Mozgáskorlátozottak családi napja

Csepel.hu

csmoe2

Immáron hagyományosan a családi napon találkoztak ismét egymással a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesülete (CSMOE) tagjai. Összejövetelüket a Nagy Imre ÁMK udvarán szeptember 17-én tartották, ahol a borús idő ellenére sikerült a szalonnasütés. A résztvevők az alkalmon kötetlen beszélgetést folytathattak, Szuhai Erika önkormányzati képviselővel, a Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság elnökével, Tóth Endre intézményvezetővel és Pintér Józsefné önkormányzati képviselővel.

A csepeli önkormányzat több éve támogatja az egyesület rendezvényeit és az évenkénti kirándulást. Tavaly januártól ingyen bocsátja rendelkezésre az ÁMK-ban lévő ügyfélszolgálati irodát, ahol hétfőn és csütörtökön intézhetik ügyeiket a mozgásukban korlátozottak.

Idén nyáron Esztergomba szerveztek kirándulást – tudtuk meg Szabóné Szőke Hajnalka egyesületi vezetőtől. Tájékoztatott arról, hogy még mindig sokan nem ismerik a fogyatékossági támogatás igénylését, s a közlekedésképesség felülvizsgálatát. Legtöbben munkahelykereséssel fordulnak hozzájuk, de néha egyeseknek a segítő beszélgetés is sokat jelent.

Az egyesület tagjai minden hónap utolsó keddjén klubnapot szerveznek, ahová nem csak a mozgássérülteket várják, hanem az egyéb egészségkárosodással élőket szívesen fogadják.

A CSMOE ügyfélszolgálati iroda elérhetősége:

Nagy Imre ÁMK (Simon Bolivár stny. 4-8.)

Telefon: 277-3860/113

Fax: 277-3860

e-mail: csmoe@freemail.hu

Ügyfélfogadási idő: hétfő:14-17; csütörtök: 9-12 óra között

 

Csepel.hu

 

 

 

Itt lehet hozzászólni !