Perverz tanár zaklatja a soroksári diákokat – videóval

HVG

Perverz tanár zaklatja a soroksári diákokat

A soroksári földrajztanárról azt állítják, vulgáris vicceket mesél az órán, jobb jegyet ajánl szexért, és célzásokat tesz a diáklányok nemi életére. Kolléganőjét, aki a minap a nyilvánosság elé vitte az ügyet, hétfőn kirúgták. Az alapítványi iskolában belső vizsgálat indult.

Rendszeresen zaklatja a rábízott diáklányokat a soroksári Qualitas Középiskola egyik tanára – állítja a férfi egyik kolléganője, aki vasárnap mindezt adásba mondta az RTL Klubnak.

A tanárnőt már hétfőn kirúgták, arra hivatkozva, hogy tanárhoz nem méltóan viselkedik és elhanyagolja munkáját. Szerinte azonban más az indok, az igazgatói irodában legalábbis azt mondták neki, hogy amit a médiában elmondott, az hazugság, ezzel tönkre tette a tanár úr életét, a zaklatott gyerekeken pedig nem is látszik semmi – hangzott el a hétfő esti RTL-Híradóban.

A tanárnő szerint a földrajztanár a faház mögé invitálja a lányokat, cserébe jobb jegyet ajánl nekik, a tanórákon pedig vulgáris célzásokat tesz a szexuális életükre. A kirúgott pedagógus állítja, a problémát korábban többször is jelezte az igazgatónak, de nem történt semmi.

Ugyanezt mondta egy diáklány is, aki maga kereste meg a Híradót. Elmondta: a zaklatással vádolt tanár “vagy nem tartja meg az óráit, vagy bejön és perverz vicceket mesél”. Szexuális utalásokat tesz az órán, faggatózik a szexuális életükről, és már neki is felajánlott szexért jobb jegyet – állította a lány.

A Híradó úgy tudja, egy másik diák szülei feljelentést is tettek az ügyben. A szülők szerint az igazgató hétfőn egyesével hívatta be a lányokat, hogy kikérdezze őket az ügyről. Az RTL-nek azt mondta, szerdán lesz meg a belső vizsgálat eredménye, mást nem kívánt kommentárként fűzni az ügyhöz.

A hétfőn az iskola előtt időző Híradó-stábot dél körül az ott megjelenő rendőrök igazoltatták, miközben a diákok az épület bezárt ajtaja mögött toporogtak.

Az RTL Klub úgy tudja, a rendőrség egy diákot már kihallgatott a zaklatási ügyben.

Forrás: HVG

 

5 hozzászólás “Perverz tanár zaklatja a soroksári diákokat – videóval” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    De kik állítják?!
    Mi van ha esetleg a tanárnő, (akit kirúgtak) pusztán a neki tett ajánlatokat hiányolva tett feljelentést?!
    A női lélek rejtelmei kiszámíthatatlanok! 😀 😛

  2. Bátor Terenye szerint:

    Kedves Grün Izidor!

    Nagyon aljas, és gusztustalan a hozzászólásod, remélem téged is kirúgnak, és mehetsz az alja csövesek közé, kuncsorogni sósborszeszért. Ja de téged nem fognak kirúgni, legalábbis azért nem, mert kiállsz a saját, vagy mások igazságáért, biztos, hogy nem. Többen is írták, hogy a tanárnőn élcelődő blogerek, az érintett intézmény fizetett pribékjei, magam is ezt hiszem. Hisz épeszű ember, mind felháborodik a történteken, csak valamiért az ilyen Izidor félék nem. Akármi történt, vagy akármi nem, már az felháborító, hogy a gyanúsított földrajz tanár, be se ment az óráira, vagy ha igen annak meg látjuk mi lett az eredménye…
    Lényeg, a lényeg, gondolom te sem kapsz túl sok ajánlatot, és lehet, hogy legnagyobb sajnálatodra, még csak ki sem fognak rúgni onnan, ahol vagy.

  3. Grün Izidor szerint:

    Bátor Terenye!
    Csak úgy a magam szerény módján kérdezem:
    Te most kinek az igazságáért álltál ki?!
    Ugyanúgy találgatásokba bocsátkozol! 😀 😛

  4. Bátor Terenye szerint:

    Kedves Grün Izidor!

    Igen csak találgatok, de azért az ilyen botrányok nem maguktól, nem a semmiből robbannak ki. Nyilvánvaló, hogy ez a hosszú évek alatt felgyülemlett düh és fájdalom kifakadása. Nézz szét a blogokon, olvasd el azt a sok komentet ahol, volt diákok, tanárok, érintettek támasztják alá a történteket. Egyébként jó magamnak is volt szerencséje alapítványokhoz, és nem általánosítok, de Magyarországra sajnos jellemző, hogy az ilyen szervezetek, intézményesített megélhetési bűnözők pénzforrásai. Az állami és az önzetlen támogatók adományaiból. Lásd például a gyermekrák alapítványt, ahol az igazgató, az alapítvány mentőautóján furikázott, vagy, hogy az elmúlt néhány hónapban hány alapítványi iskola dőlt meg a fals hallgatói létszámok után felvett támogatás miatt.
    Én nem általánosítok, de, ha a gyanúsított személyének vannak jogai, akkor, had legyen az igazságért kiálló pedagógusnak is, aljas, és bevett ügyvédi szokás a vádat az áldozatokra visszafordítani. Te is arról írsz, hogy az ügyet kirobbantó tanárnő nem kapott ajánlatot, ezt te honnan veszed, tudod ez olyan aljas, mint amikor a szexuális erőszak áldozatává vált nőket azzal kezdi ki a védelem, hogy biztos túl rövid volt a szoknyája, vagy kihívó volt a rúzsa, burkoltan ezzel arra célozva, hogy nem is az erőszak tevő, hanem az áldozat követett el bűnt. Én nem akarlak bántani téged Grün, de ha te is hasonlóképen gondolkozol, az téged is minősít és egy szintre tesz az erőszaktevőkkel.

  5. Grün Izidor szerint:

    Bátor Terenye
    “Te is arról írsz, hogy az ügyet kirobbantó tanárnő nem kapott ajánlatot”
    .
    Alapvető dologban tévedsz, az a meggörbült írásjel “kérdőjel” hsz.-emben!
    a kérdésre nincs válaszod és mivel a többi szöveged is halmaza a találgatásoknak, úgy hogy csak a fingot gereblyézed és valós tények hiányában továbbra is csak terelsz! 😀

Itt lehet hozzászólni !