Németh Szilárd gratuláló levele az MLSZ részére

Facebook

Németh Szilárd gratuláló levele az MLSZ részére

Tisztelt Elnök úr, Szövetségi kapitány úr, Csapatkapitány úr!

Engedjék meg, hogy a Magyar Birkózó Szövetség vezetése, s egyben az egész sportág nevében szívből gratuláljak labdarúgó-válogatottunk eredményes szerepléséhez, legjobb 16 közé jutásához a franciaországi Európa-bajnokságon.

A hosszú évtizedek óta hiába várt, s most végre megvalósult sikeren túl szeretnénk külön kiemelni azt a kohéziós hatást, amit Önöknek, a csapatnak köszönhetünk, hiszen határainkon innen és túl újra közösen örülhettünk, mi magyarok.
Nemzetünk egységét Önök a sport, a futball eszközeivel tudták megvalósítani. Az az elhivatottság, elszántság pedig, amit a játékosok mutattak a pályán és azon kívül is, minden sportoló számára példaként állítható.

A labdarúgó Európa-bajnokság után augusztusban következik a Rio de Janeiró-i olimpia, reménykedünk benne, hogy mi birkózók a többi sportág képviselőivel karöltve helytállásunkkal, hasonló boldogságot és katartikus élményt okozunk majd országunknak, nemzetünknek, mint ahogyan Önök tették.
S abban is bízunk, hogy ez tényleg csak a kezdet, a magyar labdarúgás számára ugródeszkává, kiindulási és egyben viszonyítási ponttá válik ez a nagyszerű Eb-szereplés.

Még egyszer szívből gratulálok, s további sportsikereket kívánok a magyar birkózó család nevében.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Üdvözlettel, Németh Szilárd elnök
Magyar Birkózó Szövetség

Forrás: Facebook

16 hozzászólás “Németh Szilárd gratuláló levele az MLSZ részére” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Szerintem erre a levélre vártak az MLSZ-ben, mindenki sík ideg volt, hogy a rezsi-bírkozó mit fog szólni a teljesítményükhöz.
    Sokszor beszarok ettől az önmarketingtől ami itt folyik.

  2. Qvick szerint:

    Büdös lehet nálatok !
    Jobb, ha nem olvasol itt semmit !

  3. Balos szerint:

    Kerdezo: én nem látok kivetnivalót a gratulációban, a baloldal összes komolyabb politikusa is (Szanyi nem az) gratulált. Mit kell ezen kiakadni?

  4. kerdezo szerint:

    Remélem, hamarosan olvashatom a zene iskola gratulacióját, valamint a csángói magyarokét, stb…

  5. Tóth Mária szerint:

    Ez egy kedves gesztus, nincs semmi kivetni való benne! Miért fáj az egyeseknek, ha valaki úgy érzi, hogy gratulálni szeretne? Be kellene már fejezni egymás ekézését akkor is, ha valaki másképpen gondolja! TOLERANCIA!?

  6. Balos szerint:

    Ők is gratulálhatnak, ugyanúgy, ahogy a szintén sportoló birkózók, vagy a baloldali politikusok meg a jobboldaliak. A balliberális oldal legnagyobb baja most az, hogy mindenből politikát csinál. Nem kellene. A Városliget pont ez a szint. A tervezett új Városliget egy baloldali, liberális városvezetéshez jobban illene, mint a mostanihoz. Én meg voltam döbbenve, hogy Orbánék ilyen építészeti forradalomba bele mernek menni. Sehol a világon nem konzervatív kormányok építettek ilyen projekteket, hanem baloldaliak vagy liberálisok.

  7. Rázsó szerint:

    A ritka alkalmak egyike, mikor egyetértek Balossal. Kellene valami közös dolog, aminek mindenki tud örülni pártállástól függetlenül. (EB-re gondolok.) A Városligetes ügy meg szerintem egy agyrém. Miért nem lehet a ligetet úgy hagyni, ahogy van. Ott töltöttem a gyerekkoromat. Emlékszem a 70-es években még pávák is voltak. Mára ez már elképzelhetetlen.

  8. kerdezo szerint:

    A városligetben mi van, arról le vagyok maradva 🙁

  9. Balos szerint:

    A liget most egy agyrém. Lerohadt, koszos, gazos, kiszáradt stb. Az nem baj, ha megszépül, és az sem, ha világraszóló múzeumi negyed épül.

    Én emlékszem még a Nemzeti Színház ügyére. Remélem más is. Ott az Orbán kormány építette fel a színházat, és az MSZP-SZDSZ kormány a MÜPÁ-t. Nagyon rossz lett? Szerintem nagyon jó lett. Orbánék tervét üvöltve támadták, pedig kiderült hogy jó volt, és aztán a baloldali kormány még meg is fejelte: ma ott egy kulturális központ van. Nem baj, ha lesz egy múzeumi és pihenő központ, ahol több a zöld, több a fa, és több szépség, mint most.

