Képzés és munkalehetőség a BRFK-n

Csepel.hu/BRFK

plakat_TOBORZO_ALLO_kicsi

A pályázatra azok jelentkezését várjuk, akik 18. életévüket betöltötték, cselekvőképesek, állandó belföldi lakóhellyel, illetve legalább középfokú iskolai végzettséggel (érettségi) rendelkeznek, továbbá magyar állampolgárok és Budapest, valamint agglomerációjának lakosai.

A pályázatot elektronikus úton a toborzo.brfk@budapest.police.hu címre, postai úton a BRFK Humánigazgatási Szolgálat részére (1139 Budapest, Teve u. 4-6.) lehet megküldeni, vagy előzetes telefonos egyeztetés alapján, személyesen is be lehet nyújtani a fenti címen. Jelentkezés határideje: 2016. április 11.

További információ az alábbi linken:

http://www.police.hu/a-rendorsegrol/allasajanlatok/irk-kepzes-hivatasos-allomanyba-vetel-brfk

2 hozzászólás “Képzés és munkalehetőség a BRFK-n” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    További feltétel, hogy fül-orr-gége orvosi szakvéleménnyel kell rendelkeznie arról, hogy bármikor képes leüvölteni egy környezetvédő tiltakozó fejét!
    3:00-kor a videóban. 😛 😀

    http://propeller.hu/itthon/3201535-maga-suket-orditott-rendor-fideszes-politikussal

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Fasszopók…most 2 fakabátost intéztünk el. Kirugattuk az állásából. Katonai bíróságig vitték az ügyet, kicsit adni kellett pénzt (800 000Ft) hogy áldozatként megnyerj egy pert, ugyanis a rendőrség ellen nem indíthatsz eljárást csak ha kapcsolatod van vagy jó ügyvéded. Ilyen baszd meg Amerikában nincs…mit kellett tenni? Volt egy felvételünk amin két fasszopó magyar rendőr veri a szomszédom meg annak a cimboráját. Minden ok nélkül. Amikor csak elmeséled a bíróságon mit tett veled egy fakabátos senkiházi alapból nem hisznek neked…aztán Lakatos Sanyi barátom gondolt egyet és CD-n elküldte a felvételt amin jól látható hogy a rendőr brutálisan agyonvert egy embert az itt helyben kómába esett a szomszédomnak nagyon komoly sérülései lettek. Ráírta a CD-re töltöm fel youtube. Érdekes rá 1 hétre a két rendőrt kirúgták. Szomszédom megnyerte a pert.

Itt lehet hozzászólni !