CSEFUSZ: Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám

Csepel.hu

Futos

Immáron 13. alkalommal került sor a CSEFUSZ (Csepeli Futó Szabadidő és Életmód Egyesület) szervezésében a Tiszta Duna-partért futóversenyre, amit korábban sajnos le kellett fújni, de ezúttal minden, még az időjárás is bőven kárpótolta azokat, akik ezt a programot választották május 29-én.

 A Csepeli Sport Szabadidő és Rendezvény Központba a nyárias időben több, mint ötszázan látogattak el, akiknek jó része próbára is tette magát a különböző távú futóversenyeken, egészen pontosan ovis, kis iskolás és kutyás futás szerepelt a programban, ahol 3, 7 és 10 km-es versenyeket rendeztek chipes időméréssel. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományosan részese volt az eseménynek, ők ezúttal akadálypályájukkal és a lézeres lövészettel jöttek, de voltak lendületes Fitness programok, személyi edzői és életmód tanácsadás, népi játékok, kézműves foglalkozás, arcfestés, Kométa felvágottakat lehetett falatozni a búzacsira kedvelők pedig a Tonus kenyereit kóstolhatták meg.

A hagyományoknak megfelelően a futóversenyeket közös, zenés bemelegítés előzte meg, verseny közben pedig vízzel és limonádéval lehetett frissítenie magát a fáradó futóknak, akik végül befutó csomagot is kaptak teljesítményükért.

A különböző futótávokat teljesítő kicsik mézes kalács érmet kaptak, a nagyobbak hagyományos medálokkal és tárgyjutalmakkal, fitnesz bérletekkel gazdagodtak, a legszerencsésebbek pedig sétarepülést is nyertek, amit a Dunakanyar felett lehet majd megtenni.

A csepeli önkormányzat illetve a többi támogató segítségével megvalósított XIII. CSEFUSZ Tiszta Duna-partért futóverseny így remek hangulatban ért véget, és már többen is a jövő évi verseny dátumáról érdeklődtek, ami mindent elmond az esemény sikeréről.

Forrás: CSEFUSZ, Csepel Öttusa Média, Fotók: Laza Tamás

Csepel.hu

3 hozzászólás “CSEFUSZ: Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám” bejegyzésre

  1. Sebestyén Judit szerint:

    Tisztelettel szeretném kérdezni, hogy Laza Tamás Úr által készített képek hol találhatók?

  2. Grün Izidor szerint:

    Tisztelettel jelentem, a forrásként megjelölt helyen! 😛

  3. késes szerint:

    Kedves Judit!

    A képeket az alábbi linken találod:
    http://lazatamas.hu/index.php?page=galleries&id=163&lang=hu

    A részletes eredménylistát pedig itt:
    http://darktiming.hu/eredmenyek

Itt lehet hozzászólni !