NB III: nem sikerült a pontszerzés

Csepel FC, Csepel.info, Mr.Gabee,

1471854823

 

Sajnos kerületünk futballcsapata nem járt sikerrel Kaposváron, ahol gólnélküli első félidőt követően végül 3:0 arányban alul maradtunk a bajnokaspiráns somogyiakkal szemben. A találkozót követően Gabala Krisztián értékelte a látottakat.

Gabala Krisztián: – Gratulálok a Kaposvárnak, ezen a szinten nagyon magas színvonalú játékot mutattak be. Nagyon szervezett és egységes csapat, akik a jövőben sokra hivatottak lehetnek. A meccset ugyan megnyerték 3:0-ra, de ez nem tükrözi hűen az összecsapáson látottakat, csapatunk jól játszott, szinte végig kontrol alatt tartottuk a meccset, de sajnos a hibák miatt -az elmúlt héthez hasonlóan- ismét magunkat okolhatjuk a vereségért. Ez egy nagyon erős bajnokság, magas követelményekkel, mely követelményekhez a játékosoknak fel kell nőni, akik erre nem képesek, azok kikerülnek a csapatból. A feladatom egyszerű ezzel kapcsolatban, tekintve, hogy bő és erős a keretünk, akik közül mindig a legjobb 11-et kell pályára küldenem, ami biztos vagyok benne, hogy eredménnyel is párosulni fog.

Emlékeztetőül:

Kaposvári Rákóczi FC–Csepel FC 3–0 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1200 néző. V.: Szalai L. (Gyürüsi, Keszthelyi).
Rákóczi FC: Somodi – Vadas (Petrók, 43.), Lakatos G., Havas, Hadaró – Márton, Pintér A. – Hampuk, Nagy K. (Házi B., 72.), Müllerlei (Jovánczai, 63.) – Hujber
Csepel FC: Botlik – Dévai, Haraszkó, Szabó A. (Németh G., 65.), Takács L. – Tóth Cs., Fisli, Simon K., Szabó Á., – Somodi Á. (Zimermann, 61.), Horváth G. (Rácz, 87.).
Gólszerzők: Nagy K. (51. és a 61. – 11-esből), Jovánczai (66.).
Sárga lap: Petrók (81.), Jovánczai (87.), illetve Horváth G. (32.), Szabó Á. (58.).

Jók: Fisli, Szabó Ádám, Tóth Csaba

Itt lehet hozzászólni !