Migránsok fogdostak svéd tinilányokat egy fesztiválon

A hónapok óta várt esemény rémálommá vált

Magyar Idők

Migránsok fogdostak svéd tinilányokat egy fesztiválon

Ismét több tucat fiatal lányt molesztáltak migránsok egy svédországi fesztiválon. Szóban is inzultálták őket, majd fogdosták a testüket.

Egy 17 éves lány elmesélte, hogyan zaklatták „külföldi” fiatalok egy svédországi zenei fesztiválon. Nem ő volt az egyetlen áldozat. Legkevesebb 35 tizenkét és tizenhét év közötti lányt támadtak meg péntek és szombat este a „Parti a Parkban” nevezetű karlstadi fesztiválon. 

A legtöbb áldozat arról számolt be, hogy a Kölnben történt szilveszteri eseményekhez hasonlóan, idegen férfiak erőszakkal megcsókolták és tapogatták őket.

Az egyik 17 éves áldozat részletesen is beszámolt arról, hogy a zenei fesztiválon miként vették célba őt a zaklatók. Alexandra Larsson a MailOnline-nak mesélte el, hogy péntek este molesztálás áldozata lett, holott már hónapok óta ezt a rendezvényt várta.

„Az éjszaka kezdetén még minden rendben volt. A helyzet az utolsó koncert, John de Sohn fellépésekor kezdett eldurvulni nem sokkal éjfél után. Először a hatalmas tömeg a színpadhoz préselt minket, majd a körülöttünk álló férfiak nagyon csúnyán kezdtek el viselkedni, ezért a barátaim rájuk is szóltak” – mesélte a 17 éves lány. „A srácok válaszul elkezdtek fenyegetni, – Megdögölsz, te k***a! – mondták.”

A verbális zaklatás csak a kezdet volt. A szituáció ezt követően még rosszabb lett. A tinédzser lány a barátnőivel együtt megpróbált eltávolodni a férfiaktól. „Ekkor fogták meg először a fenekemet. Azután egy másik fiú is vette a bátorságot, hogy markolásszon. Megfordultam, és azt mondtam nekik, hogy ezt hagyják abba, bárki is volt az” – emlékszik vissza a lány. Kis idő elteltével a bulizó férfiak még durvábban inzultálták a lányt. „Éreztem, hogy valamelyik a lábam közé nyúl és a nemi szervemet fogdossa. Még szerencse, hogy farmer volt rajtam.”

Ezt követően a lány a barátnőivel együtt úgy döntött, hogy inkább otthagyja a koncertet. Larsson elmondta, hogy mennyire védtelennek érezte magát, nem tudott kihez segítségért fordulni. A hónapok óta várt esemény rémálommá vált számára.

A tinédzser lány azt is elmondta, hogy az őt inzultáló fiatalok 17-18 évesek lehettek, de nem svédek. „Utálom, hogy ezt kell mondjam, de bevándorlók voltak. Ez az igazság”– fogalmazott Larsson.

A 17 éves lány később megkereste a rendőrséget és jelentette az esetet, de ez csak egy apró ügy volt a sok közül. A hatóságoknál síró lányok álltak sorba, volt, aki két évvel volt fiatalabb Larssonnál. Őt szintén a színpad előtt fogdosták a migráns fiatalok.

A rendőrség közleménye szerint a zaklatók többsége „külföldi származású”, a közeli menekülttáborban le is tartóztattak két fiatalt.

Az Expressennek az egyik áldozat édesanyja nyilatkozott, aki elmesélte, hogy a rendőrök a bejelentésre csak így reagáltak: „megesik az ilyen, ha fiatalként az ember fesztiválozni megy”. A lány éppen táncolt a zenére, amikor egy férfi odalépett hozzá, lefogta és hozzádörgölőzött. 

A Breitbart információi szerint összesen 35 ilyen eset történt a fesztiválon, amelyen közel 20 ezren vettek részt a két nap folyamán.

A svéd rendőrség egy héttel korábban kezdett kampányt a molesztálás megelőzésére. A kampány keretében „Ne molesztálj!” feliratú karkötőket osztogattak a fesztiválokon a fiataloknak.

Szexuális erőszak a német strandokon, újabb titkos rendőrségi levél

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon is – ez derül ki egy rendőrségi belső levelezésből. A Bild című napilap azt írta: fiatalok az elkövetők, sőt úgy tudják, nagy részük bevándorló. Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok között sokszor gyerekek is vannak.

Forrás: Magyar Idők

3 hozzászólás “Migránsok fogdostak svéd tinilányokat egy fesztiválon” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Egy liberális társadalomban, mint a svédeké, a svéd férfiak avval vannak elfoglalva, hogy milyen feliratú WC-be menjenek pisilni, 1, 2, x. A hozzájuk tartozó nők meg szabadok, csináljanak amit akarnak, de a migránsok jogai előbbre valók!!!
    A baloldal nálunk is ezt szeretné!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. bagoly szerint:

    Nagyapó !

    Szorosan melléd állok !

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    Most ez hogy is volt?
    A Vajna féle híradó nem így adta le a történetet.

Itt lehet hozzászólni !