Csepel – Fehérvár II 0-2 (0-0)

Nagyon nem ment…

Csepelfc.hu

Csapatunk a következő, eddig még sosem látott felállásban kezdte meg a meccset:

Roma – Sebők, Haraszkó, Guba, Tusa – Keményvári, Plausin, Domokos, Bajzát – Sóskuthy, Teplán

Az első félidő rendkívül gyenge színvonalat hozott, egy Haraszkó-kapufa volt az egyetlen említésre méltó momentum.

A szünetben nem cseréltünk, csak az 52. percben érkezett Sebestyén a gyakorlatilag egyetlen jó megmozdulás nélkül futballozó Sóskuthy helyett, majd további 9 perc múlva Teplán helyére Németh állt be.

Sajnos a cserék után sem változott a játék képe, egyre jobban magára talált a vendégcsapat, amely vérszemet kapott, és az első félidei védekező felfogás helyett bátran támadni kezdett. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 71. percben megszerezte a vezetést a Fehérvár.

Alig telt el 2 perc, és Roma rosszul jött ki a kapuból, majd visszahúzta a kapura törő csatárt, kiérdemelve a piros lapot, és ráadásul, mivel az eset a büntetőterületen belül történt, 11-es is következhetett… Szerencsére ekkor még volt egy cserelehetőségünk, és a már a partvonalon toporgó Moldován helyett Versitz kapust kellett bevetni Plausin helyett. Versitz melegítés nélkül beállt, és védett, maradt a 0-1!

Az utolsó percekre felpörögtek az események, de sajnos a 85. percben ismét a vendégek voltak eredményesek, mi csak helyzetekig jutottunk Haraszkó, Bajzát és Németh révén.

Az előző fordulók után az eredménytelenség ellenére is azt mondhattuk, hogy helyt állt a csapat, nem játszottunk rosszabbul, mint a Duna csoport legjobb csapatai, csak a góllövés okozott problémát.

A mai meccs után azonban úgy érezzük, hogy szégyent vallott a csapat… Reméljük, mindenki levonja a megfelelő következtetéseket, és tanul a hibákból…

csepelfc.hu

2 hozzászólás “Csepel – Fehérvár II 0-2 (0-0)” bejegyzésre

  1. atlétaa szerint:

    Egy csatár az nem csatár,fiatal csapatunk szerintem még sok örömöt fog okozni……..Hajrá CSEPEL FC…………

  2. Gordon szerint:

    Ha a csatároknak nem megy a góllővés, akkor a középpályásoknak kell odatenniük magukat, vagy rögzített szituációkat kellene kiharcolni minél közelebb az ellenfél kapujához (hátha a kavarosásban megpattan valakin a labda), de ha nem törik meg a gólcsendet, akkor gondjaik lehetnek az idény hátralévő részében.

Itt lehet hozzászólni !