Bocuse d’Or: Magasan nyerte Széll Tamás a kontinensdöntőt

MTI, Mandiner

Széll Tamás és csapata

A hazánkat képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d’Or-nak a budapesti kontinensdöntőjét, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.

A Magyarországot képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or budapesti kontinensdöntőjét, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.

A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat, valamint a norvégok és a svédek mellett Franciaország, Izland, Finnország, Hollandia, Svájc, Belgium, Dánia és Észtország csapata lehet majd ott Lyonban a 2017-es világdöntőn.

A szerdai eredményhirdetésen a legjobb halételért járó különdíjat az izlandi csapat, a legjobb húsételért járó különdíjat a francia csapat vihette haza. A legjobb commis-nak járó díjat a svédséf segítője kapta.

Forrás: MTI, Mandiner

2 hozzászólás “Bocuse d’Or: Magasan nyerte Széll Tamás a kontinensdöntőt” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Még a végén szegény Európa azt hiszi, hogy mi magyarok vacsorára kecsegés tányért és gímszarvasborjú vadtálat szoktunk rendelni!
    .
    Mindenkinek könnybe lábadt volna a szeme egy magyar gulasch-tól, amit egy 2006-os recept szerint paprika spray-jal Gyurcsány módra készítenek! 😛 😀

  2. Vazulnéni szerint szerint:

    Szép teljesítmény ,gratulálok !

Itt lehet hozzászólni !