Gyorshír: Hatalmas baleset történt a temetőnél – teljes útzár

Csepel.info, Mr.Gabee

14697237_1270098276344241_1681270353_o

Olvasónktól kapott információk szerint II. Rákócz Ferenc út – Kinizsi utca kereszteződésében 3 személygépkocsi és egy 1 motoros ütközött. Aki tudjon kerüljön. 

A baleset miatt a BKK és a Volán autóbuszait terelik. Mr. Gabee a helyszínre tart. Folyamatosan frissítjük a bejegyzést. Információink szerint forgalmi akadályra kell számítani a Lámpás utcánál, illetve az Erdősor utcánál, ugyanis arra fogják terelni a forgalmat.

5 hozzászólás “Gyorshír: Hatalmas baleset történt a temetőnél – teljes útzár” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Látszik, hogy Csepel kinőtte az útjait. A túlzsúfolt utakon mindenki feszült, ideges, stb. Kapacitás bővítésre lenne szükség.

  2. szikra szerint:

    Akkor csak a helyesbítés végett!!!!

    Az “olvasó” információja teljesen helytelen! Amint látom fényképezni volt ideje,segíteni NEM….. Szó sincs 3 autóról.egyszerűen belement 1 motoros az álló autóba a kereszteződésben.A másik 2 autó csak a forgalmat zárta mert voltak kedves közlekedők akik a sort megkerülve keresztül kívántak hajtani az úton lévő motoroson!!!!

    Mint szemtanú voltam ott, enyém az egyik autó ami védi a motorost!!!

  3. Nemmondommeg szerint:

    A motor nem is az úton van, nem értem hogy menne rá az autós……

  4. szikra szerint:

    T. Nemmondommeg:

    Először is próbálja meg értelmezni az írásom.Segítek: Látja valahol a motorost is vagy csak a motort? Ugye nem, mert már a mentőben van.Ön szerint hol volt addig amíg ki nem ért a mentő? Mi nem mozgattuk csak beszéltünk hozzá-vele. Előzőleg sem írtam motort csak motorost..a kettő között van némi különbség,(bár lehet Én voltam rosszul tanítva szövegértelmezésből :)… )

    Lényeg a lényeg Az eset pontosítása volt a célom.

  5. jocosaurus szerint:

    szikra: Ezen az oldalon teljesen bevett gyakorlat, hogy erősen torzítják a tényeket.

Itt lehet hozzászólni !