Videó: ismét újságírókra támadtak Svédországban a migránsok

Mandiner

Ismét újságírókra támadtak Svédországban a migránsok

Az ausztrál Liz Hayes-t és munkatársait először egy autóból inzultálták, majd később többen rájuk támadtak Svédországban, egy NO GO zónában, amelyekről azt állítja a balliberális média, hogy nem léteznek.

Arcukat elfedő férfiak támadtak Stockholmban az ausztrál Channel Nine stábjára, akik a migrációról forgattak 60 Minutes című műsoruk számára – írja a Breitbart. Az elsősorban szomáliai bevándorlók által lakott, Kis Mogadishunak is nevezett Rinkeby negyedben Liz Hayes-t és munkatársait egy autóból megdobálták, majd a sofőr áthajtott az operatőr lábán. A kihívott rendőrök azt ígérték, a közelben maradnak, ha esetleg újabb atrocitások érnék őket.

Később, a forgatás végeztével – és a rendőrök távozását követően – épp indulni készült a stáb, amikor többen nekik támadtak: megdobták a kamerát, megütötték és megrúgták az egyik, rángatták a másik operatőrt. A konfliktusnak egy elektromos robogós váratlan közbeavatkozása vetett véget, aki járművével lendületesen nekihajtott a legerőszakosabb támadónak (a jelenet 6:00-nál látható a felvételen).

Hayes a riportban arról beszél, hogy ma már 55 olyan no-go zóna van Svédországban, ahova a mentők csak rendőrségi biztosítással mennek ki. Ezt a külföldi és a magyarországi balliberális média tagadja. Az Index egyenesen azt állította, hogy a migránsok még a szemetet is eltakarítják maguk után.

Forrás: Csepel.info, Mandiner

2 hozzászólás “Videó: ismét újságírókra támadtak Svédországban a migránsok” bejegyzésre

  1. fradi ultra szerint:

    zsohár zsuzsát odavágnám közéjük hagy élvezzen!

  2. Nagyapó szerint:

    Azért van még bátor svéd férfi. A rokkant intézkedett a rendőrök helyett, még fegyverét, a mankót, sem kellett elővennie .

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !