Borbély Lénárd a Ma reggelben

Csepel.hu

mareggel0203

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a köztévé reggeli műsorában beszélt a csepeli hévet és a kerületi közlekedést érintő fejlesztésekről. A felvétel elérhető ide kattintva (’34 perc 45 másodperctől).

Csepel.hu

3 hozzászólás “Borbély Lénárd a Ma reggelben” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Minő véletlen, hogy a vágóhíd szóba sem jött és az egyes villamos vonalából kettes lett.
    Az meg, hogy a hévet is lehetne modernizálni fel sem merült.
    Nagy politikai blabla az egész.

  2. Tarjányi László szerint:

    Tisztelt Borbély Lénárd! Miért kell Önnek 17 tanácsadó (amiből 3 státusz betöltetlen)? Ki mennyiért hány óra tanácsot ad Önnek? Összeadva a tanácsadók havi lekötött óraszámát, hányszorosa jön ki az Ön munkaidejének (ugye Önnek meg kell hallgatnia őket, mert szokás szerint a tanácsadás szóban történik)? Hogy jut Önnek ideje a meghallgatásukra a hivatali teendői mellett, arról nem is szólva, hogy Ön egyben fővárosi képviselő is? Mennyibe kerül nekünk csepeli adófizetőknek havonta a tanácsadók jövedelme?

    Van egy Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft nevű cég is az önkormányzat tulajdonában, ők mit csinálnak, nem nekik kellene Önnek tanácsot adniuk?

    Tisztelt Csepeli Fidesz!

    Miért jelöltek polgármesternek már másodszorra olyan személyt, aki feladatát csak ennyi tanácsadó segítségével tudja ellátni? A Polgármesteri Hivatalban vannak olyan köztisztviselők, akik évtizedek óta ott dolgoznak, a kisujjukban van a szakma, ott vannak a hivatalban, a fizetésüket is kapják, miért nem őrájuk támaszkodik a csepeli városvezetés?
    A jegyző úr is több ciklus óta dolgozik Csepelen, bizonyára elégedettek vele, ha Önök hivatalban hagyták! Támaszkodjanak az ő tapasztalaira is, s nem külső, akárhonnan ide beajánlott tanácsadókra!

    Tóth Mihályt is sokszor megkérdeztem a Csepelinfó hasábjain, miért kellett neki Stratégiai Tanácsadó Testület, Glatz Ferenc és Medgyessy Péter személyében, s mit tanácsoltak neki és mennyiért! Gondolom jól szórakoztak rajta a fideszes kommentelők! Választ sohase kaptam.

    Mostantól Öntől fogom rendszeresen megkérdezni a fentieket, lehet hogy Ön sem fog válaszolni, de az ellenzéki kommentelők biztosan jól fognak rajta szórakozni!

    Lassú víz partot mos! Önök is hasznát vették a Csepelinfó nyilvánosságának, elérték céljukat, a hatalmat! Majd mások is hasznát fogják venni, s ők is elérik céljaikat! Majd ők is kimutatják hogy évi kétmilliárdot spórolnak meg a fideszes városvezetéshez képest! Benne lesz majd az tanácsadói költség megtakarítás, ami azzal fog előállni, hogy a Hivatal állásban levő, fizetett alkalmazottak fogják elvégezni a munkát! Aki Csepelen a Hivatalban eltöltött több évtizedet, jobban eltudja végezni azt a munkát, amit jelenleg azok a tanácsadók végeznek, akik legfeljebb GPS-sel találnak ide Csepelre!

  3. nagyapó szerint:

    A MÁV majd korszerűsíti a HÉV-et?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !