Kivájták a szemét: afrikai törzsi háború dúl Brüsszelben

Origo

kivajtak-a-szemet

Kivájták egy férfi szemét egy brüsszeli támadásban: az áldozat és az elkövető is afrikai migráns volt. Ők már megszerezték a belga állampolgárságot, az európai kultúra átvétele helyett azonban maradtak a törzsi szokásoknál.

Az áldozatot, a belga állampolgárságú, afrikai származású férfit megcsonkítva találták Brüsszel egyik belső kerületében vasárnap hajnali 3 órakor. A rendőrséget és a mentőket egy járókelő értesítette – számolt be a Derniere Heure.
A rendőrök nem messze megtalálták az áldozat szemgolyóit, közvetlenül egy penge mellett.

A 33 éves Mouztapha Hassant életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a jelentések szerint túl fogja élni a támadást.

Az esettel kapcsolatban őrizetbe vettek egy holland állampolgárságú férfit, aki súlyos testi sértésért, kínzásért és embertelen bánásmódért felelhet majd a bíróság előtt.

A férfi beismerte, hogy egymásnak ugrottak a belga áldozattal, de „nem tudta teljes bizonyossággal megerősíteni, hogy kivájta a szemét” – közölte az ügyészség.

A Derniere Heure szerint a támadás hátterében nem bandaháború áll, ahogyan először feltételezték, hanem afrikai törzsi ellentét. A belga sajtó emlékeztetett, hogy ilyen típusú erőszakra még soha nem volt példa a fővárosban.

Forrás: Origo

3 hozzászólás “Kivájták a szemét: afrikai törzsi háború dúl Brüsszelben” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Őket fogadná az ellenzék “keresztényi szeretettel”!! Befogadásukra szavaznak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  2. Okoska szerint:

    Brüsszel megkapta az üzenetet!

  3. Hozzászóló szerint:

    Mostanában már minden hétre jut a hírek közé valamilyen újeurópai lakos által elkövetett súlyos bűncselekmény. Borzasztó, de nem meglepő.

Itt lehet hozzászólni !