Dilettáns volt az MSZP népszavazási kezdeményezése

Még szemetet is bedobtak, hogy látszatra elég legyen

Origo

Budapest, 2016. június 28. Gõgös Zoltán MSZP-s politikus az állami földek ügyében összegyûjtött népszavazáshoz összegyûjtött aláírások leadása elõtt, a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál 2016. június 28-án. Számítása szerint 220 ezer érvényes aláírást adtak le, ami elég ahhoz, hogy kötelezõ legyen az Országgyûlésnek kiírnia a népszavazást. MTI Fotó: Bruzák Noémi

A Nemzeti Választási Iroda befejezte a földügyi népszavazás kiírása érdekében leadott aláírások első ellenőrzését, mintegy 20 000 érvényes aláírás hiányzik a 200 000-hez. Volt, aki 12-szer írta alá az ívet, de volt 39 olyan ív is, ami egy másik népszavazáshoz kapcsolódott. Az MSZP fellebbezni fog a döntés ellen.

 

5 hozzászólás “Dilettáns volt az MSZP népszavazási kezdeményezése” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Bevált sztálini módszer: “Lehet akárhány aláírásotok ellenem, ha én számolom!” 😛

  2. Nagyapó szerint:

    Újabb szoci pofára esés. Nem érték el a 200 000 aláírást, mert:
    – erre is képtelenek
    – az emberek nem értenek egyet a kezdeményezéssel
    – nem is akarták elérni a 200 000aláírást, mert rájöttek, hogy népszavazáskor még annyi szavazatot sem kapnának, mint az aláírók száma!
    De most jön az igazi MSZP stílus, hazudni, hazudni, majd rágalmazni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. robi szerint:

    Az aláírás gyűjtés a kezdetektől kudarcra volt ítélve az alábbiak miatt:
    – a városban élők zömét hidegen hagyja, hogy kié lesz a föld. Ha valamit ma drágán állítanak elő a mezőgazdaságban vagy a kereskedelmi láncok túl mohók, a nyakukon marad a termék, mert ma külföldről minden behozható. A városi polgár nem hal éhen, sőt sok esetben jobb minőséget kap, olcsóbban.
    – a falun élők 90%-a a kormányoldalt preferálja. Feltehetően most jobban él, mint az elmúlt évtizedekben, elégedett a hatalommal. Nekik úgy néz ki,megfelel a jelenlegi “földosztás”. Bolondok lennének a szocik mellé állni egy népszavazás kezdeményezésére.

    Annyi legyen vigasztalásul a vidéki versenyző szocialista politikusoknak: ha megtartották volna a népszavazást, az eredménye a jelenleginél nagyobb lebőgéssel járt volna.

  4. bubu szerint:

    Még semmi sem dőlt el, mert úgy tudom, 100 ezer aláírás felett az országgyűlésnek kell határoznia, hogy kiír e népszavazást.

  5. Tóth kati szerint:

    Na de miért költenénk el több milliárdot egy értelmetlen népszavazásra?Ilyenkor nem sajnálják a pénzt a szoci urak?Pedig sok lélegeztetőgép kijönne az árából.Egyébkéntvezek a gőgösék nagyon dilettánsok,és ezek akarják az országot irányítani?Ezekre még a Mókus örsöt se lehetne rájuk bízni.Halott népség.

Itt lehet hozzászólni !