Áll a közlekedés Csepel északi részén

Csepel.info

Egy korábbi dugó az Ady Endre úton

Több betelefonáló is jelezte lapunknak, hogy jelenleg se a Kvassay, se  a Gubacsi hídon nem lehet elhagyni kerületünket .

A Gubacsi híd irányában az Ady Endre utcán, a Táncsics Mihály utcán, a Ságvári Endre utcán, és az Árpád utcán végig hatalmas sor áll. Hasonlóképpen a Kvassay híd irányában a teljes Szabadkikötő úton és a Corvin úton. A kocsisor időközben már elérte a Kossuth Lajos utcát is. Helyenként még a megkülönböztető fény-, és hangjelzését használó mentőautó sem tud közlekedni.

Ismeretes: korábban Demszky Gábor mesterséges dugókat szeretett volna létrehozni a városban, hogy lassítsa  az amúgy is lassú forgalmat.

Aki egyéb információval is rendelkezik, az írjon a fórumba.

csepel.info

8 hozzászólás “Áll a közlekedés Csepel északi részén” bejegyzésre

  1. munkásököl szerint:

    Miért nem lehet a Szabadkikötő út teljes hosszában a múltkor a szargyárnál már bevált módszert alkalmazni? Vagyis reggel befelé, este kifelé biztosítsanak két sávot, ellenkező irányban pedig egyet. Ez a nullával szalalomozás csak arra jó, hogy a sort a szembejövő oldalon végigelőző motorosok közül előbb-utóbb meghaljon valaki… Ne legyen igazam…

  2. Jeniszej szerint:

    Véletlenül itt-ott ottfelejtett út javitások vannak? Amelyek véletlenül egy-egy sávot elzárnak?

  3. Lexon szerint:

    Ugyan, az egészet a munkásököl által szargyárnak hívott képzôdmény melletti útlezárás okozza. Attól kezdve üres az út. Azt a bizonyos iránymegfordítós módszert nem máshol kellene alkalmazni, hanem ugyanott, az épülô aluljárónal. Mint ahogyan tették azt tavaly. Nem értem, hogy ezt most miért nem lehet megcsinálni?!
    Az a bizonyos mondat pedig, ami úgy kezdôdik, hogy “Ismeretes….”, ismét a hangulatkeltést szolgálja. Semmi szükség rá, hiszen itt már megvan a hangulat… 😀

  4. balszélső szerint:

    Akik naponta kétszer csordogálnak át az ötven évvel ezelőtti szinvonalú Gubacsi hídon, azknak a hangulatát aligha lehet manipulálni.
    Nem hülyék.

  5. munkásököl szerint:

    Lexon! Nem csak ott kellene az iránymegfordítós dolgot alkalmazni, hanem az út teljes hosszában, mivel három-négy helyen van lezárva a külső sáv. Azoknál a bizonyos csatornafedeleknél, amelyeket eddig legalább szűken ki lehetett kerülni, most sávot kell váltani. Eddig balesetveszélyes volt, most közlekedni nem lehet. Szóval a hangulatot nem az “Ismeretes…” kezdetű mondat kelti, hanem a puszta tény, hogy idestova fél éve nem történt semmi azokkal a lyukakkal. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy miért is kellett tulajdonképpen ismét feltúrni a szargyár környékét? Miért nem lehetett a múltkor egy füst alatt elintézni az egészet?

  6. Papasa szerint:

    Ma, ahogy ott álltam egy fél órát, először arra gondoltam, hogy szívesen odaütögetném az illetékesek fejét valamihez, ami kemény, és dudoros! Aztán ez átment abba, hogy gladiátor viadalt rendeznék a vezető politikusok részvételével. Szívesen megnéznék mondjuk egy élet-halál harcot Demszkáj és Kóka között, vagy egy Lendvai vs Szili meccset. Esetleg Kúrcsány és Vitya. A bajnokság győztese dobhat a kockával!

  7. Prendick szerint:

    Vizilabdában jobbak lennénk. Fehér sapkában Demszkyék, kék sapkában a krokodilok. Még dobni sem kell a végén. 🙂

  8. lolka szerint:

    A krokodiloknak ZÖLDsapkát adnék és akkor úgy jönne ki a pirosfehérzöld

Itt lehet hozzászólni !