Nőkre vadásznak a migránsok

Szabó Szabolcs Csepelt is megnyitná előttük

Csepel.info lapszemle

Nőkre vadásznak a migránsok

Csak Kölnben 80 nőt támadtak meg egyetlen éjszaka

Szilveszter éjjelén fiatal migráns férfiak hordákba verődve „vadásztak” nőkre, inzultálták, fogdosták és meglopták őket Hamburg vigalmi negyedében. Hasonló esetek történtek Kölnben is – írta honlapján a Bild német bulvárlap. A férfi-nő arány riasztó a gazdasági bevándorlók között: mivel a nőket és a gyerekeket többnyire hátrahagyták, egy migráns nőre most két férfi jut. Emiatt a nemi erőszak már a migrációs útvonalon általánossá vált, és gyakorlatilag minden bevándorló nőt ért szexuális inzultus. Az is nyilvánvaló, hogy a migránsok 70%-át kitevő fiatal férfiaknak szükségük lesz nőkre, miközben nem ismerik az európai kultúrát és nem beszélnek nyelveket: emiatt egyre több lesz a szexuális erőszak. Mindezek ellenére Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője és pártja 15 ezer illegális bevándorlót telepítene le Magyarországon. 

A cikk szerint a hamburgi esetek az ottani piroslámpás negyed híres Reeperbahn nevű utcájában történtek. Az újévet ünneplő nőket a beszámolók szerint a férfihordák körbeállták, verbálisan inzultálták, a mellüket fogdosták, a szoknyájuk alá nyúltak és meglopták őket.

A Bild szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy az elkövetők javarészt külföldi férfiaknak tűntek, feltehetőleg észak-afrikaiak voltak. A rendőrségre eddig hat feljelentés érkezett, az áldozatok 18 és 24 év közöttiek.

A bulvárlap arról is beszámolt, hogy Kölnben a szilveszter éjszakáján 80 nőt molesztáltak és raboltak ki. Wolfgang Albers, a helyi rendőrség vezetője azt mondta, az elkövetők egy nagyjából ezer fős csoportból kerültek ki, akik „kinézetük alapján az arab vagy az észak-afrikai térségből származtak”.

A havazás sem állítja meg őket

A rossz időjárás és a havazás sem állítja meg a migránsokat a nyugat balkáni útvonalon, vasárnap csaknem háromezren lépték át a szerb-horvát határt.

A horvát belügyminisztérium adatai szerint a magyar-szerb zöldhatár szeptemberi lezárása óta Horvátországban 566 072 embert vettek nyilvántartásba, szilveszter óta pedig valamivel több, mint 10 ezret.

Január elsejétől új szabály lépett érvénybe a migránsokra vonatkozóan. A horvát rendőrség kérésére a szerb rendőröknek a Közel-Keletről érkező migránsokról listát kell készíteniük, amelyen szerepel a pontos nevük és származási országuk. A nyilvántartást a horvát rendőrök a szlovéniai Dobován átadják szlovén kollégáiknak – írja az MTI.

A horvát-szlovén határt pénteken 2914, szombaton 3690, vasárnap pedig újabb 3619 migráns lépte át. Szlovéniában október közepe óta csaknem 389 ezer migránst regisztráltak.

A szegények látják kárát

A Németországba érkező migránshullámnak a helyi szegények és az ellátórendszer lesznek a kárvallottjai – figyelmeztetett hétfőn Hans Werner Sinn.

A migránsok integrálása 2016-ban újabb 21 milliárd eurót fog felemészteni, számította ki Hans Werner Sinn. A Ifo Institut feje szerint a tetemes kiadások újabb terhet rónak a német költségvetésre, aminek a legszegényebbek látják kárát.

A balliberálisok megnyitnák a határt

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli parlamenti képviselője elsőként állt pártja mellé, amikor azt javasolták, hogy Magyarország önként telepítsen le 15 ezer muszlim bevándorlót. A párt ebből 10 ezer embernek még 2015-ben adott volna otthont Magyarországon, ötezret pedig később telepítettek volna le. Csepel szempontjából különösen érdekes lehet, hogy Szabó a párt egyetlen egyéni parlamenti képviselője, a javaslatuk tehát Csepelt kiemelten, gyaníthatóan mintaprojektként érintené – emelte ki az illegális migrációról szóló összeállításában a Csepeli Hírmondó.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke levélben is követeléseket fogalmazott meg a kormány felé. A politikus ebben azt javasolta, hogy a kormány „állapodjon meg a UNHCR-en keresztül az IKEA Alapítvánnyal, és rendeljenek hazánkba legalább 10 ezer fő befogadására elegendő Better Shelter mobilházat, természetesen a megfelelő kiegészítő felszerelésekkel (például ágyak) együtt. A magyar kormány így emberi körülmények között, tisztességesen és biztonságosan el tudná szállásolni a várhatóan hazánkba érkező menekülteket.” Szigetvári később azt is kijelentette, hogy az Együtt folytatja a menekültügyben indított aláírásgyűjtését, “egy az Európai Unióhoz, Európához tartozó Magyarország érdekében.”

Az Együtt nincs egyedül a kötelező betelepítések követelésével. Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is hasonló programmal állt elő, és szintén aláírásgyűjtést indítottak ennek elérésére. A DK azonban nem IKEA-tól venne sok ezer faházat, inkább azokat az önkormányzati bérlakásokat osztaná ki a bevándorlóknak, amelyeket eddig a rászorulóknak adtak ki az önkormányzatok – húzta alá az önkormányzati lap.

