Köszöntötték a köztisztviselőket a polgármesteri hivatalban

Csepel.hu

DSC_5106

A köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára munkaszüneti nap július elseje; ebből az alkalomból köszöntötték a polgármesteri hivatal munkatársait a hivatal kertjében június 30-án.

Morovik Attila alpolgármester megköszönte a kollégák munkáját és az augusztusi szabadság idejére jó pihenést, nyaralást kívánt. Szeles Gábor jegyző arról beszélt, hogy szeptembertől új feladatok várnak a hivatal munkatársaira.

Szeles Gábor megemlítette, hogy Csepelen figyelemreméltó változások történtek az utóbbi hónapokban és években, ami nem kis részben a polgármesteri hivatal dolgozóinak köszönhető. A kerület fejlődése szemmel látható, és a következő időszakban is a lakosság érdekeit szolgáló fejlesztéseket akarnak végbevinni. Ennek eléréséért mindenkire, nem utolsó sorban a hivatal munkatársaira is szükség van. A polgármesteri hivatal a szokásos rendnek megfelelően augusztus 1-től 21-ig közigazgatási szünetet tart. Ez alatt az idő alatt a munkatársak szabadságon lesznek. Rájuk fér a pihenés, mert az ősszel új feladatok várnak rájuk. A külföldi bevándorlók kötelező betelepítéséről országos népszavazást rendeznek szeptemberben vagy októberben, de a köztársasági elnök egyelőre még nem tűzte ki a pontos dátumot. A hivatal munkatársainak fel kell készülniük a népszavazás lebonyolítására. Csepel és Soroksár egy választókerületet alkot, tehát a két kerületnek együtt kell működnie. Ebben az időszakban nem lesz mód szabadságra menni.

CSA

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !