Ingyenes játszóház a Szent Imre téren

Csepel.hu

jatszohaz_600x365

 

Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink!

A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2016. december végéig tartanak.

 Helyszín:

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 2, illetve 3 csoportban, 3 órás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva elsősorban a 0-10 éves korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermek esetében a Játszóház programjain történő részvétel, előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultnál kérhető). Egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor van lehetőségük csatlakozni a gyermekeknek.

 

A következő foglalkozások időpontja és témája:

2016. JÚNIUS 4., 9.00-12.00

„A” hét

„Menőmanók” csoport:(0-6 éves korosztály számára ajánlott) „Kisvakond” csoport:(3-6 éves korosztály számára ajánlott)
„Éljenek az Apák!” –Apák napi képeslapok készítése,

játékos feladatok

„A három kismalac” –Fakanálbáb készítése,

mese közös eljátszása

 

MINDEN PROGRAM ÉS FOGLALKOZÁS INGYENES!

 

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon, a www.csepel.hu, a www.hszi21.hu, a www.csepeldelilakokozpont.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a jatszohaz@hszi21.hu e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !