Egy svéd család befogadott egy migránst, aki később zaklatta a lányukat

Hazudott a koráról a migránsfiú

888

Egy svéd család befogadott egy migránst, aki később zaklatta a lányukat

Egy tízéves svéd kislány szexuális molesztálásáért ítéltek el egy magát 15 évesnek hazudó eritreai fiatalt Svédországban. 

A kislány anyja pár héttel az incidens előtt egyezett bele két migráns fiú elszállásolásába. A magát kiskorúnak valló fiú csak pár hete lakott a svéd családnál, mikor megtörtént az eset. A lány éppen a szobájában aludt, mikor arra ébredt fel, hogy az “új családtag” a melltartóján keresztül fogdossa. Isak Andai azt állította, hogy 15 éves, ezért is kerülhetett a kislány családjához. Dokumentumokkal azonban nem tudta alátámasztani korát – számolt be a Mail Online az esetről és a bírósági tárgyalás részleteiről.

A kislány családja Malmö mellett 40 kilométerre, egy svéd kisvárosban lakik, ők is azok közé a családok közé tartoznak, akik úgy gondolták, felajánlják otthonukat azoknak a rászoruló migránsoknak, akik már nem fértek el a túlzsúfolt menekültszállókban. Andai szülei nélkül érkezett Svédországba, és egy másik migráns fiúval együtt költözött a kislány családjához. Ő és a másik, 17 éves fiú megkapták a kislány szobáját, míg a gyerek a szüleivel aludt éjszakánként, hogy a fiúknak legyen elég helyük.

Hazudott a koráról a migránsfiú

Az áldozat elmondta a rendőrségnek, hogy az incidens estéjén sok időt töltött Andaival az egyik szobában, együtt játszottak a telefonjaikkal a kanapén, képeket készítettek. A fiú kiment a szobából, és a kislány nem sokkal később elaludt. Arra ébredt fel, hogy a fiú a melltartóját fogja, és nyomogatja. Mikor látta, hogy felébredt a lány, Andai felpattant, és kiviharzott. A kislány ezután nem mert vele beszélni, és többet a szemébe sem mert nézni. A kislány végül a két, már külön élő testvérének mesélte el a történteket, akik tájékoztatták a gyerek anyját, aki rögtön értesítette a rendőrséget.

A bírósági tárgyalás során meglepő fordulat következett: a magát 15 évesnek valló fiú azt mondta a rendőröknek, hogy 10 évesen kezdett iskolába járni, 7 évig diák volt, de utazása előtt két évig nem tudott iskolába járni. Az elmondott információk szerint tehát 19 éves lehet.

A fiút elítélték molesztálásért, 170 ezer forintnak megfelelő összeget kell kifizetnie a családnak, és 10 óra terápiás kezelésre is kötelezték a hatóságok.

Fotó: twitter

Forrás: 888

6 hozzászólás “Egy svéd család befogadott egy migránst, aki később zaklatta a lányukat” bejegyzésre

  1. Németh József szerint:

    Ez nem igaz ezt az Orbán parancsára terjesztitek ti FideSSes barmok

  2. bagoly szerint:

    Németh-ke ! Te is migráns szerelmes vagy ? Akkor viszont gyárilag hülye is vagy !!!

  3. Jobban szerint:

    Struccpolitika – nehogy véletlenül szembenézzünk a valósággal….

  4. Letiltatni szerint:

    Valóság?
    Ugyanilyen szörnyű tetteket Csepelen, a nyílt utcán elkövetnek egyes “rasszok”.

  5. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ilyet csinált 2 külföldi politikus is. Fizették sajtót, hogy írjanak róluk (faccopó libsik) mi lett az eredmény? Mindkettőnél tapizták a gyerekeiket, az egyik politikus nőt meg jól megverték. De hát ilyen belterjes országban mint a svédek….majd felébrednek ők is az ABBA korszakból aztán megtanulnak vigyázni magukra…Korábban én is agymosott lettem libsik végett. Itt sajnáltam őket, meg be akartam fogadni 4főt. Több tíz menekültet vittünk Bécsbe kocsival meg Sanyi melósfurgonját alakítottuk át… Minden pénzünket gyógyszerre ruhára kajára adtuk oda nekik….igaz egy szír nő felhívott minket. Mondta megérkezett a családjához Lakatos Sanyi barátom meg kivitt a török-szír határra, hogy nézzem meg kiket akarok befogadni. Azt ne felejtsétek hogy ők tényleg kérdés nélkül lelőnének minket. Ezeknek az életük a motorjuk nem a szív…HANEM A KORÁN!! ahol muszlim saját lábán járt azon a nyelven mind le van fordítva a Korán. Magyarul is lehet olvasni….de keresztény ember jobb ha nem ér hozzá. Ne piszkítsátok be a kezeteket. Már az egyik részről gojok vagyunk…

Itt lehet hozzászólni !