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Balos!
    A liget pillanatnyilag valóban le van rohadva, mert le van rohasztva.
    Az, hogy ott a régi, hasnálaton kívüli épülethalmazt eltakarítják, addig rendben van.
    Azt már kevésbé fogom fel, csak úgy szakmai alapon, ha beépítek még területet a meglévőből, akkor hogyan is lesz ott több a fa? Azt ne írja, hogy egy nagy helyén elfér négy facsemete, mert ezt az érvet már hallottam! 🙂

  11. okoska szerint:

    Valszeg eza lényeg:

    “Magyarországon két alapvető probléma borzolja fel rendre a kedélyeket. Az egyik, ha épül valami, a másik, ha nem. Polgári kormányzás idején az első okozza a több gondot, különösen ha fákat is ki kell vágni közben. Ilyenkor elszaporodnak az álcivilek, és elszabadulnak az indulatok. Még egy levitézlett kormánypárti államtitkár is úgy tud üvölteni egy láncfűrész láttán, mint a fába szorult féreg, nem kell tehát csodálkozni azon, ha az ellenzéki politikusok által feltüzelt aktivistáknak már a lánc is elég, amivel a markolóhoz béklyózhatják magukat.

    Tulajdonképpen ennyiben összefoglalható mindaz, ami a Városliget megújítása kapcsán a napokban történt. De érdemes a történések mögé pillantani, mert ott vigyorog ránk mérgezett nyilaival hadonászva a magyar közélet összes sunyi koboldja.

    Józan paraszti ésszel gondolkodva felfoghatatlan, miért zavar valakit, ha az egyébiránt közkedvelt zöldövezetnek számító Városligetben lebontják az ütött-kopott, funkciójukat vesztett épületeket, és építenek valami sokkal szebbet, sokkal jobbat. Mi késztet valakit arra, hogy önmagából kivetkőzve, immár az éj leple alatt is megpróbáljon harcba szállni a munkájukat végző emberekkel, a védelmükre kirendelt biztonságiakkal és rendőrökkel?

    Milyen indulat hajtotta például Sebestyén Esztert, aki állítólag még vállcsontjának egy darabját is feláldozta, mert festékszórójával magánterületen megörökített igazságát a rend őrei nem érezték örök érvényűnek, mire ő ellenállt intézkedésüknek? Miért nem vásárolt inkább mosómedvét az az unatkozó ismeretlen, aki, megirigyelve a Sörgyári capriccio Pepin bácsijának jelenetét, olyan magasra mászott a közlekedési múzeum kéményére, hogy a tűzoltók sem érték el a létrájukról?

    Szeretném figyelmeztetni a felhevült társaságot, hogy – a hrabali példánál maradva – Pepin bácsiból szeretet áradt, nem zsigeri gyűlölet, túlzásba forduló szabadságvágya pedig, bár bosszantotta kissé regénybeli társait, nem ártott senkinek. Ellentétben azzal, amit az úgynevezett Ligetvédők művelnek, akik kifacsart észjárásuknak köszönhetően épp azokat vegzálják, akik valóban megpróbálják megvédeni a Városliget értékeit.

    Ha ehhez még hozzávesszük olyan ellenzéki politikusok, mint Szabó Rebeka és Várnai László tevékeny támogatását vagy a hőn szeretett TASZ közreműködését, akik szerint a rendőröknek a munkások helyett a balhézókat kellett volna megvédeniük, már semmin nem csodálkozunk.

    Anélkül, hogy engednénk a bennünk élő vágynak egy jó kis sorosozásra, nyugodtan vonjuk le a következtetést: a Liget projekttel csak az a gond, hogy az Orbán-kormány találta ki, a hivatali ideje alatt valósul meg, és a kormánypárti szavazók legalább úgy örülnek majd neki, mint a Várkert Bazár felújításának. Ezért kell minden eszközzel akadályozni, mert a rendőri fellépés, a tűzoltók közbeavatkozása, a határidők elcsúszása miatt keletkezett többletköltségeket is a nyakukba lehet majd varrni.

    Végezetül egy gondolat a fákról. Nem a kivágásuk ellen kell hőbörögni, hanem annak kikényszerítése érdekében, hogy ültessenek helyettük legalább kettőt. Ha ez megvalósul, nem sajnálom a belül korhadt, balesetveszélyes százéves matuzsálemet sem. Tisztában vagyok azzal is, hogy a ma elültetett csemete csak száz év múlva lesz olyan, mint amit pótolni hivatott. Így feltehetően én már nem élvezhetem árnyas lombjának hűsét. De az unokám majd igen.

    És az ő kortársai csodájára járhatnak majd a most épülő, akkor már feltehetően ismét felújításra szoruló kiállítótereknek, előadótermeknek is a világ minden tájáról. A dolgok természetes rendje szerint.

    Szánalmasak, akik szakítottak ezzel a renddel, és sehogyan sem akarják érteni.”

  12. fghfjhgkjhk szerint:

    okoska idézte az agitprop magyaridok.hu írását!
    Forrást mindig megjelöléssel. (illene)

  13. kerdezo szerint:

    Nekem mind a Nemzeti Színház, mind a MÜPA tetszetős építmény, volt szerencsém a MÜPA-ban egy előadást is megnézni.
    Jól éreztem magam.

  14. Rázsó szerint:

    A MÜPA-nak szerintem kimagaslóan jó a z akusztikája, ráadásul a vékonyabb pénztárcájúak is beférnek.

  15. csapajev szerint:

    Abban az országban,ahol a négy gólos veszteség után dicséret jár,nos ott azért nincsenek rendben a dolgok!!!

  16. Grün Izidor szerint:

    csapajev!
    A negatív növekedés is növekedés! 😛
    .
    https://youtu.be/yG8uxjtnvd4

Itt lehet hozzászólni !