Kommandós akció a sétányoknál

Csepel.info

A kép illusztráció

Lakossági forrásokból a Csepel.info úgy tudja, hogy csütörtök délután kommandós akciót hajtott végre a rendőrség Csepelen, a Csikó sétánynál, a Póni kocsma és a Plusz közért között, a volt Görgey iskolánál.

A golyóálló-mellényes, símaszkos kommandósok gépfegyverekkel rohantak le egy kék mazdát, és hajtottak végre “kényszerintézkedést”. A fegyveresek látványától megijedve több család a környező boltokba menekült. Amennyiben valakinek több információja is van az akciótól, kérjük, írja meg a fórumban!

47 hozzászólás “Kommandós akció a sétányoknál” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    A rendőrség (helyi vagy BRFK) most sem tájékoztat?

  2. mindentudó szerint:

    Az akciót személyesen láttam.
    Tényleg elég félelmetes volt, nem a SÜN jutott eszembe….
    Az uriember egy csepeli rendőr, G.István.

    Őt rángatták ki a kocsiból a földre, majd bilincselés után elvitték. a barátnője beszaladt az iskola melletti sövény mögé ölében a kopasz kínai kutyájával, majd előjött és őt is elvitték.

    Kb 1 óra múlva visszajöttek maszk nélkül a lánnyal meg a kutyával, majd gumikesztyűben átkutatták a kocsit, jópár papírzacskót megtöltöttek, fegyvert is vettek ki a kocsiból.

    Ennyi

  3. miska72 szerint:

    Mi folyik itt Csepelen?

  4. miska72 szerint:

    Csak nem Ő is a magyarok nyulai terrorszervezethez tartozott? Budaházit, már elfogták.
    Most 🙁 vagy 🙂

  5. Csepel-sziget szerint:

    SÜN!
    Valakit mindig elvisz az Ördög!

    Most végre maguk közül vittek el valakit. Csoda, hogy nem lőtték ki a szemét…

    Végül ma kiderül, hogy ez a rendőr volt a Magyarok Nyilai beépített embere… Röhej! 😀

  6. Csepel-sziget szerint:

    *majd

  7. Csepel-sziget szerint:

    Az a sanda gyanúm, hogy a rezsim erőt demonstrál, s pontosan ez az, amit most láthatunk. Ehhez szükség van az ilyen Budaházy-féle letartóztatásokra, komoly fegyveres akciókra, valamint a lelkesen tudósító, tapsikoló lakájmédiára.
    Vajon kicsit sem gyanús, hogy a Magyarok Nyilai évekig tevékenykedhetett effektíve szabadon? S milyen érdekes, hogy minden akciójuk pusztán figyelmeztető jellegű volt, lábtörlőket gyújtottak fel, ablakokat törtek be. Egy valódi terrorszervezet működése mellett ma már csak múlt időben beszélnék a balliberális politikai “elitről”. S ha Budaházy valóban terroristavezér lenne, akkor vajon nem lett volna annyi esze, hogy igyekszik kívül maradni az NBH, NNI és a rendőrség látókörén? Bűzlik ez a dolog, ugyanúgy, ahogy a cigánysorokon történő molotovos támadások és lövöldözések is bűzlenek. Nem árt résen lenni!

  8. miska72 szerint:

    Úgy van Csepel-sziget, és a hamut söprögetnénk, meg a romokat takarítanánk.

  9. Gordon szerint:

    Csintalan Sándort kik verték véresre?

    “Egy valódi terrorszervezet működése mellett ma már csak múlt időben beszélnék a balliberális politikai “elitről”.” – írod.

    Egy apró kiegészítéssel javítanám a mondatodat. Egy valódi terrorszervezet múltbéli felállása esetén – talpraesett és cselekvőképes kormányt feltételezve (sajnos 2002 óta nem ilyen kormányunk van) – ma már csak sok-sok tényleges életfogytos börtöntöltelékről beszélhetnénk, akik a rácsok mögött rohadnának meg.

    Ha valakik terrorszervezetet próbálnak felállítani majd egyszer Magyarországon, akkor – cselekvőlépes kormány regnálása esetén (most nem az van) -számoljanak vele, hogy a csoportosulásuk hatósági úton szét lesz verve, és a rend helyre lesz állítva.

    Ezt csak a miheztartás végett írom neked és radikális barátaidnak.

  10. Papasa szerint:

    Gordon:

    Ugyan-ugyan. Csintalant bárki agyonverhette, ahhoz nem kell radikálisnak lenni. Meg ez a komcsi duma, ez a hatósági úton szét lesz verve.. 🙂

  11. Attila szerint:

    Csintalan egy szélhámos bűnöző Gordon, ezt nektek kellene a legjobban tudnotok. Így bármelyik “üzlettársa” agyonverhette.

  12. Csepel-sziget szerint:

    Gordon, neked rendőrállamra van szükséged, tehát ez a jelenlegi rendszer nem áll messze álmaid netovábbjától.

  13. Papasa szerint:

    Gordon:

    És Te meg a méltóságos barátaid fogjátok helyreállítani a rendet?
    Csak miheztartás végett.

  14. Bubus szerint:

    Nyugodjatok meg, Budaházy ellen mindent ejteni fognak. Ennek a hatalomnak is szüksége van ellenségekre, hogy eltereljék a figyelmet a dilettantizmusukról. Ha meg mégis blokkolják, majd megint belelő valaki a rendőrpalotába, hogy legyen valami új ellenség.

  15. Gordon szerint:

    Majd egyszer kiderül, hogy ki verte véresre, de én mindenesetre elítélem a súlyos erőszakos cselekményeket (és teljesen mindegy, hogy mi volt előtte).

    A mostani rendszer messze van álmaim “netovábbjától”, de ha a politikai berendezkezkedést tekintem (nem a kormány színezetét), akkor azt tudom mondani, hogy a jelenlegi az eddigi legmegfelelőbb, legszabadabb, a jogállamot és az emberi szabadságjogokat, az alkotmányosságot stb. leginkább támogató és elfogadó rendszer. Ezért sem cserélném le egyetlen korábbi rendszerünkre sem.

  16. Gordon szerint:

    Papasa! Hidd el, hogy ha nem ez a teszetosza, tehetelen, sok esetben talán még bűnpártoló kormányzó erő lesz hatalmon, akkor sokkal nagyobb rend lesz az országban. Elég ocsmány dolognak tartom amikor egyes radikálisok – szerepükből teljesen kiesve – az esetleg még részben megalapozottnak is tekinthető politikai elégedetlenségük okán a magyar nemzet és Budapest főváros jelképeivé vált épületek felgyújtását pedzegetik. És még ők mondják magukról, hogy “nemzetiek”. A nemzeti gondolkodású ember védi és óvja a közösség (nemzet) által alkotott értékeket, legyen az épített örökség, vagy bármely más közösségi tulajdon. A magántulajdon is hasonló védelmet kell hogy élvezzen, mert valamilyen értelemben az is a nemzeti vagyon része.

    A fosztogatás és gyújtogatás nem nemzeti gondolkodású emberhez illő cselekedet, még akkor sem, ha a gyújtogató vagy fosztogató magyar zászlóval megy gyújtogatni és fosztogatni. A zászló, vagy állítólagos nemzeti érzései nem mentik fel az egyént vagy szervezetet az általa esetleg elkövetett büncselekmények alól. Teljesen mindegy, hogy valaki magyar zászlóval vagy magyar zászló nélkül megy gyújtogatni és fosztogatni, mert a bűncselekményt valósít meg, és ezért bűnöző. Akkor is bűnöző, ha előtte felidegesítette az őszödi beszéd.

    Én is hallottam az őszödi hazugságbeszédet. engem is felháborított 2002 óta folyó kormányzati tevékenység. Én miért nem megyek gyújtogatni és fosztogatni? Azért, mert törvénytisztelő ember vagyok, és ezt elvárom mindenki mástól is.

    Remélem hamarosan rend lesz az utcákon. Ebben majdnem biztos lehetsz. Ezt csak a miheztartás végett mondom.

  17. Attila szerint:

    Thököly Imre
    II. Rákóczi Ferenc
    Batthyány Lajos
    Kossuth Lajos
    Széchenyi István
    Petőfi Sándor
    vagy:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_1956_ut%C3%A1ni_megtorl%C3%A1s_sor%C3%A1n_kiv%C3%A9gzettek_list%C3%A1ja

    Ők mind kukaborogatók voltak Gordon? Ők nem gondolkoztak nemzetben?

    “nemzeti gondolkodású ember védi és óvja a közösség (nemzet) által alkotott értékeket, legyen az épített örökség, vagy bármely más közösségi tulajdon. A magántulajdon is hasonló védelmet kell hogy élvezzen, mert valamilyen értelemben az is a nemzeti vagyon része.”

    És ha ez mind veszélyben van, akkor mit teszel?

  18. Csepel-sziget szerint:

    Az követelheti meg a rendet, a törvényességet, aki maga is törvényes módon, rendben vezeti az országot. Addig kuss van nekik!

  19. Gordon szerint:

    Aki az országot vezeti, annak nincs “kuss”, mert megkapta a népszuverenitás elvén alapuló felhatalmazást a kormányzásra . A kormányzóerőnek nem “kuss” van, hanem kormányzati felelőssége. És főleg nem az utcán gyújtogató és fosztogató hordák fogják elkussoltatni. A kormányzóerő ne kussoljon, hanem végezze becsületesen a dolgát, tegyen meg mindent az ország haléadásának érdekében. Ha ez nem megy (most ez a helyzet áll fenn), akkor le kell váltani.

  20. Gordon szerint:

    Attila! Serintem ne rángasd ide 17., 18., 19. századi nagyjainkat, mert ők egy teljesen más világban éltek, teljesen más világképet tudtak magukénak, mint a 21. száza demberek (ezek vagyunk mi). Ez nem kisebbíti a nagyságukat, csupán tény.

    Megjegyzem az egyik legnagyobb költőnket, Pertőfit a feldühödött horda majnem agyonverte valamely választást után, alig tudott megmenekülni.

    Valamint azt sem felejtsük el, hogy a korabeli magyar és német ajkú nemesség (az általad felsoroltak között nem mindenki volt nemes) túlnyomó része csak a nemesi ranggal rendelkezőket tekintette a politikai nemzet részének. Sok esetben teljesen mást értettek nemzet alatt, mint mi itt a 21. században.

    Az ő gondolkodásuk mai fejjel, mai világképpel furcsa lehet, de tény, hogy voltak eltérések a mostanihoz képest. A 20. századig pl. Magyarország lakosságának csak mintegy 5-7%-a rendelkezett választójoggal. Mégsem mondom azt, hogy a szűk választójog miatt a teljes politikai elit ténykedése illegitim lett volna. Minden politikai szereplőt, és minden eseményt az adott korba ágyazva kell először górcső alá venni, aztán igyekezni kell behelyezni a történelmi folyamtok egészébe, egymásutániságába.

    Bocsakit sem tekintem hazaárulónak azért, mert a Székelyföldön vérengzést rendezett, későb maga is belátta hibáját és változtatott a politikáján.

    A történelmet felületesen ismerő, és hazánk történelmét nem tisztelő ember ráncigálja unos-untalan a mostani belpolitikai viták kapcsán az előtérbe több száz éve élt elődeinket. Persze lehetnek életképes párhuzamok, de nagyjainkat már ne a kukaborogatók, gyújtogatók, és fostogatók védelmében szedjük elő.

  21. Gordon szerint:

    Pertődit=Petőfit, csak össze vissza gépelek. Admin, most az egyszer javíthatnád, nagyon restell, hogy nem olvastam el mielőtt elküldtem. 🙂

  22. Attila szerint:

    “A történelmet felületesen ismerő, és hazánk történelmét nem tisztelő ember ráncigálja unos-untalan a mostani belpolitikai viták kapcsán az előtérbe több száz éve élt elődeinket. Persze lehetnek életképes párhuzamok, de nagyjainkat már ne a kukaborogatók, gyújtogatók, és fostogatók védelmében szedjük elő.”

    Az idézet első részével nem is foglalkozom.
    Mindig kell egy példakép, főleg ha az a történelmünk nagyjai közül való.
    Tettük nem lehet értelmetlen, ha szükség van rá, úgy kell tenni, ahogy ők tettek. Az ember mindig ember marad, a béke soha sem tartós.
    Te úgy gondolod, hogy a jelen állandó és biztonságos, civilizált és bölcs.
    Pedig úgy dől össze egy nap, mint a kártyavár.

  23. Gordon szerint:

    Egy nap minden rendszer össze fog dőlni, de remélem, hogy én azt már nem élem meg. Nem titkolom: tartok egy ilyen hirtelen változástól. az ilyen gyors változások ritkán hoznak magukkal jót. 1990 pl. kivétel e tekintetben.

    21. századi emberként példát tudok venni pl. Széchenyi országépítő tevékenységből, de azt is tudom, hogy a mostani helyzet más, mint a 19. század közepi. Ezért írtam, hogy a történelmet ismerő ember tud csak eligazodni az egyes történelmi korszakok keszekusza szövevényében.

  24. Alcsee szerint:

    Én is közelről láttam az eseményeket. A lány aki kiszállt az autóból, nem tűnt túl kétsségbeesettnek de nyugodtnak se mondanám inkább határozottnak. Én csak ennyi ujjat láttam…

  25. Én szerint:

    És akkor mivan?Ők ártatlan embereknek nem ártottak, ebben biztos vagyok!!!!!

  26. Papasa szerint:

    Gordon:

    Válaszod nagy részével egyetértek. Ami nemzeti, azt óvni kell, nem rombolni. Ugyanakkor, azt gondolom, hogy kormányzó erő ellen a jelenlegi keretek közt lehetetlen demokratikus eszközökkel harcolni. Miért? Mert minden kulcsfontosságú helyen az ő káderük ül, mert ők hozzák a törvényeket, és mert minden demokratikus eszközt( tüntetés, petíciók, sztrájkok,stb.) nevetve lesöpörnek az asztalról. Ilyen semmirekellő kormánya szerintem még sose volt Magyarországnak, mégis kitöltik a 4 évet. És ez a baj. Amit itt egyszerűen nem lehet leírni, az az, hogy ez alatt az idő alatt mennyi gyerek jövőjét teszik tönkre, mennyi embert nyomorítanak meg lelkileg, mennyi embert ölnek meg a kórházakban, és mennyit ártnak az országnak. És mindezt egy tollvonással, beletojva a közepébe, egy a lényeg, hogy nekik jó legyen. És ha figyelmeztetik őket szép szóval, akkor arrogánsan, nagyképűen reagálnak. És nem tudsz mit csináni.
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy helyeslem a gyújtogatást, és rombolást a városban, mert nem az ellen irányul, aki megérdemli. Ugyanakkor, a magam részéről, nem utasítanám el a célzott erőszakot, mert azt hiszem, már megértek rá. Tehát, ha az ő házuk gyulladna, vagy rájuk lőnének gumilövedékkel, tök jól szórakoznék.. 🙂

  27. Sz.L. szerint:

    szerintem fasza csávó,én ismerem a többit meg leszarom már mint a többi Desztót!!!!!!

  28. k.B - egy barát szerint:

    Ismerőseim között egyik legtiszteletre méltóbb ember, akiről szó van.
    És kivánom hogy tisztázódjon körülötte minden!

  29. k.B - egy barát szerint:

    Valamint hozzá tenném, hogy a hozzászólást író “mindentudó”, foglalkozzon a saját dolgával, és ne nevezgessen meg senkit. Örüljön hogy látta mi törttént, és ezt a számára hatalmas élményt, dugja fel magának. Amíg nem válalja fel a saját nevét itt a fórumon, addig ne is dobálozzon az illető nevével!

  30. miska72 szerint:

    Tisztelt K.B egy barát!
    Te se vállaltad fel a neved. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    Az igazság majd kiderül.
    Vagy nem.:(
    Attól tartok, itt az lesz amit az elvtársak akarnak. 🙁
    Könnyen lehet HAMIS bizonyítékokat gyártani. 🙁
    De az is lehet , hogy ÁRTATLAN.
    De az is lehet, hogy a bizonyítékok valósak, és eredetiek.
    Az igazséágot szerintem nehéz bizonyíztani, és mégis csak megurcolták ha ártatlan.
    De miről tudott, ha a párthatalom megtalálta?
    Valamiben nem akart résztvenni?
    Miért akatnák eltenni az utból?
    A fórumon mindenttudó azt állítja, hogy az illető ráadásul G István egy Csepeli rendőr. 🙁
    Tlán nem akart azonosító nélkül tömeget oszlatni?
    Mi az igazság?
    Miről tudhat ez az ember, hogy a párthatalom megtalálta?

  31. Attila szerint:

    Most akkor mi is történt? Miért rohanták le őket?
    Én nem tudom, hogy kiről van szó, de annyi hozzászólás érkezett a védelmében, hogy már érdekel.

  32. julianus barát szerint:

    Kerepesi Balázska te barát 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  33. Igaz Barát szerint:

    Elmebetegek vagytok! Párthatalom meg Magyarok Nyilai….. Minden mögött ezt látjátok. Semmi köze ahhoz a gyökér Budaházihoz. Amiről nem tudtok semmit legalább ne írjatok róla baromságot. Jó csámcsogni rajta mi.

    Mindent tudónak üzenem, hogy semmit nem tudsz. Ne költs hozzá ahhoz amit láttál, vagy látni véltél. Fegyverről szó sincs sőt a barátnőjét sem vitték el.

    Egy jó emberről van szó aki tisztázódni fog.
    Aki nem tud az ügyről semmit az meg ne találgasson, és főleg ne áztasson, és vádoljon senkit semmivel.
    Foglalkozzatok a saját dolgotokkal

  34. soltis szerint:

    Megdöbbentő 🙂 Milyen Nyilasokról, meg milyen elvtársakról beszéltek? 🙂
    Butaságoknak itt nincs helye. Ha nem halgatja meg a feleséged vagy a a szomszédod a politikai javaslataidat, kérlek ne itt adjál neki hangot, és hagyd meg azoknak az olvasoknak a hozászolásokat, akik érdeklődnek erről a dologról, és nem találgatnak öszze-vissza.

  35. miska72 szerint:

    Mennyi barát jár ide?
    Igaz Batát . juliánus barát, K.B egy barát, Melyik rendhez tartoztok?

  36. miska72 szerint:

    Ez az ember ÁRTATLAN!
    No comment!
    😉 🙂

  37. Igaz Barát még egy szerint:

    Kedves miska72!
    Legalább vannak olyan emberek akiknek vannak igaz barátai!Ami úgy látom neked nem igazán adatott meg, különben nem így nyilvánulnál meg.Az se lehetetlen, hogy ezzel a stílussal csak a te lelki szegénységed akarod leplezni,ami nem jön be.
    Utoljára kér mindenki aki egy állítólagos “rend” tagja, hogy csak akkor nyisd ki és nyissa ki a száját más, ha értelmeset tud mondani.

    Ez egy igaz barát kérése!!!!!

  38. Lora:) szerint:

    Na, srácok, ne csináljuk ezt a fesztit, a téma nem ez volt – aki látta, látta, aki nem az pedig próbál érdeklődni, de ne essetek egymásnak! Tag, meg barát, meg ellenség – aztán jóbarát, jaj …. inkább arra adjon nekem valaki választ, milyen okból vihették el a pasast?

    Amúgy, az nem egy mazda a képen, hanem egy Merdzsó! Bocs, jobban megismerem a kocsikat, mint bárki – mazdával nem mászkálnak nagymenők!

  39. miska72 szerint:

    Kedves Igaz Barát még egy!

    De sokan vagytok.
    Én kimondtam!
    Az ember ÁRTATLAN!
    No comment. 😉
    Ez se tetszik?

  40. miska72 szerint:

    Kedves Igaz Barát még egy!

    Hidd el, sok igaz barátom van!

  41. miska72 szerint:

    Remélem, kiderül az igazság.
    De hallottunk, már olyat is, hogy mindenki jó embernek, tisztességesnek, becsületesnek tartottak valakit, aztán szörnyű kegyetlen emberölést hajtott végre. Az egész utca szerette tisztelte, nem hisszük el, hogy ezt tette.
    Ti nem hallottatok ilyet?
    Még az is lehet, hogy rosszul ismertétek az illetőt.
    Még egyszer mondom, remélem, kiderül az igazság!
    Ha ártatlan, remélem megkapják a büntetésüket az intézkedők, és a meghurcolók!

    Remélem akkor majd megvédi az igazát, és feljelentést tesz az intézkedők ellen.
    Sok sikert.

  42. lórájder szerint:

    Kedves Lora:)!

    A kép alatt ott van hogy illusztráció… 🙂
    Amúgy szerintem is merci lehet.. :))))

  43. miska72 szerint:

    Úgy néz ki a hírek szerint, hogy az ember egyre nagyobb bajban van.

  44. ... szerint:

    Kolibri lett belőle.

  45. Lora:) szerint:

    Kedves lórájder!

    tényleg most nézem, a kép illusztráció, elhiszed hogy nem szőke a hajam? 🙂

    De mellesleg Csepelen Ti is tudjátok milyen könnyű kábítószert venni, fegyverrel kereskedni. Tiszta melegágya vagyunk ezen elrettentő dolgoknak.

    Én csak gratulálok, hogy elkaptak egy újabb fekete úton pénzt szerző embert!

  46. még1 barát szerint:

    kedves v nem mindentudó: mi jogon adod ki más nevét szerintem ez 1 gusztustalan dolog te… én ismerem a srácot és ö semmiféle droggal nem foglalkozik de logikusan 1 rendőrről van szó akkor a fegyver? miért nem lehetne nála? koruktságról nincs itt szó nem lehet hogy valaki valótlan dologgal nyomta föl ezeken elkéne gondolkodni szerintem

  47. Csepeli.N. szerint:

    Ennek a mindenttudó emberkének üzenem: Ha te annyira tudod, hogy kiről van szó, és annyira tudod, hogy mi a helyzet, akkor talán azt is tudnod kéne, hogy a nevekkel nem lenne szabad csak így dobáloznod!!! Persze, így nagyon nagy embernek hihaóetet magad, mert elmondtad, hogy a Pistit vitték, de szerintem, te ezen kívül mást nemigazán tudsz!!!!

Itt lehet hozzászólni !