Lemondott a kivándorolt jobbikos

Csepel.info

Érik a csepeli zsidó jobbikos botrány

A csepeli Jobbik előbb az MSZP-vel, utóbb a DK-val tartott fenn jó kapcsolatot – ebben Lehmann új színt vitt a politikába

Több hónapos erőgyűjtés után lemondott tisztségeiről a Svájcba kivándorolt Lehmann Viktor. A csepeli Jobbikban Máthé László lett az utódja, bizottsági tagságát Klocskó Katalin Facebook-aktivista örökli – értesült a Csepel.info.

Úgy tudjuk, hogy Lehmann Viktor csepeli Jobbik-elnök januárban költözött ki Svájcba a családjával, de egészen május végéig megtartotta az önkormányzatnál a bizottsági tagságát. Úgy tudjuk, hogy a bizottsági ülésekre külföldi tartózkodása miatt nem tudott eljárni, de biztosan jól jött neki kiegészítésként a tisztségért járó tiszteletdíj a svájci beilleszkedésben.

A Jobbik alapszervezetének új vezetője Máthé Lászlót lett, Lehmann bizottsági tagságát pedig az eddig főként a párt Facebook-aktivistájaként ismert Klocskó Katalin örökölte. Lehmannról korábban több pletykát terjesztettek jobbikos körökben: nem csak zsidó származással vádolták meg, de azt is rebesgették, hogy Svájcban rabbiképzőbe jár.

Csepel.info

4 hozzászólás “Lemondott a kivándorolt jobbikos” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Gondolom szigorúan mint pártfüggetlen civil posztolt a jobbiknak a fészbúktrollány 🙂

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Úgy, mint Te, Gábor?
    Hallgattál volna…
    😛

  3. Nagyapó szerint:

    .
    .
    Ősi Láng, ami benned ég
    Sorsunk egybeforr Magyarországért,
    Kárpátok felett, tisztul már az ég
    Itt kell küzdenünk, ez a föld a miénk!
    .
    meg Svájcban!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. kispajtás szerint:

    Nagyapó örülhet, hogy Lehmann rabbival együtt davenolhat majd a csepeli zsinagógában, ha megépül egyáltalán – ha nem, akkor az alapkőnél… 😀

Itt lehet hozzászólni !