszavazás-Alaptörvény módosítás volt a sorrend, míg az ő sorrendjük: az aláírásgyűjtés idején azt követelték, hogy legyen népszavazás – a népszavazási kampány idején azt követelték, hogy legyen inkább Alaptörvény módosítás – Alaptörvény módosítás esetén nem nyomnak gombot… Zavaros és sunyi viselkedés ez a részükről.

    Ami biztos: korábban azt (is) mondták, hogy aki nem szavazza meg az Alaptörvény módosítást az hazaáruló. Ebből következik, hogy most ők maguk is azok lehetnek saját maguk álláspontja szerint.

    Gyurcsány tapssal jutalmazta a nemzetietlen Jobbikot. Ezt nem teszik ki az ablakba.

  5. kerdezo szerint:

    Megvan az új helyi törtető…
    Már vártam, ki lesz az újabb csahos.
    Gondolom, övé lesz a kitakart rendszámú Duster, hogy a kerületben kaszálatlan területekről is be tudjon számolni…

  6. Letiltatni szerint:

    Felső határok nélküli? Tehát alsóval számoltak? hol volt ez a népszavazásban? A teljes rendszer ellen szólt a kérdés.

    Illetve, amennyiben a letelepedési kötvényrendszer bent marad, az EU vásárol akár 5000 db kötvényt és támogatás helyett, még kamatokkal megtűzdelt alaptőkét kell majd a másik irányba fizetnünk, nekünk adófizetőknek.

    A teljes veszélyt meg kell szüntetni.

  7. Letiltatni szerint:

    Az unió képes bevásárolni a migránsokat Magyarországra hála a letelepedési kötvénynek. Szép.

  8. admin szerint:

    Jogszerűen eddig is át lehetett menni más országokba, és le is lehetett telepedni. Az “útlevél” szavunk nem újkeletű, 1990 óta pedig gyakorlatilag bárki szerezhet útlevelet, utazhat külföldre – vagy lakhat külföldön huzamosabb ideig.

    Az alkotmánymódosítás nem a legális, hanem az illegális határátlépő bevándorlókról szólt, csak a Jobbik úgy tesz, mintha nem tudná.

Itt lehet hozzászólni !