Erősödött és győzött a Fidesz Dunaújvárosban

Nagy sallert kapott az MSZP

Origo, Csepel.info

Erősödött és győzött a Fidesz Dunaújvárosban

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a dunaújvárosi időközi önkormányzati választást. A Fidesz egy erősen balliberális körzetben tudott nyerni. A második helyen a Demokratikus Koalíció végzett, amely az MSZP-t és a Jobbik is megelőzte. És bár ez egy nagyon erős baloldali körzetben történt, a DK most várhatóan hetekig fog arról beszélni, hogy erősebb az MSZP-nél, és a balliberális választók valójában az összefogásra szavaztak, amely nyerni tudott volna. Ebben csak az hibádzik, hogy ha ennek a körzetnek a korábbi eredményeit is figyelembe vesszük, a Fidesz ismét 2/3-ot érne el egy országos választáson.

 

 

16 hozzászólás “Erősödött és győzött a Fidesz Dunaújvárosban” bejegyzésre

  1. jocosaurus szerint:

    A PM-et is bele kellene számolni a baloldalba, és akkor nem győz a fidesz. Az a fidesz szerencséje, hogy ennyi hülye van ebben az országban. Mert lehet, hogy a többi párt is lop, de egy-két nagyságrenddel kevesebbet, miközben nem teszi tönkre módszeresen az országot, ahogy ezek az amatőrök.

  2. jocosaurus szerint:

    Orbán ugye ott járt nem rég, beígért egy csomó milliárdos fejlesztést, aminek jó, ha a harmada meg fog valósulni. Van még elég hülye ebben az országban, akik hisznek a mesékben.

  3. Ada szerint:

    jocosaurus!
    A győzelmen nincs mit magyarázni, ellenben nehogy már kimosdassuk azt a szélső liberális társaságot, akik nyolc év alatt eladósították és tönkretették az országot, majd a “szakembereik”, szakértői megoldásként felvették az IMF hitelt. Ez volt az utolsó milliárdos “fejlesztése” annak a liberális társaságnak, amely csak romokat és adósságot hagyott maga után!

  4. Grün Izidor szerint:

    “A fideszesek meggyőztek, két tollat is kaptam tőlük” – megszólaltak a dunaújvárosi szavazók
    .
    Van ahol pár kiló krumplin, van akol két tollon múlik a szavazás sikeressége!?! 😛 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3222536-fideszesek-meggyoztek-ket-tollat-is-kaptam-toluk-megszolaltak

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    A gyilkossággal gyanúsítottat pótolták itt?

  6. singhalleluja szerint:

    Erősödött a FIDESZ ? Bruhhhhahahahahahah

    Azon nem is csodálkozom, hogy a közpénzen fentartott ÁA okádja a hazugságot magából!
    Tények, hogy a Fidesz 10%-ot vesztett 2014-es eredményéhez képest Dunaújvárosban!!!
    2014-ben a Fidesz jelöltje 607 szavazattal, 45,47 százalékot szerezve győzött!

    És most hazug Szerző????? Hazudtok éjjel, hazudtok nappal! Akkor nem hazudtok amikor loptok!!!

  7. Nagyapó szerint:

    Ugye, milyen nehéz az eetásaknak az újabb pofára esést magyarázni? Röhej, hogy a 6%-os DK lekőrözte a 12%-os szocikat. Miután a Fidesz kirántotta a szőnyeget az MSZP alól, még a népszavazáshoz szükséges aláírást sem tudta összeszedni.
    A szocik által támogatott kereskedelmi multik (szemben a dolgozókkal) sírnak, hogy nem tudják biztosítani a vasárnapi nyitva-tartást. Köszönik az MSZP-nek!
    A Jobbik viszont bizonyította, hogy ők másodikok…. lesznek… majd, sőt azután elsők.
    További jó szórakozást!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Rázsó szerint:

    Nagyapó: Azért Veszprém és Salgótarján után nem pofára esést emlegettek, ha jól emlékszem. Bár ez a dunaújvárosi eset kétségkívül az volt. Ez a népszavazásos aláírás gyűjtés is bukta volt, bár nem egészen értem a boldogságot amiatt, hogy állami vállalatok vezetői milliókkal kereshetnek többet, míg állami alkalmazottak minibál bért kapnak cafetéria nélkül.

