Füvesítés a csepeli játszótereken

Csepel.info

Füvesítés a csepeli játszótereken

Több csepeli játszóteret is füvesít az önkormányzat, és amíg nem erősödik meg kellően az új gyep, zárva maradnak ezek a játszóterek. Bár a várakozási idő csak néhány napot jelent, vannak szülők, akik ezt nem tudják elfogadni – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, néhány helyen problémát okozott, hogy a szülők bemásztak a füvesítés alatt álló játszóterekre, és így vitték be a gyerekeiket. A közterület-felügyelet ezért gyakrabban fogja ellenőrizni ezeket a helyeket. A gyepre nem csak a játszóterek kinézete miatt van szükség, hanem azért is, hogy nyáron ne legyen akkora por azokon a helyeken, ahol gyerekek játszanak.

5 hozzászólás “Füvesítés a csepeli játszótereken” bejegyzésre

  1. Kalmár Tamásné szerint:

    Az teljesen rendben is lenne, hogy kinő a fű DE pl a tátika ovi melletti játszóteret bezárták őszi szünet előtt 1 nappal és még mindig zárva van … Nagyon kevés az a játszótér ahova sérül gyerekkel is ki lehet menni, ez olyan mert jól körbe zárt egyszerű játékokkal … Jó lenne ha már kinyítnák !

  2. TenkA szerint:

    Nálunk is ősz óta zárva a játszótér!
    Itt volt a tavaszi szünet, de egy gyerek se tudott lemenni játszani.

  3. Bercsik Károly szerint:

    András! Kérlek írd meg nekem, hogy a “nálunk” hol van és megkérdezem.
    A Tátika mellettit is.

    A facebook oldalaimon közvetlenebbül is elérnek. Nem olvasom napi rendszerséggel az itteni kommenteket.

  4. Maya szerint:

    Az a baj, hogy hiába van zárva a kisgyerekek érdekében… itt a Béke téren, nem a szülők, hanem főleg tizen-, huszonévesek másznak át és tombolnak, akár este, éjjel is. Mire kinyitják a szép új játékok már nem is lesznek olyan szépek 🙁
    És nagyon hiányzik már a játszótér a kicsiknek :(((

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    A Királymajor ismét kimaradt.
    Köszi!

Itt lehet hozzászólni !