A gyermekek ügye az első

Fidesz.hu

A gyermekek ügye az első

A gyermekek ügye mindig fontosabb annál, minthogy egyesek politikai hangulatkeltésre használják fel – jelentette ki Németh Szilárd.

A fideszes országgyűlési képviselő keddi napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta, a szakszervezeti vezetők az ellenzéki pártok elvtelen kiszolgálóivá váltak, az iskolákat ugyanezek a szakszervezetek túszul ejtették, a pedagógusokat, a szülőket és gyermekeket biodíszletként használják fel önző, hataloméhségből fakadó céljaikra.

Ugyanúgy gátlástalanul tolják maguk előtt a gyerekeket, ugyanúgy felelőtlenül használják a kiskorú tanulókat pajzsnak, mint az Európát lerohanó illegális bevándorlók – fűzte hozzá Németh Szilárd. Rámutatott, ebben nincs különbség a szélsőbaloldali és a szélsőjobboldali pártok között.

Kijelentette, a köznevelésben, az iskolában első a gyermek; a kormány és a Fidesz-KDNP célja, hogy a magyar diákok versenyképes tudást szerezzenek, a pedagógusok megbecsülést kapjanak mindennapi munkájukhoz, a szülők pedig biztonságban tudhassák gyermekeiket az iskolában.

Az új életpályamodell bevezetésével jelentősen emeltük a pedagógusok béreit – emlékeztetett, hozzátéve: a pedagógusok, ahogy eddig is, ezután is számíthatnak a kormányra; a kabinet folyamatosan dolgozik a béremelésen.

Szólt arról is, hogy a köznevelésben fejlesztési program is zajlik, az elmúlt időszakban 521 iskolát korszerűsítettek. A kormány további beruházásokat tervez, több mint 210 milliárdot különítettek el erre a célra – tájékoztatott, majd felhívta a figyelmet a tartalmi, infrastrukturális és esélyteremtő fejlesztésekről szóló kormányhatározatra is.

Leszögezte, a gyermekek ügye mindig fontosabb annál, minthogy egyesek politikai hangulatkeltésre használják fel. A gyermekek ügye fontosabb annál, minthogy politikai pártok, politikusok benyomuljanak az iskolába – húzta alá Németh Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

8 hozzászólás “A gyermekek ügye az első” bejegyzésre

  1. Orsós Rodrigó szerint:

    “A gyermekek ügye az első” miután a kormánypárti holdudvar ki nem merte a fazékból a húst.
    Marad a hamisgulyás. Köszönjük Fityesz-“K”DNP.

  2. Grün Izidor szerint:

    Igaza van a hombárfejűnek!
    Nincs annál aljasabb dolog, amikor egyesek politikai hangulatkeltésből óvodás gyerekeket használnak fel! 😛 😀
    http://csepel.info/?p=20315

  3. Orsós Rodrigó szerint:

    Izidor!
    Ilyen mikor valaki bort iszik, vizet prédikál.

  4. Tóth kati szerint:

    Az a baj orsóska,hogy el lettetek pöccintve a húsosfazék mellől és semmi sem drága nektek,csakhogy visszakerüljetek oda?Szerintem ne erőlködjetek nem fog menni többet,sőt ezzel a dumával és viselkedéssel csak egyre messzebb kerültök a húsosfazéktól.

  5. felix szerint:

    Bizony bizony.
    Millióknak csak a tészta maradt.

  6. Tarjányi László szerint:

    Tóth Kati hozzászólásával elismerte hogy létezik a húsosfazék! S ha valakik el lettek onnan “pöccintve”, akkor nyilván azok ülik körül, akik ma hatalmon vannak! Tóth Kati, mondd már meg, ti mivel vagytok különbek! Igazságosak akkor lennétek, ha megszüntetnétek a húsos fazekat! Minden állampolgárnak egyenlő jogának kellene lenni a megélhetéshez, az pedig nem fér össze azzal ha egyesek húsosfazék mellé ülnek, másoknak meg csak száraz kenyér jut!

    Betiltanám az összes pártot, az ellopott népvagyont meg államosítanám, az Orbán-sleppet meg az államosított Orbán-kőbányákban foglalkoztatnám! Mészáros Lőrinctől és családjától is mindent elvennék egyetlen szerszámostáskát kivéve, amivel mehetne ismét gázt szerelni!
    Tiborcz István és neje meg kapálhatna az ellopott erdő helyén lévő kukoricásban!

  7. Nagyapó szerint:

    Tarjányi László rossz helyre címezte írását. Ózd jobbikos polgármesterének, az álláshalmozó Janiczak Dávidnak küldje levelét!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Tarjányi László szerint:

    Nagyapó nem azonos Tóth Katival! Vagy mégis? 😛
    Akinek írok, az válaszoljon!

Itt lehet hozzászólni !