Kifestették a Martinász utcai buszmegállót

Nagy Imre ÁMK

14492587_1186922501358216_8063218331338870772_n

A Nagy Imre ÁMK facebook oldalának galériájából kiderül, hogy az intézmény tanulói a napokban gyönyörűvé varázsolta a 148-as autóbusz Martinász utcai megállójának várakozóját.

Az alábbiakban az eseményről készült galériát tekinthetik meg.

10 hozzászólás “Kifestették a Martinász utcai buszmegállót” bejegyzésre

  1. öregedöbandi szerint:

    Jól megy egyes megállóknak,mert kifestik,de a szentmiklósi út 152.busz vonalán egy megállóban sincs tető.Hagy ázzanak,mért nem máshol laknak.Ahol a panel prolik,ahol még a füvet is le kaszálja az önkormányzat.Se busz váró se bevásárló üzlet!Ugyan már meg meg ígérték,de csak ígéret maradt.A választások előtt,majd megint meg ígérik.Ügyes.

  2. Betke szerint:

    Nagyon aranyos, jó kezdeményezés vagyis folytatás! Bár ez már újrafestés, mert az előzőt sajnos “aklimatizálódni” nem tudók tönkre tették! Öregedőbandi, nem vígasztalni akarom, de ezen a vonalon talán 3 fedett buszmegálló van! 4 volt, de a Repkény utcait lebontották (az árnyékot adó fát kivágták) és nincs semmi helyette!

  3. TenkA szerint:

    Azért az jó lenne tudni, hogy a többi már kifestett megállót ki és miért mázoltatta le fehérre, pl. a Királyerdei Művháznál.

  4. kiráyerdei szerint:

    Mert valaki(k) sprayfestékkel tönkretették.Ezt is hamarosan lefújják.

  5. okoska szerint:

    öregedöbandi, így rövid ö-vel, hogy te mekkora faszkalap vagy!

  6. Andy szerint:

    A 152-es vonalán valóban nincs fedett megálló. A legrendetlenebb megálló az Olt utcai. Arról nem is beszélve,hogy a szemetes mindig le van szedve.

  7. fideszes szerint:

    Szerintem ugyanolyan undoritó mint a grafiti, goneolom azért othon nem festik ilyenre a falakat T. anyukák gyereki.

  8. Betke szerint:

    Fideszes, akkor jobb az összeh.gyozott és sz.rt, azzal összekent megálló? Mert amig volt a Repkény utcánál fedett megálló elég sokszor volt benne részünk! Inkább áztunk az esőben, de nem volt senkinek kedve beállni! A kitakarított és festett épület talán egy kicsit tovább marad tiszta! Bár, ahogy a királyerdei lakosok kisebbsége viselkedik, az elkeserítő!

  9. fideszesz szerint:

    nem jobb, mint irtam ugyanugy
    hányok tőle. Ez való az ovodába, ide nem.

  10. Betke szerint:

    Most fideszes vagy fideszesz, de mindegy is! A mocsoktól nincs hányingere? Gondolom van jobb ötlete, javaslom az önkorit, biztos minden kezdeményezést szivesen vesznek!

Itt lehet hozzászólni !