Diósdi TC – Csepel FC 0-0

1459521285[1]

 

Az NB III Nyugati csoport 25. fordulójában a Csepel FC a Diósd vendégeként lépett pályára. A két csapat legutóbbi összecsapásán a Diósdiak 1:0 arányban győzelmet ünnepelhettek nálunk.

A Csepel FC vezetőedzője, Balogh István vázolta fel a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait a meccs előtt:

– Úgy gondolom, hogy a múlt héten egy közepes teljesítményt nyújtó ellenfél ellen sem tudtunk érvényesülni, még mindig megmaradt a Fradi-hangulat, sajnos nem tettünk meg mindent azért, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát.
Most hétvégén szomszédvári rangadó következik, a Diósd egy stabil, masszív, jó csapat. Most már tényleg azt mondom, hogy a játékosoknak saját maguknak kell olyan állapotba hozniuk magukat, hogy úgy küzdjenek, mint az oroszlánok. Már mindenre felhívtuk a figyelmüket, elmondtuk, hogy hogyan kellene, próbáljuk őket ösztönözni az edzéseken. Én úgy gondolom, mi mindent megtettünk, innentől kezdve minden játékosnak hozzá kell tennie saját magát ehhez a történethez.

Két sérültünk van, Simon Krisztián és Slezák Richárd, a többeiek a rendelkezésünkre állnak. Természetesen győzelmi szándékkal megyünk Diósdra, de ha már egy döntetlent sikerül elérnük, azt is sikerként fogom értékelni.

Az összecsapást szombaton 16:30-tól rendezték  Diósdon. Ahol 0-0 lett az eredmény.

 

Itt lehet hozzászólni !