Legyen Ön is várostervező!

Csepel.hu

csepelarca

Csepel fejlesztése tovább folytatódik.

Ennek a folyamatnak kapcsán hirdeti meg a kerület önkormányzata nyílt ötletpályázatát, mely a Kossuth Lajos utcai üzletközpontok arculat- és dizájnváltását célozza meg: ettől az érintett városrész környezetének növekedését, élettel teli közösségi térré szerveződését várják.

Ön is hozzájárulhat ehhez kreatív ötletekkel, megvalósítható dizájn- és vizuális elképzelésekkel, új látásmóddal.

Elindult a www.csepelarca.hu oldal, itt minden információ megtalálható.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Legyen Ön is várostervező!” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    A gyártelepre a budai oldalon található vasút közlekedési lehetőséget kellene létesíteni, hidak segítségével, így a kerületet széltében átvágó jelenlegi helyzet megszüntethetővé válna.
    A hév “tervezett” megszüntetése helyett, azt a föld alá kellene vinni, mint metró vonal, így megszűnne a kerület hosszanti irányú megosztottsága.

  2. Jeniszej szerint:

    A KOSSUTH LAJOS UTAT AZ “RSD VERSENYHORGÁSZPART” MINTÁJÁRA SOROMPÓVAL LEZÁRNI – AZ ADY ENDRE ÚT ÉS AZ “SZTK” KÖZÖTT. AZ ÚTTESTET a PESTERZSÉBETI “KOSSUTI” SÉTÁLÓ UTCA MINTÁJÁRA KELLENE KIALAKÍTANI. SOROMPÓK HELYETT, – ESETLEG A VÉGEKRE ÚJ TEMPLOMOK KIALAKÍTÁSÁVAL HANGULATOSABBÁ TÉVE a “HÍVŐKNEK”. – MINARET ÉS BAZILIKA IS SZÁMÍTÁSBA JÖHET. ))) 😀 (((

  3. TimkóB szerint:

    Az arculattervezést a környék “megtisztításával” kellene kezdeni. A Sétáló utcában nyílt dohányboltok kitűnő szórakozást nyújtanak a csepeli semmittevő alkoholistáknak a nap minden szakában. A szemét és az igénytelenség rontja elsősorban a városképet.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Kérdés:
    – a vasszerkezeteket alatti pillérvázig kívánják visszabontani az épületeket?
    Másképp nem fog menni, de jó kis zsíros lé! 😉

Itt lehet hozzászólni !