Augusztus 24-én nyit a Csepeli Mozi

Csepel.info, Mr.Gabee, Csepel Mozi

4001111121050830_mozi[1]

2016. július 28-án délután a sajtó munkatársai betekintést nyerhettek a Csepel Plázában található mozi munkálataiba. Szerkesztőségünket Mr. Gabee képviselte. 

Az eseményen Szabó Krisztián mozivezető vezette körbe a sajtó munkatársait a mozi területén, ezt követően a felmerülő kérdésekre válaszolt. A kérdéseket és a válaszokat az alábbiakban közöljük:

Ki lesz az új mozinak az üzemeltetője?

A MOZIKON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Mikorra tervezik a mozi megnyitását?

Terveink szerint 2016. augusztus 24. Ez a nap mindenképpen akciós nap lesz. A jegyáraktól függetlenül az első nap, amit a mozi 0. napnak szokott nevezni, valamilyen akcióval várjuk a látogatókat. Ezen a napon a gyerekeknek lesznek animációs filmek (nagy valószínűséggel a Jégkorszak, Kedvenceink titkos élete) illetve a nagy sikert aratott filmek.

Termekről mit lehet tudni?

Három, egy 400, 180 valamint egy 150 fő befogadására alkalmas terem nyílik meg.

Mi az épülő mozi újdonsága?

Ez egy Premier 3D mozi lesz. Ez Csepelen eddig egyedülálló. Eddig itt premier után játszó, vagy művészmozik üzemeltek. Mindhárom terembe Christie vetítő kerül, a nagyterembe egy 4230-as gép kerül, aminek érdekessége, hogy ugyanilyen vetítőt használnak a Cannesi filmfesztiválon. A moziban 100%-ban premier filmek lesznek, azaz a megjelenés napján itt is láthatóak lesznek a premier filmek.

Eleinte az elmúlt időszak premier filmjei lesznek a műsorban, de folyamatosan fognak bekapcsolódni a premier filmek.

Jegyárak vagy büfé árakról mit lehet tudni?

A pontos összegről még nincs döntés. Terveink között olyan jegyárakat fogunk meghatározni, mellyel megérje a filmnézéshez Csepelen maradni, illetve ide jönni moziba.

Mozivetítésen kívül milyen terveitek vannak?

Több megkeresést kaptunk terembérléssel kapcsolatosan. Ez a mozikínálattól függ. Amennyiben egy hétköznap délelőtti sávban, a megkereséstől függően nagyon szívesen lehet rendezni különféle eseményeket, vetítéseket, előadásokat, konferenciákat, hiszen mint már korábban szó volt róla, a 400, a 180, és  a 150 fős teremben sokan el tudnak férni.

A csepeli embereknek gyerekeknek, illetve intézménynek milyen kedvezményt tudnak biztosítani?

A csepeli oktatási és nevelési intézményeket a suli kezdetekor a mozi külön megkeresi külön ajánlatokkal.

Terveznek-e valamilyen kártyarendszer bevezetését?

Ezen felül bevezetésre kerül egy bármikor megváltható törzskártya rendszer, ami nagyságrendileg 1300 forintba fog kerülni évente. A kártya 200 forint kedvezményt fog adni a tulajdonosának filmenként. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag a kártya tulajdonosa használhatja, mivel ő egyedül mehet a moziba a kedvezményes jeggyel. Ha bárki utánaszámol, akkor hat mozi után megtérül a kártya ára. A kártya használatára nincs megkötés, akár minden nap lehet használni.

Mit lehet még tudni a moziról?

A büfé és a mozipénztár egy helyen lesz. Az országban több helyen üzemeltetnek mozikat, ahol mindenhol egy helyen van mindkettő. A helyszínen kerül elkészítésre a pattogatott kukorica, hiszen akkor igazi egy mozi, ha helyben készül.

Foto: Mr.Gabee

Csepel.info, Mr.Gabee, Csepel Mozi

Itt lehet hozzászólni !