Az utcán lőtte be magát

MixOnline

Fotó: Közterület-felügyelet

Közterület-felügyelők lettek figyelmesek még szerdán, Csepelen egy férfira, aki vélhetően valamilyen drogot akart beadni magának injekciós tűvel, a nyílt utcán.

A közterületesek a Csete Balázs sétányon végeztek ellenőrzést a közeli iskola tanulóinak védelmében, hogy mindenki betartja-e a közterületi alkoholfogyasztásra vonatkozó tilalmat és a köztisztasági szabályokat, ekkor találták a drogozó férfit.

A Fővárosi Közterület-felügyelet csütörtöki tájékoztatása szerint a 10 emeletes panelházak között, több kisebb bolt működik és két iskola is található. Elsődleges céljuk az engedély nélküli árusítás megelőzése, a köztisztasági előírások betartásának, illetve a kerületben érvényes közterületi alkoholfogyasztási tilalom betartásának ellenőrzése volt.

Kora délután egy férfira lettek figyelmesek, aki egy lépcsőn üldögélve éppen valamit be akart adni magának egy fecskendővel. Mellette a földön egy alumínium italos dobozon fehér port és további injekciós tűket találtak. A közterület felügyelők rendőrt hívtak, de a férfi társaságában lévő négy-öt másik ember fenyegetni kezdte őket, míg a drogozó férfi kerékpárral akart elmenekülni. A menekülőt feltartóztatták és visszatartották a nyomozók megérkezéséig.

Forrás: MixOnline

4 hozzászólás “Az utcán lőtte be magát” bejegyzésre

  1. én szerint:

    Az biztos, hogy katasztrófális állapotok uralkodnak. De mit lehet várni hiszen kocsma kocsma hátán van. Szinte egymásból nyílnak.
    Egyébként óvoda is van a sétányon és három iskola (ne hagyjuk ki a kis bugyirózsaszínt se).

    Nem tudom ki volt az a szerencsétlen isten barma, aki ennyi kocsmának ennyi oktatási intézmény és játszótér, pihenőpark közvetlen közelében kiadta az engedélyeket.

    Most sikerült elkapni ezt, de véletlen és a többi? Ha pont nem arra járnak a köztesek, akkor belövi magát és ki tudja mit csinál esetleg valamelyik hazamenő gyerekkel. Ugyanez a helyzet a részegekkel és a csövesekkel, akik azt várják ki mit hagy az üveg alján és azt összeöntögetik és megisszák.

    Persze rendőr járőr egy szál se!!!

  2. Zoli szerint:

    Az elöttem szolohoz csatlakozva, tökéletesen igaza van. A közteres fiuk nagyon bátrak voltak, le a kalapal elöttük. Végre valami történt már……

  3. Jeniszej szerint:

    Na végre valami mással is foglalkozik “Közterület-felügyelet” mint, hogy az autós társadalmat piszkálja!
    Munka az volna nekik, bőven napestig.
    Pl. lesni, figyelni a “gázai övezet szemetelőit, ellenőrizni a parkok tisztaságát, a kaszások napi tevékenységét, “szegény nyugdíjasok” kereskedelmi tevékenységét a Csillagtelepi Plusz előtt.

  4. Kiss Mihály szerint:

    Kedves “én”!

    Az az Isten barma (nagy I-vel kell írni az Isten nevét, mert az is tulajdonnév mint bárki másé) történetesen a CSEVAK Rt. és az Önkormányzat.
    Ugye, meg lehetne tiltani az ott lévő üzletenek a szeszes ital forgalmazását. Aztán a rendőrség előtt folyamatosan parkoló 3-5 autóba beülhetnének a lustatságok és folyamatosan ellenőrizhetnék és igazoltathatnák a Csetében lumpolókat. A folyamatos “vegzálás” kevés kedvet hagyna nekik itt maradni és balhézni.
    Zoli! A közteres fiúk nem voltak bátrak, mert egy drogos amíg nem lőtte be magát abszolút nem veszélyes. Nem ezzel kéne foglalkozniuk hanem az illegális szemeteléssel, a kertvárosi részeken az építkezésekkel, a füvön parkolással…..stb.

Itt lehet hozzászólni !