Németh Szilárd: Az ellenzék fejezze be a terrorelhárítók munkájának akadályozását!

Csepel.hu

Németh Szilárd: Az ellenzék fejezze be a terrorelhárítók munkájának akadályozását!

Az MSZP, a DK, illetve a Jobbik évek óta folyamatosan és indokolatlanul támadja a Terrorelhárítási Központot. Nincs olyan költségvetési tárgyalás ahol elsőként ne a TEK-nél akarnának forrást csökkenteni. Mindent megtesznek a szervezet ellehetetlenítéséért, össze-vissza hazudoznak a működéséről. Megszüntetéssel, elszámoltatással fenyegetik a TEK-et.

Ezzel teljesen elbizonytalanítják Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományát, akadályozzák a magyar emberek biztonsága érdekében végzett munkájukat.

Az elmúlt időszak európai terrorcselekményei és a magyar rendőrséget ért támadások azt bizonyítják, hogy elengedhetetlen szükségünk van a magas színvonalon képzett terrorelhárítási szakemberekre. A magyar emberek biztonsága mindennél előrébbvaló.

Európa és Magyarország biztonságát ma az illegális migráció és a vele „kéz a kézben járó” terrorizmus és az ennek következtében megerősödő szélsőséges, militáns szervezetek veszélyeztetik.

Fel kell tennünk a kérdést: mi lehet az oka annak, hogy az illegális bevándorlók pártján álló baloldalnak és a szélsőjobbal összekacsintó Jobbiknak közös érdeke a hazai terrorelhárítás akadályozása?

Mi, magyarok Európa egyik legbiztonságosabb országában élhetünk, köszönhetően többek között a Terrorelhárítási Központ munkájának. Nemzeti érdekünk, hogy ez a jövőben is így maradhasson. Éppen ezért nem pártpolitikai acsarkodásra, marakodásra, hanem összefogásra és a terrorelhárítók megerősítésére, munkájuk megbecsülésére van szükség.

Németh Szilárd

frakcióvezető-helyettes,

a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Németh Szilárd: Az ellenzék fejezze be a terrorelhárítók munkájának akadályozását!” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    A legnagyobb akadályozó tényező az a barom, aki egy könyvtárszakos diplomával a zsebében azt gondolja magáról, hogy ő mindenhez ért…

  2. Letiltatni szerint:

    Kevésbé szakmai szerv, mintsem politikai eszköz. S ezt a rendvédelmi- rendészeti szervek is így gondolják.

  3. belekotkot szerint:

    Nem kell őket el lehetetleníteni, megteszik maguk. 🙂

    A Ter­ror­el­há­rí­tási Köz­pont mun­ka­tár­sai le­zár­ták a VII. ke­rü­leti Szö­vet­ség utcát pén­te­ken.
    A TEK munkatársai a házban két férfit fogtak el, majd átadták őket a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak. Az MTI információi szerint a férfiaknál airsoft vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt.

Itt lehet hozzászólni !