Megállni tilos a II. Rákóczi Ferenc úton

Mr. Gabee, Csepel.info

IMG_6652

Foto: olvasónk

Megállni tilos táblát helyeztek ki a II. Rákóczi Ferenc út 121. (Egressy Béni Béni Református Művészeti Középiskola előtti területre kedden délelőtt.

A fotót köszönjük olvasónknak.

6 hozzászólás “Megállni tilos a II. Rákóczi Ferenc úton” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Egressy Béni Béni Református Művészeti Középiskola”
    .
    Mr.Gabee átnevezte?! Mit szól apuka?! 😀

  2. kerdezo szerint:

    Nekem a Frédi és Béni jutott az eszembe, ahogy olvastam a két Bénit :mrgreen:

  3. Fekete Gábor szerint:

    Így a hatályra utaló kiegészítő tábla nélkül a tilalom egészen a következő kereszteződésig (a szépen felújított kőkeresztig)tart. Valóban ez volt a szándék?!
    Mit szólnak ehhez azok, akik azon a szakaszon szeretnének rakodni, vagy csak az ott lévő szolgáltató és kereskedelmi egységek szolgáltatását igénybe venni?

  4. Nagyapó szerint:

    Szokás szerint a nem megfelelő táblát tették ki, ahogy Fekete Gábor írta. Ide nem a megállni tilos táblát kell kitenni, mert annál nincs lehetőség kiegészítő táblára (ezért helytelen pl. a piacnál a “Megállni tilos” kivétel engedéllyel), hanem a “Várakozni tilos”-t.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Fekete Gábor szerint:

    Helyesbítenem kell. Lejjebb kihelyezték a várakozóhely táblát a járdára két kerékkel felállást engedélyező kiegészítővel, ami feloldja a megállási tilalmat.
    Ennek ellenére a várakozni tilos szerintem is célszerűbb lett volna, pont az intézmény érdekében, hogy a ki- és beszállás idejére megálló járműnek ne kelljen szabálytalankodnia.
    Meg kell azonban jegyeznem, hogy az intézmény bejárata előtt ma délután “ismerős” Mercedes a vezetője nélkül várakozott teljesen szabálytalanul. Emiatt a távolsági csuklós nem tudott beállni a megállóba és amíg az utolsó felszálló utas is megváltotta a jegyét, addig a Rákóczi út “beállt”…

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    na, kié az a Merga??? 😉

Itt lehet hozzászólni !