Újabb fejlemények: Több kocsmából kitiltották már a Happy Gang balhés énekesét

Blikk

vitamin_bcs

Több csepeli kocsmából is kitiltották már Vitamint, a Happy Gang balhés énekesét.

Mint azt a Blikk megírta, Vitamin – vagyis Móré András – söröskorsóval vert meg egy férfit, a rendőrség nyomoz az ügyben. Maga a zenész egy rövid nyilatkozatot adott ki az esetről. – Az éremnek két oldala van. Nem így történt, ahogy a másik fél állítja. Az ügy még nyomozás alatt áll. Magyarázkodásra nincs okom – írta Vitamin.

Móré egykori zenésztársa, a szintén a Happy Gangből ismert Mohaman lapunktól értesült a történtekről.

– Az a lényeg, hogy Vitamin jól van. Én úgy szeretem, mint a felebarátom, mindig számíthattam rá. Nyugodt, békés embernek ismerem, de tény, ki lehet hozni a sodrából. Több csepeli balhéjáról is hallottam. Ha felhergelik, nem szokta hagyni magát – mondta Moha. Lapunk megkereste annak a borozónak a tulajdonosát, akinél az incidens történt.

– Akkor értem ki, amikor a mentősök is ott voltak. András kötött bele az áldozatba, amin nem lepődöm meg. Nem ez volt az első balhéja, én kitiltottam a helyről, de úgy tudom, nem az enyém az egyetlen kocsma, ahova nem mehet – tudtuk meg a kocsmárostól.

Salamon Viktor – akinek állítása szerint lebénult a fél arca a támadástól – reméli, hogy Vitamin a törvény előtt felel majd a tettéért. A helyzetét nehezíti, hogy évek óta nem fizet tb-t.

– Valószínűleg ki kell majd fizetnem a kezeléseket. A doki szerint még egy nagy műtét is vár rám, ami után vagy rendbe jön az arcom, vagy nem – mondta Salamon.

Cory elhatárolódik Vitamintól

A Happy Gang másik tagja, Cory arra kért mindenkit a Face­bookon, hogy ne keressék a történtekkel kapcsolatban, mert nem érintett. – Ne hívjon senki kérem az ügyben, mivel nem voltam ott, így tényekkel nem szolgálhatok. Nem zenekari ügymenetben történt az esemény. Köszönöm, Cory – írta a Happy Gang hivatalos Facebook-oldalára Paréj Zoltán Cory, aki megváltoztatta a hivatalos nyitóképet is. A fotón már csak ő szerepel.

Forrás: Blikk

2 hozzászólás “Újabb fejlemények: Több kocsmából kitiltották már a Happy Gang balhés énekesét” bejegyzésre

  1. bubu szerint:

    Robbant a Vitaminbomba, ütős este volt 😉

  2. Rázsó szerint:

    Jó is ha valaki mindenben meglátja a humort. Bár ha ezt egy migráns tette volna…

Itt lehet hozzászólni !