Köln: a németeknek kell alkalmazkodniuk az illegális migránsokhoz

Blikk, Csepel.info

A németeknek kell alkalmazkodniuk

Saját biztonságuk érdekében szabályozná a nők viselkedését Henriette Reker,  a kölni polgármester-asszony a szilveszter éjjel történtek miatt. Arról egyelőre nincs szó, hogy a német nőknek csadort írnának elő, otthonról egyedül ki sem léphetnének és nem láthatják jövendőbelijüket a házasság napjáig, de jó úton haladnak a teljes önfeladás felé.

Köln főpolgármester-asszony szerint a hölgyeknek kartávolságban kellene közlekedniük az idegen országokból érkezőktől és jobban tennék, ha inkább csoportosan közlekednének ahelyett, hogy egyedül indulnak el otthonról.

A biztonsági intézkedéseket Reker azért is tartja fontosnak idejében elkezdeni, mert közeleg a karnevál időpontja amikor a tömegben közlekedő, különböző kultúrkörökből származó férfiak félreérthetik a nők közelségét és ez erőszakos cselekedetekhez is vezethet -írja a Die Welt. A polgármester asszony szerint, aki nem tartja a kellő távolságot, annak a viselkedését az arab és észak-afrikai származású bevándorlók “szexuális temészetűnek és kihívónak” is értelmezhetik.

A magatartási kódexeket hamarosan közzéteszik majd az Interneten. A polgármesternő szerint a kölni karneválon ” lehet majd ünnepelni,de most körültekintőbben fel kell készülni erre az eseményre mint a korábbi években”, ebben is segít majd a szabályzat a helyieknek.

Forrás: Blikk, Csepel.info

10 hozzászólás “Köln: a németeknek kell alkalmazkodniuk az illegális migránsokhoz” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Megérkeztek, otthonra leltek. Most már csak az a kérdés, hogy a németek hol fognak otthonra lelni.

  2. Qvick szerint:

    Erről ír Houellebrcq a BEHÓDÓLÁSBAN. A 2022-es választásokon megalakul a Francia és a Német Kalifátus. Aztán kialakul a Római Birodalom iszlám változata. Európa és a mohamedán világ együttese. Uniós tagország lesz Törökország, Szíria, stb. Szép jövő előtt állunk ! A zsidó lakosság pedig Izraelbe távozik, amíg teheti.
    Tessék elolvasni a könyvet, aztán lehet jajgatni !

  3. Qvick szerint:

    LOvas !
    Gondolkozz el a következőn :
    A németek majd visszamigrálnak Közép-Európába, mint a 18. században a törökök kiűzése után. Rákosi et. ugyan ideiglenesen kitelepítette egy részüket Germániába, de most oly sokan tartanak oda, hogy a bennszülöttek már nem férnek el. Ők tehát készülhetnek a NÉPVÁNDORLÁSRA !

  4. Realitást szerint:

    http://24.hu/kulfold/2016/01/06/megszolalt-a-szilveszteri-nok-elleni-tamadas-egyik-aldozata-a-ferfiak-mindenhova-bedugtak-az-ujjaikat/
    “Megszólalt a szilveszteri, nők elleni támadás egyik áldozata” tanulságos cikk…
    a fenti írásra vonatkoztatva, úgy tűnik, hogy a németeknek könnyebb a német nők viselkedését szabályozni, mint a jövevényekét, még így is, hogy egyelőre többségben vannak! Szabad Európa? Demokrácia? Biztonság? Nyugati kultúra? Ébresztő!

  5. bagoly szerint:

    Én hülye ! Eddig azt hittem, hogy a németek értelmesen gondolkodók ?!

  6. nagyapó szerint:

    A németek nagyon demokratikusan gondolkodó nép. Sajtójuk oktat is minket állandóan. Henriette Rekert a választási kampányban megkéselték, de ez ott a része a szólásszabadságnak. Oskar Lafontaine-t ugyancsak megkéselték, Wolfgang Schaublét meglőtték (tolószékbe került).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Anikó (Krizantém u-ból) szerint:

    A nagy népi demokráciában a németek a hazájukban a bevándoroltaktól háttérbe szorulnak, még ők alkalmazkodjanak hozzájuk, ez aztán az identitás ? ! Nem semmi, adja a tótnak szállást, kiver a lakásodból ! Nesztek Merkel és politikusai, szimpatizánsai ! A lányaitokat még nyilt utcán meg is erőszakolják !

  8. Tarjányi László szerint:

    Az hiányzik még Németországban, hogy az abortuszt megtiltsák! Vannak német nők, de nincsenek német gyerekek. Jöttek a kétlábon járó spermabankok, majd a mindent eltűrő politikusok jóvoltából megoldódik a népesedési probléma Németországban!

    Szerintem meg Reker és Merkel oldja meg a migráns férfiak problémáját, legyenek saját maguk befogadóak! Fogadják be a . . . .!

  9. krapulax szerint:

    van egy olyan érzésem hogy a migránsok nagy része kéményeken keresztül fog távozni Németországból.

  10. kilgore trout szerint:

    A szép új világ. Nemzetállamokat megszüntetni, gazdanépet elűzni, kiirtani, szaporodásukat blokkolni, ostoba és képzetlen jövevényeket irányítani-ez a recept. Utána jöhet a világkormány, ahogy azt kifecsegte az egyik nagymenő. Mi meg még ezekhez akar(t)unk dörgölőzni és csatlakozni?

Itt lehet hozzászólni !