Por­tik test­őré­vel akarja szét­verni ok­tó­ber 23-át Ju­hász Péter!

Ripost

Por­tik test­őré­vel akarja szét­verni ok­tó­ber 23-át Ju­hász Péter!

A ki­szi­várgó in­for­má­ciók sze­rint Por­tik bom­ba­ke­reső test­őré­vel és egy hír­hedt po­li­ti­kai ka­lan­dor­ral akarja bot­rányba ful­lasz­tani a va­sár­napi ün­nepi meg­em­lé­ke­zést Ju­hász Péter. A szer­ve­zés­ben Por­tik sza­bad­lá­bon lévő em­be­rei se­gí­te­nek, anya­gi­lag is.

Juhász Péter nem először szövetkezik a hírhedt, már több párt háza táján is próbálkozó politikai kalandorral Tuareggel és annak jó barátjával a 13 éves börtönbüntetését töltő Portik testőrével. Ők szervezik az ünnepi megemlékezés szétverését célzó, sípokat osztogató botrányakciót. A Portik-klántól a sípok megvásárlására és a füttyös-horda megszervezésére konkrét anyagi segítség is érkezett. 

A korábban egy kocsmát üzemeltető Tuareg (Szabó Gábor) akkor híresült el, amikor 2014-ben sátrat vert a Kossuth téren és követelte az Országgyűlés azonnali feloszlatását, miközben hívei rendszeresen teleszemetelték a teret.

Kijelentette, hogy nemzetgyűlést akar összehívni, amely közfelkiáltással szavazna egy új ideiglenes kormány tagjairól. Szabó egy decibelmérővel vizsgálta volna a közfelkiáltás erejét, a tíz, leghangosabb szimpátiát kiváltó jelölt lett volna az átmeneti kormány tagja.  Sokan már ekkor megkérdőjelezték elmeállapotát.Tuareget amúgy hűtlen kezelés, korábbi józsefvárosi politikai mutyikért  már bűnösnek mondta ki és súlyos pénzbüntetésre el is ítélte a  bíróság.  Ellene a nyomozást eredetileg hetvenmilliós kárérték miatt rendelte el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Tuareg legjobb barátja, harcostársa Portik bombakereső testőre, aki a beosztottja  is volt egy védő-őrző cégben. 

Sarkadi József Portik Tamás kiemelt, bizalmi testőreként dolgozott hosszú éveken át. Az alvilágban stratégiai fontosságú Citadella- diszkó parkolóját  is ő felügyelte, és  rendszeresen személyesen ellenőrizte, nem tettek-e bombát Portik autójába. Vagyis személy szerint csak benne bízott meg a híres maffiózó.

Forrás: Ripost

5 hozzászólás “Por­tik test­őré­vel akarja szét­verni ok­tó­ber 23-át Ju­hász Péter!” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    A Fidesznek biztos forrásból származó információi vannak arról, hogy fizetett provokátorok zavarhatják meg a vasárnapi állami ünnepséget
    http://www.origo.hu/itthon/20161021–provokatorok-zavarhatjak-meg-a-vasarnapi-unnepet.html

  2. Tsepeli szerint:

    Primitív állatok a drogos juhásszal együtt. Gumilövedékkel szét kell lőni ezeket aztán letartóztatni és irány a börtön.

  3. Qvick szerint:

    Remélem, a hatóság lesz annyira ügyes, hogy megakadályozza a provokációt ! Nem kell az ilyen provokátorokkal szelíden bánni !
    Ha 10 éve a békés megemlékezést tudták szétverni, a provokációt is meg tudják akadályozni.
    Ezt elvárjuk a rendőrségtől ! ! !

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Kettősmérce…
    Nem mindegy, hogy alvilág melyik szereplője és mikor randalíroztatott?
    Akkor sem hullottak a fejek, akkor most sem kell feszengeni, hiszen eltelt 10 év.
    Volt idő?
    Több kérdésem nincs.

  5. Qvick szerint:

    Sokbetűs !
    A Holokauszt óta eltelt 71 év.
    Miért kell ezt még manapság is feszegetni ?
    Nem volt elég idő ?

Itt lehet hozzászólni !