Híres ma­gyar po­li­ti­kus vitt vi­rá­got el­tit­kolt sze­relme cse­peli sír­jára!

Ripost

Híres ma­gyar po­li­ti­kus vitt vi­rá­got

Több­ször is lát­ták őt a te­me­tő­ben, igaz, hogy sötét nap­szem­üveg­ben. De így is fel­is­mer­ték.

Albert Györgyi sírját május 9-re, a születésnapjára ellepték a virágok a csepeli temetőben, ahol Zámbó Jimmy is nyugszik.

A kicsi kis urnasírra nem is fért volna fel már több virág… – írta meg a Kiskegyed. Ha  a már 8 éve elhunyt újságírónő ezt látná, valószínűleg nagyon csodálkozna, hiszen élete utolsó éveiben nagyon magányosnak érezte magát.

– A kedvesem az utolsó éveiben nagyon magányos volt. Hirtelen eltűntek mellőle azok, akik korábban igaz barátoknak nevezték magukat, és őt ez nagyon megviselte – mesélte  el a lapnak Galsai Dániel, az újságírónő utolsó szerelme.

Az elmúlt napokban az egész temető egy híres magyar politikust emleget, aki napszemüvegben érkezett, de jellegzetes alakjáról így is felismerték…

Zárás előtt jött, állítólag már korábban is évekig járt ide a sírhoz. Mindig egy szál rózsát hozott. Most, az évfordulón újra feltűnt. Megint csak egy szál rózsát hozott, és mint eddig mindig, úgy most sem tette a vázába. Egyszerűen csak lefektette a sírkő tetejére.

Egy gyors mozdulattal végigsimított a sírkövön, aztán gyors léptekkel távozott…

– mesélte el az az idős hölgy, akinek a férje Albert Györgyi sírjának a közelében nyugszik.

A politikusról annyit tudni, hogy Brüsszelben képviseli a pártját és hogy mindig is híres volt hódításairól. Éveken át fűzte kapcsolat Albert Györgyihez, aki egyik könyvében név szerint is megemlékezett a legalább 190 centis képviselőről…

Forrás: Ripost

2 hozzászólás “Híres ma­gyar po­li­ti­kus vitt vi­rá­got el­tit­kolt sze­relme cse­peli sír­jára!” bejegyzésre

  1. Werthan szerint:

    D.T. ?

  2. Grün Izidor szerint:

    Werthan!
    Híres és nem hírhedt politikus! 😛

Itt lehet hozzászólni !