Felmentették a 10 éves fiút megerőszakoló migránst

888

Felmentették a 10 éves fiút megerőszakoló migránst

Döbbenet és értetlenség söpört végig Ausztriában, miután az osztrák legfelsőbb bíróság tegnapi döntése alapján felmentette az egyik vádpont alól azt a migránst, aki tavaly egy uszodában kegyetlenül megerőszakolt egy tízéves kisfiút.

Miután a húszéves iraki “menekült” illegálisan átjutott Ausztriába, az osztrák kormány úgy gondolta, amennyiben elvinnék egy medencés délutánra a bécsi Theresienbad-ba, az felgyorsítaná a migráns integrációját. Csakhogy nem sokkal azután, hogy az iraki Amir nevű migránst magára hagyták a medencében, riadóztatni kellett a medencét felügyelő vízimentőket és biztonságiakat, mivel
“hírtelenszerű szexuális késztetésre” hivatkozva Amir brutálisan megerőszakolt egy tíz éves kisfiút az öltözőben.

Az áldozat nemcsak súlyos fizikai sérüléseket szenvedett, hanem jelentős pszichés traumát is átélt, amely később depressziót okozott a kisiskolás korú gyermeknek. Az iraki Amir a rendőrségen beismerő vallomást tett, elmondása szerint négy hónapja nem látta az Irakban hagyott feleségét, és “hírtelenszerű késztetést” érzett arra, hogy közösüljön a kisfiúval.

Amirt akkor két rendbeli bűncselekménnyel is megvádolták: egy fiatalkorú molesztálásával és egy fiatalkorú hátrányára elkövetett szexuális erőszaktevéssel. Csakhogy az osztrák legfelső bíróság tegnap felülvizsgálta az ügyet és arra a megdöbbentő döntésre jutott, hogy mivel Amir nem beszélt németül, ezért nem érthette a kisfiú tiltakozását, tehát
nem áll meg az a feltételezés, hogy a 10 éves fiú minden kétséget kizáróan, valóban elutasította a szexet.

A döntés értelmében tehát Amirt csupán molesztálással kapcsolatban ítélhetik el, amely jelentősen kevesebb börtönbüntetést von maga után, mint az erőszaktevés.
A legfelsőbb bíróság arra nem tért ki, hogy egy tíz éves gyermek análisan történő megerőszakolása kapcsán valaha is felmerült-e a történelem során, hogy az áldozat beleegyezett volna.

Forrás: 888

6 hozzászólás “Felmentették a 10 éves fiút megerőszakoló migránst” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    Bezártak pár mecsetet az olasz fővárosban, ezért a dühös, felhergelt muszlimok tömege imádkozott a Colosseumnál.

    A római hatóságok öt rögtönzött, nem hivatalos muszlim imahelyet záratott be, mert attól féltek, hogy az oda járó fiatalokat radikalizálják. A muzulmánok attól félnek, hogy a vallás ellen indult támadás az országban, így tüntetést tartottak a főváros nevezetességeinél.

    Több ezren imádkoztak együtt pénteken a római Colosseumnál a bezárások ellen. Szőnyegeket terítettek az ókori épület elé, Mekka felé fordultak és imádkozni kezdtek, többször azt skandálták: “Allah Akbar”. …
    A hivatalos adatok szerint több mint 1,5 millió muszlim él Olaszországban legálisan, ami azt jelenti, hogy az iszlám a második legnépszerűbb vallás a római-katolikus országban.
    http://888.hu/article-muszlimok-foglaltak-el-roma-nevezetessegeit

  2. bagoly szerint:

    A sok idióta EU-s migránsimádó nyalja csak a seggüket, majd ráfizetnek.

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    Esetleg lesz önbíráskodás? Remélem.

  4. belekotkot szerint:

    Több magyar újság is megírta az elmúlt napokban, hogy Ausztriában felfüggesztette a bíróság annak az iraki férfinak a büntetését, aki a vád szerint megerőszakolt egy kisfiút egy Bécs melletti uszodában tavaly decemberben. Pontosabban a magyar sajtó egyszerűen felmentésről, vagy megúszásról írt. Volt, aki az Express brit bulvárlap cikkére hivatkozott, más a Local osztrák kiadására.

    Csakhogy a dolog nem ennyire egyszerű. Az expresses link azt írja, hogy a férfit hat évre elítélték, de aztán elfogadták a védőügyvéd indítványát új bizonyítási eljárásra, mert nem világos az ügyben, hogy a férfi értette-e, hogy tiltakozik a fiú. A Local pontosabban fogalmaz, azt írja, azért kell új eljárás, mert az elsőfokú bíróságnak meg kellett volna bizonyosodnia arról, hogy a férfi vajon azt hitte-e, hogy a fiú beleegyezik az aktusba, és hogy a vádlottnak szándékában állt-e a fiú akarata ellen cselekedni.

    Ez azért nem mindegy, mert vagy “csak” szexuális abúzusért (visszaélésért, molesztálásért) ítélik majd el, vagy szexuális erőszakért is. Azt senki nem állítja, hogy ártatlan a vádlott, sem azt, hogy megúszta az ügyet. Az persze igaz, hogy a józan ésszel teljesen szembemegy a feltételezés, hogy a kisfiú bármilyen módon beleegyezett volna bármibe is.

    A 20 éves elkövető az új eljárás alatt is őrizetben marad.

Itt lehet hozzászólni !