  9. Nagyapó szerint:

    Rázsó! Értem a plebejusi hozzáállást, hogy minden vezető kapjon minimálbért, de azért egy MVM-et, MÁV-ot, vagy az atomerőművet rábízná egy minimálbéres Kakukk Marcira? Avagy gondolja, hogy valaki elvállalná az állami céget 2 millióért/hó, ha a versenyszférában a többszörösét kapja? Ha ön rá is bízná, én és meg 1-2 millió ember nem.
    Tudja volt idő, amikor munkás igazgatók voltak (igaz a műszaki/gazdasági vezető akkor is szakember volt), meg is lett az eredménye.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Önmagára gondolt, nagyapó? 🙂

  11. Rázsó szerint:

    Nagyapó: Plebejusi hozzászólás? Nagyon szomorú, hogy maga mindenkit ennyire lenéz, akinek különbözik a véleménye az Önétől. Maga rábízná a gyerekét, vagy az édesanyját ( iskola, kórház) egy olyan emberre, aki annyit keres mint egy utcaseprő? A kérdés költői, mivel ezek az emberek most is ennyit keresnek, pedig könnyen lehet, hogy némelyiknek magasabb az iskolai végzettsége, mint Magának. Még egy plebejusi megjegyzés, Kakuk Marci, egy “k”-val a végén, és nem kettővel. Gondolom Tersánszky művére gondolt az arisztokratikus hozzászólásában. Egyébként a fidesz maximalizálta 2 millióban ( Nem minimál bér! ) az állami vezetők fizetését, nagyon helyesen. Talán még emlékszik a hivatkozásra is.

  12. Grün Izidor szerint:

    Rázsó!
    Gondolj mindig arra, a nagypapi az EGO-járól visszazuhanna az IQ-jára a Dunán cunami veszélyt hirdetne a Katasztrófavédelem! 😛 😀

  13. Nagyapó szerint:

    Rázsó! Bevezetője elég zagyva. Szóval a vezetők kapjanak magasabb bért vagy nem?
    Az, hogy egy nálam magasabb végzettségű tanító, orvos utcaseprő bérért dolgozik, ótvaros hazugság. Nézze meg a bértáblázatokat!
    Tényleg plebejusi megjegyzés, mivel a kakukk 4 k-val írandó. Ha idézni akarok, azt idézőjelbe (“..”) teszem, így szokás!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Nagyapó szerint:

    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez!
    Pro primo először (ahogy száseetásam mondta): akkor írjon, ha megtanulta az ikes igék ragozását!
    Pro primo másodszor (ahogy száseetásam mondta): az ego nem mozaikszó (jelentése “én”), így kisbetűkkel írandó!
    Pro primo harmadszor (ahogy száseetásam mondta):a katasztrófavédelem nem tulajdonnév, ezért kisbetűvel kell írni. Akkor van nagy betű, ha az intézményről van szó, pl. BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Rázsó szerint:

    Nagyapó: Csak Önnek zagyva. A vezetők ne kapjanak magasabb bért. Nem a tanítókra és az orvosokra gondoltam, hanem az ápolókra, nővérekre, pedagógiai asszisztensekre, iskola titkárokra. Ők is az egészségügyben és a köznevelésben dolgoznak, és minimálbérért. Nélkülük nehezen menne az oktatás és az egészségügy. Végezetül pedig ezt írtam:
    ” Kakuk Marci, egy “k”-val a végén, és nem kettővel. Gondolom Tersánszky művére gondolt ”
    Tudja Kakuk Marci egy Tersánszky Józsi Jenő nevű író főhőse. Én azt hittem, hogy esetleg olvasta, és rá próbált hivatkozni. Utólag már belátom, hogy ez egy paradoxon.

  16. Grün Izidor szerint:

    Vén hüje!
    Te pedig akkor írjál, ha kijózanodtál!
    Jó az neked, ha örökké égsz, mint a a zörömlány?! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !