Suttyók parkolnak

Csepel.info, Mr.Gabee

Névtelen

Ismét jelentkezünk a suttyó parkolós rovatunkkal.

Ebben a részben egy újabb olvasói fotót mutatunk be, mely vasárnap délután készült. Ezúttal a II. Rákóczi Ferenc út és a Kossuth Lajos utca közötti útszakaszról. A képen jól látható, hogy a sötét színű Golf IV típusú személygépkocsi vezetője tudomást sem vett a behajtani tilosról, mivel feltehetőleg sürgős, halaszthatatlan elintézendő dolga akadt az útszakasz közepén található dohányboltban. Ez lehet az oka annak, hogy nem bíbelődött azzal, hogy beálljon a benzinkút parkolójába, illetve megkerülje az útszakaszt.

Amennyiben önnek is van szabálytalanul parkoló fényképe, esetleg videója, küldje el nekünk a csepel.info@gmail.com címre, hogy megoszthassuk.

7 hozzászólás “Suttyók parkolnak” bejegyzésre

  1. Autós szerint:

    Apró pontosítás: ez nem egy Golf IV, hanem egy Passat III (más nevén malac Passat), amibe valaki beleokoskodta a Golf IV-es lámpáit. Árulkodó jel a szögegyenes motorháztető a Golf íveltjével szemben. 🙂 De amúgy nem csak suttyó, hanem tilos is lenne egyirányú utcában a forgalommal szemben parkolni.

  2. Megmondó kapitány szerint:

    Amúgy meg mi is indokolja, hogy ez az utca egyirányú legyen?

  3. Autós szerint:

    És amúgy ilyenkor drága köztereseink merre vannak? Mert azt a néhány “kiskirályi” parkolót az önkormányzat előtt nagyon hősiesen tudják védeni, meg lesből támadni a lakótelepen a száz éve kipusztult zöldre parkolókra … és ilyenkor merre vannak? Vagy amikor a délutáni csúcsidőben autósok parkolnak a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban (!!)?

  4. Megmondó kapitány szerint:

    Autós!
    Biztosan szemetet szednek a parkokban ;-D

  5. mondanivalamit szerint:

    Ez csak egy bicaj autónak álcázva, szal mehet egyirányú utcában mindkét irányból…. 🙂

  6. kispajtás szerint:

    Éppen most mentek el a Közteresek, most egy kismama autóját kapták le a Rakéta u.-ban, a parkolóba orral beállva.
    Úgy látszik, hajtanak erre a helyre, vagy a másik lehetőség, hogy bejelentésre jönnek ki, ugyanis önelégült, vigyorgó pofával húztak el…

  7. kispajtás szerint:

    Autós, Megmondó kapitány:
    Csak a tutira mennek és csakis lesből, sunyi módon! Ezek a mi pénzünkön drágán tartott, büszke csepeli közterület felügyelők 🙁

Itt lehet hozzászólni !