Íme egy kigyúrt, kopasz, tetovált Tesco-rokkant

Csepel.info

A_Romeo_sutyerak

A csepeli Tesco parkolójában jelent meg legújabb suttyó parkoló hősünk, méghozzá hétfőn délután. Emberünk egy szerény Alfa Romeo-val érkezett, és rögtön beállt az egyik rokkant helyre. Nyilvánvalóan azért, nehogy túl távol legyen a bejárattól – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Bár rokkant kártya nem volt az Alfa szélvédőjén, a kigyúrt, tetovált és egészségesen rövid hajúra nyírt alfa hímünk kétségkívül csak az autóhoz dőlve tudott egy nagyon fontos üzleti tárgyalást lerendezni. Az nem derült ki, hogy hősünk olyan rokkant, aki ettől még nyugodtan tud konditermekbe járni, vagy másmilyen, például erkölcsi vagy szellemi rokkantsága lehet. Aki többet tud, írja meg a fórumban!

12 hozzászólás “Íme egy kigyúrt, kopasz, tetovált Tesco-rokkant” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Érdekesek az ilyen, igazi dühvel írt kommentek. Tiszteletben tartom a mozgássérült parkolót, de azt látom, hogy a tulaj kopasz (gondolom Tóbiást utánozza), tetkót nem látok rajta és támaszkodik a kocsihoz. Tehát nem parkol, hanem várakozik. Ha jön egy fürtös fejű, nem/igen tetkós mozgássérült egy Mercedes/Dáciában és parkolni akar, átadja helyét. Ennyi.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Vanhool szerint:

    Vannak honfitársaink, akiknek mindent szabad, csak mert ilyen a kinézetük vagy az autójuk. Sajnos ezt is tiszteletben kell tartanunk.
    Engem biztosan elkaptak volna, ha csak 5 percre szaladok be egy kakaós csigáért…

  3. Nagyapó szerint:

    Vanhool! Igaza van, de az Alfás nem szaladt be sehova, valamint nem tudom, hogy egy Alfa olyan nagy durranás-e.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Jolly Joker szerint:

    Simán lehet neki csigolyakopása a sok gyúrástól. 😀

  5. Letiltatni szerint:

    nvi irodához fel is vették

  6. Megmondó kapitány szerint:

    Nem védeni akarom a szóban forgó Urat, DE!
    Egy kép és tiszteletlenül megírt cikk alapján elkezdtetek egy olyas valakire köpködni, akiről semmit sem tudtok. Valós tények alapján ítélkeztek, vagy egy olyan fotó alapján ami lényegében semmit sem árul el?
    Én nem ismerem az illetőt, tehát azt se tudhatom milyen okból parkol a kijelölt helyen. Ha valóban szabálysértő, akkor megérdemli a busás büntetést és a nyakába zúdított sok utálkozást.
    Tehát megindult a fantáziálás egy beküldött fotó alapján és mindenki gyártja az elméleteit.
    De akkor fantáziáljunk egy kicsit tovább. Belegondolt valaki abba, hogy az illető csak sofőrként van jelen és valamelyik rászorult rokonát vitte vásárolni? Ebben az esetben biztosan van kártyája amivel jogosan parkol ilyen helyzetekben ugye? És a kocsira egyértelműen nem lesz állandó jelleggel kiakasztva, mert csak a rászoruló jelenlétében érvényes. Azt hiszem ezt a teóriát is megérdemli a történet. Legalábbis azok számára, akik nem ismerik az illetőt és nincs semmi konkrétum a kezükben.

    Ismétlem, ha szabálytalan volt, akkor valóban súlyos büntetést érdemel.

  7. Zoltán szerint:

    Na,gyerekek,ezért lehet ebben az országban megtenni bármit! Olyan embert védeni a dumátokkal,aki láthatóan szabályt sértett…mindent ki lehet magyarázni!
    Elöször is: TILOS HELYEN PARKOL! Nem majd később odébb áll,most ott parkol! A zsernyákokat sem izgatja,hogy “majd odébbáll” !!
    Másodszor: A kártya nem a tulajdonosa jelenlétében érvényes…láttatok már olyat,hogy a tolószékes bácsika visszahajol a verdába a kártyáért? Ki az a pihent agyú,aki ezt a marhaságot elhiszi?
    A tag OTT ÁLL,TILOSBAN!! Mindegy hogy néz ki,vagy be ment-e,vagy tárgyal…OTT PARKOL,AHOL TILOS!!
    És az a humanoid,amelyik a közlekedés emberséges mivoltját semmibeveszi,az biztosan leszarja a gyereked,és a családod biztonságát!!!

    Miheztartás végett…menjetek oda egy ilyenhez,és kérjétek meg,álljon odébb…1000-ből egyszer sikerül…a többinél a ” …miaf…sz van kisköcsög?” reakció érkezik!!!

    Mindenkinek szépnapot,és senkit sem akartam a kommentemmel megbántani,csak a saját tucatnyi tapasztalatom alapján merészeltem hozzászólni a képhez!

  8. admin szerint:

    Tetováltatni magát egy rokkant is tudja. De: az az úr információink szerint jól kigyúrva, kiváló kondícióban állt meg a rokkant helyen, és nem volt kártyája sem.

  9. Megmondó kapitány szerint:

    Zoltán!
    “Másodszor: A kártya nem a tulajdonosa jelenlétében érvényes…láttatok már olyat,hogy a tolószékes bácsika visszahajol a verdába a kártyáért? Ki az a pihent agyú,aki ezt a marhaságot elhiszi?”
    Nos az én családomban nagymamám volt jogosult erre a kártyára. Mivel vezetni már nem tudott, a család többi tagja utaztatta. A kártyát csak akkor használhattuk, ha Őt szállítottuk. Ez egyértelmű.
    Senki sem véd senkit, (szöveg értelmezés).
    De nem kell általánosítani senkit sem a kinézete alapján. Az én hozzászólásom pedig a sok utálkozó fröcsögésre reakció. Mint már kifejtettem mindenki csak köpköd össze vissza és nem tud semmit.
    Amúgy a hozzászólásom végét elolvastad???
    Én sem akarlak megbántani 🙂

  10. Megmondó kapitány szerint:

    Admin!

    Neked is idézem a hozzászólásom utolsó sorát:
    “Ismétlem, ha szabálytalan volt, akkor valóban súlyos büntetést érdemel.”
    Milyen információk alapján állítod, hogy nem volt kártyája? Odamentél és megkérdezted? Kész, vitathatatlan tények alapján állítod?
    Nem védem az illetőt, de egy látszat alapján ítélkezni…

    Én is elítélem azokat az autósokat, akik köcsög módon elfoglalják a rászorulók elől a parkolóhelyet.
    De könyörgöm értsük már meg a lényeget!

  11. öregke szerint:

    “Tisztelt” uszító, fröcsögők!
    Nem itt kell nyálverő versenyt tartani!
    Szar, gyáva módon – ráadásul a tények ismerete nélkül –
    megbújva gyalázkodni könnyű, azért kíváncsi vagyok,
    a hangoskodók közül hányan mentek volna oda szólni,
    hogy rossz helyen áll!
    Esetleg, a beszariság 4-5 * nagyobb, mint a száj?!
    Akkor legalább az utcán szemetelőre, a kutyaszar
    “elhagyóra”, vagy az autó oldalát vizelőre volt-e
    bátorsága rászólni?!
    Ha a válasz “NEM!”, akkor lehet “beszarva” kussolni!

  12. Rázsó szerint:

    Öregke.
    Lehet, hogy azért nem ment oda neki szólni senki, mert nagy általánosságban elmondható, hogy rendkívül eldurvultak, kifordultak magukból az emberek. Egy ilyen dolog miatt simán eltudnám képzelni, hogy szájba vágnák, esetleg leütnék az illetőt, aki ilyet szóvá tesz.

Itt lehet hozzászólni !