Csepel.info lapszemle

19 hozzászólás “Nőkre vadásznak a migránsok” bejegyzésre

  1. Polkorrekt Pilótakeksz szerint:

    A jövőben nem kell utalni az elkövetők kinézetére, származására, és a probléma meg is van oldva.

  2. kispajtás szerint:

    A 70 éves szomszédasszonyom kérdezte, hogy mikor jönnek? Már alig várja… 🙂 🙂

  3. Letiltatni szerint:

    Majd cigányok felkeresik, ahogy öregeznek vidéken is.

  4. Tarjányi László szerint:

    http://csepel.info/?p=46216#comment-260824 “Rákosi lézerkarddal: ilyen az új radikalizmus?”
    Tarjányi László szerint:

    2016. január 04., hétfő – 23:18

    Gyáva fideszesek a page=4-re száműzték Szabó Szabolcs programját, mert ahhoz hülyék hogy pontonként cáfolják!

  5. Vazulnéni szerint szerint:

    Nagyméretű mosható Merkel képeket kellene osztogatni a fiatal migráns férfiaknak amúgy is kinyilvánították vonzalmukat iránta .

  6. Vazulnéni szerint szerint:

    Vagy esetleg a migránspátyolgató http://www.migrationaid.net/segits/ hölgytagjainak önkéntes felajánláslaival segíthetne ezen a visszatarthatatlan ,szörnyű helyzeten.

  7. nagyapó szerint:

    Hogy mit össze nem hazudoznak a német lapok. A menekülteket segíteni, befogadni kell. A Kölniek, Hamburgiak hazudnak, mert egy sötét/fekete mosoly szép!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. felix szerint:

    Igen segíteni és befogadni kell.
    A bűnözőket kiszűrni és kiutasítani.

  9. Grün Izidor szerint:

    Megdőlt a terrorista-vád!

    Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy “fogtunk terroristát, mert láttuk, hogy ki szervezte a szerbiai támadást, fényképeink vannak róluk.”
    l
    Idesapám! Látott már maga terroristát?!
    Hogyne fijam!
    Miniszterelnökünk mutatta űket, de most kiderült, hogy mégse azok vótak! 😛

  10. ebihal szerint:

    Az eredeti cikk megelégszik azzal, hogy “feltehetőleg észak-afrikaiak” voltak, és
    nem folyamatosan vadásznak, hanem Szilveszterkor történt. Elnézve a Bild képeit
    a tömegről felmerül a kérdés, német férfiak közvetlen közelében ezt meg tudja
    tenni 5-15 feltehetően észak-afrikai?
    Minden esetre egy patkánynak kiváló alkalom Szabó basztatására. Ez az egy ,
    amihez értetek: lejáratni, mocskolni,. rágalmazni

  11. felix szerint:

    Szabóban meglévő keresztény értek gúnyolják azok aki ma Krisztus is keresztre feszítenék.

  12. felix szerint:

    értéket

  13. kispajtás szerint:

    Na most frankón, hogy jön ide Szabó Szabolcs? Én személy szerint nem szimpatizálok vele, de az, hogy mindenféle idióta hírekkel összefüggésbe hozzátok, erről azt gondolom, hogy beteg elmék kezében van a hatalom Csepelen. 🙁

  14. Tarjányi László szerint:

    Nem tévedsz! Ők már most készülnek a 2018-as választásra. Nem bíznak magukban. Félnek Szabó Szabolcstól, mint ördög a semjénfüsttől! Bocsánat, tömjénfüsttől!

    Pedig Németh Szilárd vígan győzhetne is Csepelen képviselőjelöltként!

    Semmi mást nem kellene tennie a Fidesznek, CSAK MINISZTERELNÖK-JELÖLTKÉNT INDÍTANI NÉMETH SZILÁRDOT!

    Csepelen mindenki, a szocik és a jobbikosok is rá szavaznának!!! 😀 😛

  15. Grün Izidor szerint:

    kispajtás!
    Több Kölnben szilveszterező csepeli fityesznyik látni vélte a tömegben a képviselő urat!
    A zegyik képen pedig határozottan felismerhető a Fletó szemüvege amint betelepülni óhajtóktól aláírásokat gyűjt! 😀

  16. Realitást szerint:

    Kibicnek semmi sem drága…. “felelőtlen tanácsokat osztogat, veszélyesen vakmerő manőverekre bujtogat” azért, hogy átütőbbek legyenek, poénkodnak az itt hozzászólók és bagatellizálják a migráns problémát.
    Szerencsére a felelősen gondolkodó emberek tisztában vannak a realitással.
    Remélhetőleg az itt vicceskedők a könnyelmű poénjaik mellett anyagilag és cselekedeteikkel is konkrétan segítik a migránsok életét, beilleszkedését, magyarul: nem csak a szájuk jár.
    Sajnálatos színvonal és szomorú mások bajából viccet kierőszakolni.

  17. Qvick szerint:

    EJNYE – BEJNYE !
    Tessék elolvasni a BEHÓDOLÁST. a KÖNYV SZERINT 2022-BEN A NÉMET KALIFÁTUSBAN A MUZULMÁN TESTVÉRISÉG FŐNÖKE LESZ A KANCELLÁR.

Itt lehet hozzászólni !