Nagykövetet fogadott Balogh Gábor igazgató

Csepel.info56cdcca5dea7e784b7301ab917ac324b1e81f67a42957999bc22ee130986ac33

Az elmúlt napokban a szemfülesek egy igazi zászlóval ellátott diplomata autót láthattak az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola előtt. Ennek oka az, hogy Balogh Gábor igazgató hivatalában fogadott egy európán kívül ország budapesti nagykövetét. Próbáltuk megtudni,hogy vajon miről zajlottak az egyeztetések, és most Balogh Gábor mire készül?

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében leírta, hogy rengeteg országból fognak még jönni az elkövetkezendő hetekben. Egyre többen szeretnének szorosabb együttműködést kialakítani velük (Oroszok, Németek, Görögök, Hollandok, Bolgárok, stb.). Elmondása szerint rengetegen keresték meg, hogy mit lehet megtudni a vendégekről, sürgésről és forgásról. Annyit el lehet mondani, hogy a tárgyalások zárt ajtók mögött zajlanak. Ha minden jól alakul rengeteg újdonság lesz az intézmény életében. Szeretné még jobban kiterjeszteni az iskolát.

Nagyon sajnálatos, hogy a csepeli önkormányzat nem nagyon akarja elismerni az intézményben folyó oktató-nevelő munkát, illetve sikereit – holott véleménye szerint amit eddig az intézmény megvalósított arra igazán büszke lehet bármelyik önkormányzat és lakos.

4 hozzászólás “Nagykövetet fogadott Balogh Gábor igazgató” bejegyzésre

  1. Hertay szerint:

    Melyik az igazgato es melyik az Europan kivuli orszag nagykovete?

    Bar a kozlemenyben az olvashato, hogy a csepeli onkormanyzat nem nagyon akarja elismerni az Egressyben folyo oktato-nevelo munkat, nekem megis ugy tunik, hogy akar ezen – az onkormanyzathoz kozel allo – feluleten is osszehasonlithatatlanul jobban publikaljak az Egressyt a tobbi csepeli oktatasi intezmenyhez viszonyitva, ami ellentmondasnak tunik. Valaki tudja az okat, illetve fel tudna oldani? Koszonom: H. I.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    A vendég honnan jött? Észak Korea? 🙂
    Az önkori…? Á, dehogy… 🙂

  3. Tarjányi László szerint:

    Márpedig az úr az arca alapján igenis koreai! Ha meg szégyellik leírni, hová való, akkor bizony észak-koreai!

  4. Tarjányi László szerint:

    Hertay úr, nem nagy titok, a jobb oldalon áll Balogh Gábor igazgató, akinek a fia Mr. Gabee a Csepelinfó szerkesztője. Ezért szerepel gyakran az intézmény a Csepelinfóban, viszont elismerés (anyagi) csak a csókosoknak jár!

Itt lehet hozzászólni !