“Természetes” dugó Csepelen

Csepel.info

Lapunk értesülései szerint mindkét irányban hatalmas torlódás alakult ki ma késő délután Csepelen, a Szabadkikötő úton, valamint a kilencedik kerületi Soroksári úton.

Azt javasoljuk, hogy aki teheti kerülje el az említett utakat. Ha valakinek további információja van az írjon a fórumba.

15 hozzászólás ““Természetes” dugó Csepelen” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Ugy szintén Pestszenterzsébeten is!

  2. VV szerint:

    Kb. este 19:15-kor két autó ütközött a Közvágóhídnál (légzsák durrant, olaj elfolyt, stb) , ezért a mostani dugó (ha még van arrafelé) ennek köszönhető.

  3. lolka szerint:

    Nekem lenne egy hozzászolásom: mégpediglen az,hogy A KOSSUTH LAJOS UTON A SÉTÁLÓ ÉS SZTK. KÖZÖTTI PARKOLÓNÁL valamit ki kéne eszelni, mert néha, de nagyon gyakran alig lehet közlekedni a járdán ugyanis az autók felállnak néha a járda közepén túl is, van amikor kisteherautó beáll merőlegesen és elfoglalja a járda felét, pedig feltünően széles a járda. Ha lenne valakinek egy kis fehérfestéke jó lenne egy csikot huzni, valamint bejelőlni a ferde beállást, előfordul az egyik jármű innen a másik onnan áll be és igy kialakul egy “V” alakzat egy autóval kevesebb tud parkolni. Ha egy illetékes olvassa előre is köszi…(ilyen melegben gyorsan szárad a festék),Külőnben jól van igy is csak olyan irhatnékom volt, meg hát rend a lelke mindennek…

  4. pepe szerint:

    Hali.Én du 4 kor jöttem át a hidon,és erzsébeten állt a sor vége.Nem volt semmi sem,csak a papirgyárnál nem tudnak sosem befordulni balra.Nem értem,hogy mért nem szélesitik ki az utat.Lenne rá hely a kocsma elött.De az lehet hogy fontosabb a szociknak,mint az autos!Ott 10 méteres préri van.Amikor az átkelöhelyet csinálták senkinek sem jutott az eszébe?

  5. Jeniszej szerint:

    Mit jelenthet az, hogy alig lehet közlekedni a járdán?
    “elfoglalja a járda felét, pedig feltűnően széles a járda.”

    Ilyen kövér emberek is közlekednek arrafelé, hogy a feltűnően széles járdán nem férnek el?

  6. lolka szerint:

    Jeniszej:
    Teszemaszt szemben jőn egy babakocsit toló anyuka,( mert még van ilyen is) és mellette halad a nagyobbik gyermek is a szemben érkező gyalogos -ok nem férnek el, ha egy terepjáro, kisteherautó merőlegesen áll be parkoloba, a hátamögött ott egy-másfél méter az autó és az uttest kőzőtt jobban csak rajzolva tudnám érzékeltetni (nem jellemző, de nagyon gyakran előfordul.

  7. Jeniszej szerint:

    OK.

  8. csumpika szerint:

    hát erre lehet, hogy nem kéne írnom semmit, ezzel is a moderátorok dolgát könnyíteném meg…
    már csak kínomban röhögök ezen a bagázson. jobb helyeken 10km autópályát felhúznak annyi idő alatt, amióta azon a 200m-es baszkurálódnak! ma reggel pl öt munkás állt körben, és az egyikük mobiljáról hallgattak valami zenét/csengőhangot. így persze sokáig tart a munka. szombaton mentünk arra délelőtt, még ment a munka, délután már sehol senki. EMBEREK! ha valahol egy ilyen fontos utat szétverek, nem az lenne az alap, hogy éjjel-nappal dolgozom rajta, hogy minél előbb kész legyen? tudom, naiv vagyok.
    arról nem is beszélve, hogy a hónapokig hiányzó csatornafedeleket még mindig nem pótolták, egyszerűen még nagyobb részen elkerítették a forgalom elől azt a szakaszt.
    hát gratulálok az illetékeseknek!

  9. Gordon szerint:

    csumpika!

    Hadd lássák az emberek, hogy valami készül… néha egy kicsit vakarásznak a lapáttal… odacsapnak neki egy kis maltert, ami leesik, sebaj így megy ez még egy darabig.

    Köszönjük kedves Szenteczky! Sőt, mi kérünk elnézést.

  10. Laja szerint:

    Remek volt ma hazajönni a városból, mondhatom!

  11. tower szerint:

    Reggeli csúcsidő a legjobb:csepelkülső–budai alsórakpart/Batyi/1óra 55perc,ebből csepelról kijutni az Obi-ig 1óra….ennyi erővel Kecskemétre is járhatnék dolgozni?!?!?!?!Vagy vegyek helikoptert?!?!Bkv kb.ugyanennyi idő,de kényelmetlen,büdös,lassú mert az is áll a dugóban itt-ott és még a kora reggel is mosdatlan büdös embereket kell elviselni….Hát eggyik sem valami jó……

  12. Jeniszej szerint:

    Közlekedjünk kerékpárral! Miért nem jár ki a Rózsa utcáig a vizibusz vagy a multkor bemutatott luxus kétéltü busz?

  13. csumpika szerint:

    Jeniszej, én jönnék bringával is dolgozni, csak nincs a cégnél tusoló. És kissé büdös lennék egész nap izzadtan asszem. 🙂 Időben kb ugyanannyi lenne, a múltkor mértem átlagsebességet a kocsiban és 32-re jött ki befelé. Hazafelé mondjuk ennél több szokott lenni, amikor épp nincs szétvágva a szabadkikötő. A tusolón kívül tényleg csak a kerékpárutak hiánya tart vissza. Mert úgy sokkal egészségesebb lenne!

  14. csumpika szerint:

    jaa, és nem vagyok autóba gyöpösödött, csak keresem azt a megoldást, ami a leggyorsabb, amellyel a legtöbb időt tölthetem a családommal. röhej, hogy tegnap engem is alaposan érintett a nagy dugó, és még így is akkorra értem haza kocsival, mintha bkv-val mentem volna (tudom, mert több mint egy évig bkv-ztam)

  15. rejk szerint:

    1 óra kiérni csepelről autóval?? én 10 perc alatt megteszem hévvel, utána meg repülők a körúton 4-es 6-ossal

Itt lehet hozzászólni !