Csepeli futsal siker az UTE ellen

Csepel Futsal Sajtó

Csepel-Ute

Csepel futsalcsapata lejátszotta a szeptember közepén kezdődő NB II-es bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését. Az elsőosztályú hangulatban és showtáncos hangulati elemekkel tarkított találkozót a Pizza King Futsal Csep-Gól FC 6:3 arányban nyerte meg, így minden remény megvan egy jó bajnoki szereplésre is.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Kerületünk nemrégiben alakult (kispályás) labdarúgással foglalkozó sport egyesülete a Pizza King Futsal Csep-Gól FC az UTE legjobbjaival nézett farkasszemet szeptember 7-én. Az NB II-es bajnoki szezonra történő felkészülés a finisébe fordult, így Szabó Zoltán vezetőedző fiai az edzéseken kívül már jobbára a mérkőzésekre helyezik a hangsúlyt, ami meg is látszott szerda este, a srácok ugyanis magabiztos, 6:3 arányú sikert arattak.

A Soroksári Sportcsarnokban lejátszott találkozón szép számú csepeli szurkoló buzdította a csapatot, így minden remény megvan arra, hogy a hamarosan kezdődő bajnoki pontvadászatban is sokan biztatják a csepelieket, amire szükségük is lesz a könnyűnek cseppet sem ígérkező bajnokságban.

Az élvonalbeli mérkőzések hangulatát idéző, pazar atmoszférájú, gólgazdag felkészülési találkozót latin versenytánc bemutató is színesítette, amely nem csak látványban, hanem vérpezsdítő mivoltában is hatással volt a csepeli futsalosokra, akik gólokkal csatlakoztak a felcsendült latinos ritmushoz.

Az edzőmérkőzések sora ezzel lezárult, a Pizza King Futsal Csep-Gól FC legközelebb már a bajnokságban méreti meg magát, méghozzá hazai környezetben szeptember 19-én 21:40-től a Soroksári Sportcsarnokba.

A Tihany együttese ellen is a szerdaihoz hasonló atmoszférára lesz szükség, ezért minden csepeli szimpatizánst hívunk és várunk hogy mindenki együtt buzdítsa a csapatot.

Hajrá Csepel, Hajrá csepeli futsal !

Csepel Futsal Sajtó

2 hozzászólás “Csepeli futsal siker az UTE ellen” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !